Re: Reikia patarimo
Ieva parašė:Ir kuo jums užkliūva mažumos, niekaip negaliu suprasti. Pasižiūrėkim pirmiausia į save ir išsikuopkim savo tvartus. Ko kabinėtis prie žmonių, kurie kitokie.
tai ,kad lyg ir nesikabinejam.
Čia ne jums.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo
Puslapiai Ankstesnis 1 … 32 33 34 35 36 37 38 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ieva parašė:Ir kuo jums užkliūva mažumos, niekaip negaliu suprasti. Pasižiūrėkim pirmiausia į save ir išsikuopkim savo tvartus. Ko kabinėtis prie žmonių, kurie kitokie.
Čia ne jums.
gerb. dovi,
gal pratęstumėte savo dienoraštį ?
Juk tai Jūsų tema
Laimutė parašė:Ieva parašė:Ir kuo jums užkliūva mažumos, niekaip negaliu suprasti. Pasižiūrėkim pirmiausia į save ir išsikuopkim savo tvartus. Ko kabinėtis prie žmonių, kurie kitokie.
Čia ne jums.
Kad visi taip diskutuoja šitoj temoj,kam trukdyti? Beto tema jau išsisėmusi.Užverčiau seną lapą
Ieva parašė:Laimutė parašė:tai ,kad lyg ir nesikabinejam.
Čia ne jums.
Kad visi taip diskutuoja šitoj temoj,kam trukdyti? Beto tema jau išsisėmusi.Užverčiau seną lapą
Šaunuolė.
Ne tą pacitavau,bet tiek to.Kam laikytis įsikibus žmogaus,kuriam nerūpėjau Priėjau išvadą gyvent toliau
tai radai nauja berna?
Nemoku taip greit suktis nuo berno prie berno ;D Dabar mėgaujuosi vienatve ;DD
ko landziojai po mano anketa? ka ten pamatei?
O jus esate tikros kad melyna zolyte pasakecioj artimiausia ne del zolytes patraukimo?
Kas kam galvoj, vieni mato pamokancia istorija, kiti zolyte ir dar melyna
O jus esate tikros kad melyna zolyte pasakecioj artimiausia ne del zolytes patraukimo?
![]()
Galima ir taip suprasti. Džiugu, kad kaip tik tau tai šovė į galvą
![]()
o gal asilas paprasčiausiai daltonikas?
o jei rimčiau - tai po tos pasakėčios stengiuosi pati sau pritaikyti patylėjimo priemonę, o jei kas nors įtartinai greit sutinka su mano priešinga nuomone, po poros sekundžių džiaugsmo kyla įtarimas, kad gal pašnekovas pastebėjo mano ilgas ausis iš po kepurės ir dėl to lengvai sutiko
todėl saugiausia apsimesti, kad esi žolė naktyje geriausiame pasaulyje
Best In The World parašė:O jus esate tikros kad melyna zolyte pasakecioj artimiausia ne del zolytes patraukimo?
![]()
Kas kam galvoj, vieni mato pamokancia istorija, kiti zolyte ir dar melynao gal asilas paprasčiausiai daltonikas?
o jei rimčiau - tai po tos pasakėčios stengiuosi pati sau pritaikyti patylėjimo priemonę, o jei kas nors įtartinai greit sutinka su mano priešinga nuomone, po poros sekundžių džiaugsmo kyla įtarimas, kad gal pašnekovas pastebėjo mano ilgas ausis iš po kepurės ir dėl to lengvai sutiko
todėl saugiausia apsimesti, kad esi žolė naktyje geriausiame pasaulyje
Kam tiek savidraudos? Argi taip svarbu? Laisvas minčių reiškimas yra pats saugiausias dalykas.
Kam tiek savidraudos? Argi taip svarbu? Laisvas minčių reiškimas yra pats saugiausias dalykas.
Nebent jei žmogus sėdi 1 izoliuotoje be įrašinėjančos aparatūros patalpoje ir kalbasi su ekranu
ir tai Karma viską girdi
Va, Bestas labai moksliškai paaiškintų, o aš paprastai pasakysiu Niutono 3-ią ir pagrindinį dėsnį - kaip šauksi, taip ir atsilieps
Onutė laisvai reiškia savo mintis, ir kiti reiškia. Onutė sako, kad Petriukas durnius, o Petriukas šaukia, kad Onutė prostitutė. Visi nelaimingi. O kas už tai atsakingas - Onutė, nes nesimokė fizikos ir neklausė mamos, kad nemandagu negražiai kalbėti.
Daug kas už laisvą minčių reiškimą praplėtė geografines žinias, tolimas šaltas žemes pamatė. Daug kas ir į žvaigždes nuskrido anksčiau, nei kad bilietą turėjo...
Laisvė - saldus dalykas. Ir brangiai kainuoja Bet kartais deserto labai norisi, ypač leidžiant vakarą ryškių asmenybių kompanijoje
Tiesa turetu buti priimta nesvarbu kokia forma ji isreiksta.
Tik del to kad tiesa nemandagi nedaro jos netiesa ir nedaro priezastim ja ignoruoti.
Tik del to kad tiesa nemandagi nedaro jos netiesa ir nedaro priezastim ja ignoruoti.
Nemandagumas yra nepagarba sau ir kitiems.
Drįsčiau papildyti, kad šios Jūsų tezės galioja tik Jūsų intelekto ir tiesos siekėjo lygiui.
Bet tai čia jau mano asmeninė patirtis, nes pati linkusi tiesą išrėžti tiesiai šviesiai. Ilgainiui gyvenimas išmokė visgi dažnokai patylėti, kai tos tiesos niekas neprašo. O dabar labai stengiuosi patylėti ir tada, kai tiesos lyg ir prašo, bet jeigu ją sakai, paaiškėja, kad visai neprašė, net atvirkščiai (bet toks elgesys labiau būdingas moteriškos elgsenos žmonėms, beje, nors nebūtinai tai moteriškos lyties žmonės).
Manyčiau, kad sakantysis tiesą visų pirma turėtų sau pačiam sąžiningai atsakyti, ko jis siekia - ar garsiai išrėkti tiesą, nes AŠ ŽINAU TIESĄ, ar jis siekia, kad TIESĄ SUGEBĖTŲ IŠGIRSTI KITAS.
Pastaruoju atveju sakantysis, manau, turėtų atsižvelgti į klausantįjį ir pagal jo ypatybes parinkti jam priimtiną, netgi kartais viliojančią tiesos formą. Juk vanduo savo savybių nekeičia priklausomai nuo to, kokioje talpoje pateikiamas, tačiau kai siūlome jį gerti neištroškusiam iš kiaulių kibiro, didelė tikimybė, kad vandens gerti atsisakys, o iš aukso taurės susigundys ir net pajus, kad vandens nori dar ir dar, ir jau taurė nebus būtina.
Nors būna situacijų, kai tiesa tiesiog veržiasi iš žinančiojo lūpų ir jis negali sustabdyti tos ugnies. kitaip mirs. išduos save ir tiesą.
O juk Biblijoje parašyta - nebarstykite perlų kiaulėms... Bet su šia tiesa man sutikti sunku - o kas aš tokia, kad nuspręsčiau, jog tai kiaulės? Argi perlai, pažerti kiaulėms, pakeis savo pavidalą? Na, gal pabus purve, gal paklius į kiaulės vidų - kaip paklius, taip ir išklius bet jei bent vieną perlą suės bent vienas puskiaulis ir pažvelgs išsilaužęs dantį iš skausmo į dangų ir pamąstys apie debesį - tai ar ne puiku? ar perlas ir jį barstęs neprisidėjo prie puskiaulio evoliucijos paspartinimo:)
Juk visi kada nors patirsime nušvitimą, visi turime savyje kibirkštėlę, kuri siekia sugrįžti į pirminį šaltinį Ar tik ne Kantas pateikė puikų pavyzdį - kaip lengva moraliam žmogui grąžinti rastą piniginę ir tai nėra jo nuopelnas, o koks tai aukštas pasiekimas žmogui, kuris linkęs piniginę pasilikti sau - užlipti ant aukštesnės pakopos nėra lengva... O gyvenimo laiptai - begaliniai, o ant kiekvienos pakopos vis kiti žmonės, kai kurie iš jų visai nenori kopti aukštyn, nors Bestas juos šaukia ir keikia, kai jie to nedaro
Viskas, nebesusilaikysiu...
Andre - Jus nuostabi jei kada Jus rasysite knyga, as ja privalau turet
Viskas, nebesusilaikysiu...
Andre - Jus nuostabijei kada Jus rasysite knyga, as ja privalau turet
Deja, Elle, išsklaidysiu Jūsų kalėdinių nuotaikų susikurtą iliuziją - aš tesu puikus pavyzdys žmogaus, kuris jam šiai dienai suteiktą energiją švaisto viename iš.... ne pačių geriausių pažinčių portalų vietoj to, kad bent ką nors pakeistų savo gyvenime ir pasikeistų pats. Tingiu dirbti su savimi, o kitus mokyti dirbti su savimi lekiu pati pirma
Taigi, nekartokite mano klaidų, kurkite savąsias ir ačiū už malonų žodį
kurti savasias klaidas? kad jau prikuriau
kurti savasias klaidas? kad jau prikuriau
o iš kur žinai, kad tai klaidos?
gal po kiek laiko suvoksi, kad tai optimalūs pasirinkimai tuometinėse situacijose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 32 33 34 35 36 37 38 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo