You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Lauras, 19
- Forumo Vanagas
Re: Einanana.......... Tos panos
Martynas, 20 wrote:
ne man patinka kai mergos vartoja fraze " ... Nu nezinau kas sumanim darosi ... " cia kai jau santikiai yra 
kodel man pirmieji santykiai turejo uzsibaigt butent su tokiu "nezinau kas su manim darosi" ex.. db galvosiu kad visi santykiai su merginom vienodai skaudus ir ziaurus ;/

- Martynas, 20
- Forumo Dalyvis
Lauras, 20 wrote:Martynas, 20 wrote:
ne man patinka kai mergos vartoja fraze " ... Nu nezinau kas sumanim darosi ... " cia kai jau santikiai yra 
kodel man pirmieji santykiai turejo uzsibaigt butent su tokiu "nezinau kas su manim darosi" ex.. db galvosiu kad visi santykiai su merginom vienodai skaudus ir ziaurus ;/
Labai tu jau man matytas ... nu neesme... a visada taip buna
teks priprast ;] pirmieji skaudziausia nes pirma karta patiri kritima bet jei atsikelei atsikelsi ir kita karta ;]

- Lauras, 19
- Forumo Vanagas
Martynas, 21 wrote:Lauras, 20 wrote:Martynas, 20 wrote:
Labai tu jau man matytas ... nu neesme... a visada taip buna
teks priprast ;] pirmieji skaudziausia nes pirma karta patiri kritima bet jei atsikelei atsikelsi ir kita karta ;]
ai kazkaip viska pykciu ant visu moteru gimines tai paverciau ir tiek..
patiko posekis kuo labiau pazistu moteris, tuo labiau myliu...
ghemz..
nu bet jau viskas praejo.. (visai moteru giminei)-1ai jau atleista ir suprasta kad galbut buna ir kitokiu.. suprasta ne savo pastangom, o aplinkiniu itikinejimu, jog tikrai buna ir kitokiu 

- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
Martynas, 20 wrote:Jus man paaiskinkit, nejau panelem i smegenys imontuota kokia programa kad draugaujant su bahuru reik varyt su kitais ??
jei pana eina i sona tai tiek tu jai ir terupi!

- Teo
- Forumo Fantomas
Martynas, 20 wrote:Jus man paaiskinkit, nejau panelem i smegenys imontuota kokia programa kad draugaujant su bahuru reik varyt su kitais ??
nu va! uzjauciu!Bet Tu susirask kokia kuri neturi su kuo iseiti tai ji eis visalaik su tavim o tos kurios visalaik eina su kitais tai jos ir vedusios neatsisako to iprocio ,labai prpranta iesiog automatiskai viskas vyksta ji net nepagalvoja apie tavi

- Tomas
- Forumo Fantomas
Fiodoras, 24 wrote:Martynas, 20 wrote:Jus man paaiskinkit, nejau panelem i smegenys imontuota kokia programa kad draugaujant su bahuru reik varyt su kitais ??
nu va! uzjauciu!Bet Tu susirask kokia kuri neturi su kuo iseiti tai ji eis visalaik su tavim o tos kurios visalaik eina su kitais tai jos ir vedusios neatsisako to iprocio ,labai prpranta iesiog automatiskai viskas vyksta ji net nepagalvoja apie tavi 
ale as nepagalvojau apie toki varyjanta :? ar gyvunams tas pats galioja :?

- Gintarė, 17
- Forumo Vijurkas
niu tik nereikia lygint musu gyvunais:D:D kazkaip nepadoriai gaunas:D:D

- Tomas
- Forumo Fantomas
Gintarė, 18 wrote:niu tik nereikia lygint musu gyvunais:D:D kazkaip nepadoriai gaunas:D:D
nu jau tu iskur zinai:?:D

- Gintarė, 17
- Forumo Vijurkas
Tomas, 24 wrote:Gintarė, 18 wrote:niu tik nereikia lygint musu gyvunais:D:D kazkaip nepadoriai gaunas:D:D
niu tai patirtis matyt daro savo:D:D

- Tomas
- Forumo Fantomas
Gintarė, 18 wrote:Tomas, 24 wrote:Gintarė, 18 wrote:niu tik nereikia lygint musu gyvunais:D:D kazkaip nepadoriai gaunas:D:D
niu tai patirtis matyt daro savo:D:D
Tu ka nori pasakyt
kad TU... ar bent supratai ka pasakiai:? nu zinai Tu su tokiais pareiskimais.... ;D;D;D

- Gintarė, 17
- Forumo Vijurkas
niu as per ta painiava ir pati nebsusigaudau,ryskiai reik atostogu:D:D as nieko nesakiau,o savo isvadu geriau irgi nedaryk:D:D

- Gintarė, 17
- Forumo Vijurkas
tu cia taip ziauriai ne nejuokauk:D:D geriau pagalvok apie normalius dalykus,ne visokius nukrypimus,kuriu net neminejAU:D

- Tomas
- Forumo Fantomas
Gintarė, 18 wrote:tu cia taip ziauriai ne nejuokauk:D:D geriau pagalvok apie normalius dalykus,ne visokius nukrypimus,kuriu net neminejAU:D
nu ziaurus tie nukripimai ipac nuo temos 

- Gintarė, 17
- Forumo Vijurkas
eik tik:D:D isvis jau.. geriau pagvildenam kita tema,sia palike ramybej:D:D

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
simple zmogau nesiulyk draugaut o tik taip bukit tada panai nebus tokio potraukio kaskur varyt 

- Martynas, 23
- Forumo Dalyvis
... galejo adomas ir ieva palikti ta nelemta vaisiu nuo uzdrausto medzio ramybej... bet ne butinai reikejo paragauti...viskas chaosas zemeje nuo to ir prasidejo... patys kalti...:)

- Gintarė, 17
- Forumo Vijurkas
Martynas, 23 wrote:... galejo adomas ir ieva palikti ta nelemta vaisiu nuo uzdrausto medzio ramybej... bet ne butinai reikejo paragauti...viskas chaosas zemeje nuo to ir prasidejo... patys kalti...:)
niu bet argi tu, Martynai, nebutum jo ragaves,jei butum adomo vietoj?

- Liucina, 19
- Forumo Vanagas
Pages Previous 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply