1

Topic: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?

ar esi pakeles pries mergina ranka?kodel? ar padrysi tai dar daug kartu?kodel?

2

Re: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?

ne nesu ir siap yra zema pakelti ranka pries mergina, na bet nezinau kaip del saviginos, nes nezine kokios istikro siais laikais merginos smile

3

saunuolis ,kad nemustum...ir neesi muses...:-D

4

tai yra pats zemiausias moralinis nuosmukis. nieku gywu nepateisinciau tokio elgesio. nei kai waikinas priesh mergina ranka kelia, nei kai mergina priesh waikina (buna ir taip)

5

aha.. pestis reikia tarpusavy.. ;] nes vyru ir moteru skirtingos svorio kategorijos big_smile

6

Aleksandras, 21 wrote:

aha.. pestis reikia tarpusavy.. ;] nes vyru ir moteru skirtingos svorio kategorijos big_smile

del sworio kategoriju taj ne wisada teisybe big_smile pamatytum mano wiena destytoja.... wink ash palyginus su ja, pukelis big_smile

7

nu as ne tiesiogiai svori turiu omeny.. nu siaip, kita lytis, nesuderinamos mustynes tarp ju... ;]

8

pakelt pries mergina ranka gali tik saves negerbiantis vaikinas.

9

ne nu taip buvo sunervine nieko nebeliko padaryt tik kaip trenkt i papa ir visi pritare net ir mokitoja

10

moters mushimas silpnumo pozymis.. tai vyras nori irodyti pats sau kad jis dar nera pats silpniausias.. kad uz ji dar yra silpnesne butybe..

11

he he na  museikos idomiai cia skamba  kazkiap idomu butu pamatyt ka daro berniokas kai ji dauzo  pana   na moteris ir tt  krc  bispridielai kazkokie  big_smile cia jau manes ant museikos nevartykit  kolkas neteko big_smile  bet as vadovaujuosiu  principu  ne ne tokiu jei dave per zanda atsuk kita o duok atgal  :DDDD  aisq   nekalbu ten apie  mazmozius bet nemanau  kad leisciaus  but kazkoks mazas   musamas  mergiotes big_smile

12

pries mane buwo pakeles ranka wienas.. smile tuo gal tik irode sawo silpnuma,.. bijo ranka kelt pries berna tj pakele pries mergina.. zemiau but negali smile

13

guoda, o idomu kodel pakele ranka ? a ?

14

as zn kodel smile kvailas jis smile

15

be priezasties joks vaikinas nemus merginos, isvada darau viena - turbut nusipelnei

16

niekad neuzmirsiu kaip nuo berno gavau per veida.... o tada buvo....draugai turejo mane tramdyti smile

17

man atrodo kaip vaikinai musa merginas....yra ziauru,vaikinai musa silpnesnes,nes neturi ant ko issilieti...juk VAIKINAI turi daugiau jegos...o paneles daug siplnesnes....ziaurei skauda kaip jega stumdo,musa ....jei tu budamas vaikinas musi mergina ,ESI ZEMO LYGIO....:{:{:{:P negalima taip...

18

Niekada nesu pakeles ir nekelsiu. Asmeniskai esmu mates tokiu atveju, tada tokiam bahuriukui tenka ikrest, visai nesvarbu, ta pana pazystu ar nea

19

Linas, 18 wrote:

Niekada nesu pakeles ir nekelsiu.

kai taip sako dazniausiai buna atvirksciai

20

Vardas, 20 wrote:
Linas, 18 wrote:

Niekada nesu pakeles ir nekelsiu.

kai taip sako dazniausiai buna atvirksciai

Tai ka, man reikejo sakyt, "musau ir musiu", kad tau itikciau?:D