Topic: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?
ar esi pakeles pries mergina ranka?kodel? ar padrysi tai dar daug kartu?kodel?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar esi pakeles pries mewrgina ranka?
ar esi pakeles pries mergina ranka?kodel? ar padrysi tai dar daug kartu?kodel?
ne nesu ir siap yra zema pakelti ranka pries mergina, na bet nezinau kaip del saviginos, nes nezine kokios istikro siais laikais merginos
saunuolis ,kad nemustum...ir neesi muses...:-D
tai yra pats zemiausias moralinis nuosmukis. nieku gywu nepateisinciau tokio elgesio. nei kai waikinas priesh mergina ranka kelia, nei kai mergina priesh waikina (buna ir taip)
aha.. pestis reikia tarpusavy.. ;] nes vyru ir moteru skirtingos svorio kategorijos
aha.. pestis reikia tarpusavy.. ;] nes vyru ir moteru skirtingos svorio kategorijos
del sworio kategoriju taj ne wisada teisybe pamatytum mano wiena destytoja....
ash palyginus su ja, pukelis
nu as ne tiesiogiai svori turiu omeny.. nu siaip, kita lytis, nesuderinamos mustynes tarp ju... ;]
pakelt pries mergina ranka gali tik saves negerbiantis vaikinas.
ne nu taip buvo sunervine nieko nebeliko padaryt tik kaip trenkt i papa ir visi pritare net ir mokitoja
moters mushimas silpnumo pozymis.. tai vyras nori irodyti pats sau kad jis dar nera pats silpniausias.. kad uz ji dar yra silpnesne butybe..
he he na museikos idomiai cia skamba kazkiap idomu butu pamatyt ka daro berniokas kai ji dauzo pana na moteris ir tt krc bispridielai kazkokie cia jau manes ant museikos nevartykit kolkas neteko
bet as vadovaujuosiu principu ne ne tokiu jei dave per zanda atsuk kita o duok atgal :DDDD aisq nekalbu ten apie mazmozius bet nemanau kad leisciaus but kazkoks mazas musamas mergiotes
pries mane buwo pakeles ranka wienas.. tuo gal tik irode sawo silpnuma,.. bijo ranka kelt pries berna tj pakele pries mergina.. zemiau but negali
guoda, o idomu kodel pakele ranka ? a ?
as zn kodel kvailas jis
be priezasties joks vaikinas nemus merginos, isvada darau viena - turbut nusipelnei
niekad neuzmirsiu kaip nuo berno gavau per veida.... o tada buvo....draugai turejo mane tramdyti
man atrodo kaip vaikinai musa merginas....yra ziauru,vaikinai musa silpnesnes,nes neturi ant ko issilieti...juk VAIKINAI turi daugiau jegos...o paneles daug siplnesnes....ziaurei skauda kaip jega stumdo,musa ....jei tu budamas vaikinas musi mergina ,ESI ZEMO LYGIO....:{:{:{:P negalima taip...
Niekada nesu pakeles ir nekelsiu. Asmeniskai esmu mates tokiu atveju, tada tokiam bahuriukui tenka ikrest, visai nesvarbu, ta pana pazystu ar nea
Niekada nesu pakeles ir nekelsiu.
kai taip sako dazniausiai buna atvirksciai
Linas, 18 wrote:Niekada nesu pakeles ir nekelsiu.
kai taip sako dazniausiai buna atvirksciai
Tai ka, man reikejo sakyt, "musau ir musiu", kad tau itikciau?:D
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar esi pakeles pries mewrgina ranka?