Re: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?
kam pries jas kelti ranka, jai tam yra kojos.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar esi pakeles pries mewrgina ranka?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kazkam patinka juodas humoras?
be priezasties joks vaikinas nemus merginos, isvada darau viena - turbut nusipelnei
priestarauju,esu macius tokiu situaciju,kad ramina vaikinas kitus draugus jei susipyksta,o paskui mergina uz nieka gauna,nes ji kiti sunervino.
niu jop...man tj L.O.P.A.I baxurai kurie prisigere issilieja ant sawo paneliu...:():():():-O:-O:-O:O:P:P:P:P
buna tokiu psichu kuriem ir gert nereikia,jei mano vaikinas pries mane pakeltu ranka tai jam geruoju nesibaigtu atkersyciau ir jokiu budu su juo nebebuciau,net jei ir pati del to kalta buciau,kartais zodziais tikrai viska geriau spresti gali negu smurtu,o vaikinas i krame nuo manes gautu jei pradetu ka nors svaigt apie mane,kas man labai nepatinktu ir prie draugu,arba jei lenda,kabinejasi ir t.t.(nju jei ne mano bernas:D),oj jau ne vienas uz toki dalyka yra gaves:)
ne uz ka nepateisinu smurto pries moteri, nera tokiu priezasciu uz ka jai butu galima suduoti...
merginas traukia tokie smurtautojai,jos isivaizduoja ,kad jie labai kruti ar kokio velnio.pazystu daug poru kur pageres vaikinas padauzo savo panele,o tos dar ant keliu vaiksto, kad nepaliktu:) normalus ar geruciai lochiukai taip netraukia paneliu ,nera tokio azarto ,edrenalinas neissiskiria, neskatina jausmu tik pacios to nesupranta panos
na, as karta gavau i savo snukeli... gal per daug snekejau.. bet siaip, nenusipelniau..
>> pamenu, ejom su draugem, o tolumoj pamatem kitas draugutes su berniukais.. tai as jas pasaukiau >> labas labas.. o kai priejom, tai vienas sako >>ko tu cia sukauji << as jam draugiskai pasakiau,kad as ne ji saukiau, o savo drauge ir t..t tai jam mano tonas nepatko.. pradejom diskutuoti.. << na, diskusija ne kokia, nes vaiko veidas nezalotas intelekto :? .. zdz... jis taip piktai ir su inirsiu klausia manes >> " tu... kArwe (ne, karve sake ), i snuki nori?" .. na, as susidomejau pasiulymu ir sakau>>> na, noriu.. ?? tai va... ir gavau, pasirodo skauda ;D net zandikaulis truputi vos neissinere :? graziai ir mandagiai padekojau >> sakau, ACIU... sako jis man.. dar gal nori? ... na... sakau, jei tau pageres ... ir ka jus manot... gavau vel.. nu 3,14 sakyciau :? ...
>> kazkodel laimigesne nuo to nepasijutau.. bet siaip.. isgyvenau.,..
aisk kad galma jaiguyra uz ka...
na, Aidai, apsviesk.. kas tas UZ KAS :? susidomejau :?
aha.. pestis reikia tarpusavy.. ;] nes vyru ir moteru skirtingos svorio kategorijos
butent
Aleksandras, 21 parašė:aha.. pestis reikia tarpusavy.. ;] nes vyru ir moteru skirtingos svorio kategorijos
butent
nu jo tik ne viso proto gali boksuotis su boba
jei bahurs prakis
koki geda ;D;D;D;D;D;D;D
niu jo dar pradekit su merginomis boksuotis vaikinukai,o jeigu taip kada darysit tai pabukit dzentelmeniai ir nusileiskit paneliai ...
o siaip bukit geri niekada nekelkit pries mergina rankos islikit betkokioje situacijoje tvirti
niu jo dar pradekit su merginomis boksuotis vaikinukai,o jeigu taip kada darysit tai pabukit dzentelmeniai ir nusileiskit paneliai ...
o siaip bukit geri niekada nekelkit pries mergina rankos islikit betkokioje situacijoje tvirti
Jau esu pakeles... ar ymanoma tokius dalykus istaisyti? Nemanau... :V
Ir va visas dzentelmeniskumas...
sigitai ir kodel taip,nejaugi ji tau taip ziauriai kazka padare,kad net reikejo ranka pakelti?
Pati esu karsto budo,tad sugebu isprovokuoti,bet vaikinai kazkaip susilaiko netrenke...
sigitai ir kodel taip,nejaugi ji tau taip ziauriai kazka padare,kad net reikejo ranka pakelti?
Pati esu karsto budo,tad sugebu isprovokuoti,bet vaikinai kazkaip susilaiko netrenke...
Labai kvaila situacija buvo, bet pasiteisinimu tokiems dalykams nera...
Gyniausi, kad tureciau akis... :V
jau naguciai mergytes i tave ejo,o tu jai pliaukstelejai,niu kam taip ziauriai,galejai to nedaryti,bet dabar jau nepakeisi ir kodel kazkas turi pakelti pries mus ranka
jau naguciai mergytes i tave ejo,o tu jai pliaukstelejai,niu kam taip ziauriai,galejai to nedaryti,bet dabar jau nepakeisi ir kodel kazkas turi pakelti pries mus ranka
Ydomus klausimas... tai o kodel jus galit rankas kilot?
sigitas kaip tu atsakysi kodel jus kinojat pries paneles rankas,o jos paskiau turi vaikscioti siu fonkem,ar paraudimais ant ranku,tada as jau tau atsakysiu
sigitas kaip tu atsakysi kodel jus kinojat pries paneles rankas,o jos paskiau turi vaikscioti siu fonkem,ar paraudimais ant ranku,tada as jau tau atsakysiu
Oi, liaukis, juk buna atveju kada ir vaikinai malku pasikrauna nuo merginu...
Vistik, apie koky atvejy nori informacijos?
apie ta kur tu trenkiai...
aha zinau,kad ir jiems kliuna ir nuo manes kliuvo,bet atgal nedave,suvalde savo jausmus,bet manau,kad uz isdavyste kiekviena butu tvojusi
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar esi pakeles pries mewrgina ranka?