81

Re: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?

Edvinas, 16 parašė:

Njekada gywenime to nedariau ir nedarysiu.... zema musti uz sawe silpnesne fiziskai butybe....

saunuoliukas

82

Sandra, 17 parašė:

visi sako kad  nemustu bet buna visai kitaip:(

oi oi nereikia cia asaru pati jauciu ne viena krta buvai davus vaikiinuij i veida , o tu pagalvojai kad tu ji pazeminai ?

83

vyras negali jaustis pazemintas, jhei jam trenkia mergina nes jug vistiek ji skaitosi "silpnioji lytis" o SANDRA tave muse kas? ner ko cia bliaut......viskas bus ok smile

84

Loreta, 16 parašė:

vyras negali jaustis pazemintas, jhei jam trenkia mergina nes jug vistiek ji skaitosi "silpnioji lytis" o SANDRA tave muse kas? ner ko cia bliaut......viskas bus ok smile

tai pala pala ka vyras robatas kurem  viskas turi buti vienodai, ka vyras neturi jausmu ? neturi emociju  ? kaip pati minejai  juk merginos "silpnoji lytis"  tai cia gaunas silpnesnis uz tvae tave gali must ?

85

manau ne vienai teko tai... yra silpnaprociu kurie bijo vaikinu... tad belieka tik pana skriaust.. pries mane kai pakeldavo ranka tai po to 2valandas atsiprasinedavo ir verkdavo...

86

turbut skaudedavo kumsti ir noredavo binto big_smile juokauju ;p nera teke, jaunas dar... ir neteks smile

87

Arminas, 19 parašė:
Loreta, 16 parašė:

tai pala pala ka vyras robatas kurem  viskas turi buti vienodai, ka vyras neturi jausmu ? neturi emociju  ? kaip pati minejai  juk merginos "silpnoji lytis"  tai cia gaunas silpnesnis uz tvae tave gali must ?

cia tas pats butu, kaip muse uzmyne drambliui ant kojos smile

88

Dovis, 16 parašė:

turbut skaudedavo kumsti ir noredavo binto big_smile juokauju ;p nera teke, jaunas dar... ir neteks smile

Nusispjauk tris kartus...

89

Sandra, 17 parašė:

visi sako kad  nemustu bet buna visai kitaip:(

Sandra, geriau pasakyk kaip nebuna gyvenime...? big_smile

90

Jeigu vaikinas nors karta gyvenime pakels pries mane ranka, tegu nesitiki atleidimo. O jei jo nores, tegu irodo man, kad as pati to nusipelniau. Jei jam pavyks - ok, gyvenam graziai toliau. Bet jei jau jam promiles smegeneles suplake, jokiu pasiteisinimu ir atleidimo nebus. Taskas.

91

Na jo, jei jau karta pakeliai ranka, vadinasi bus nezapadlo ir antra kart pakelt... sad

92

Karolina, 18 parašė:

Jeigu vaikinas nors karta gyvenime pakels pries mane ranka, tegu nesitiki atleidimo. O jei jo nores, tegu irodo man, kad as pati to nusipelniau. Jei jam pavyks - ok, gyvenam graziai toliau. Bet jei jau jam promiles smegeneles suplake, jokiu pasiteisinimu ir atleidimo nebus. Taskas.

joa.. pritariu tau... reik turet sawo nuomone ir nesileist zeminamai.. kad silpnesnes esam tai dar nereiskia, kad reikia kelt ranka... o tie kurie musa kai prilaka, tai degradawe..  jiem gywenimo jau nebus...

93

Sigitas, 23 parašė:

Na jo, jei jau karta pakeliai ranka, vadinasi bus nezapadlo ir antra kart pakelt... sad

Butent.

94

Merginos, ar zinot nors viena situacija, kada galima pateisinti vaikino poelgy, pakelusiam ranka pries mergina?

95

ash nezinau....  p.s. esu susidurusi su panashia situacija.... na ne ash bet man  artimas zmogus....  ji atleido...  ir jei dar kart pakeltu priesh ja ranka  ,  speju, ir wel atleistu....
kwaila... 

96

Ne. Taciau manau, kad tokie vaikinai randa sau pateisinima..

97

Kaip manot? Nebuna tokiu situaciju? As nesneku apie tas situacijas, kada patys vaikinai save teisina, sneku apie tokias, kada juos galima butu pateisinti... :V

98

buna...tokius situaciju

99

Gal galima pvz?

100

Loreta, 16 parašė:

krc kokia tu velnio lendi i musu su sandra pokalbi!!!! o del musimo tai ne vyras nei moteris ne turi kelt rankos galima isprest viska kalbom !!!!