Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 121 по 140 из 224

- Lina, 19
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Re: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?
Tomas, 25 пишет:Sveiki vaikinai. pradekime nuo to,kad visos bobos buna vienodos.Cia kaip mesos gabala perki parduotuveje.parsinesi namo ir apdoroji,t.y.-vieni megsta zalia valgyti,kiti virti treti kitokia.Zodziu ji pasikeicia taip,kaip tau reikia.Buna tokiu,kurie megsta valgyti mesa ismusta plaktuku,reiskia galima musti kad ji taptu normali.Pabandykit,patiks..Nes jos visos vienodos......
O is kur jau tu toks isitikines,kad jos visos vienodos? Jeigu jau vaikinas pakele ranka pries mergina tai jos niekada negerbe ir negerbs! Ir jeigu jis viena karta tai padare,tai padarys ir kita! O paskiau ziurekit vaikinukai ar nesigailesit!... Ir kaip jums negeda...turbut jus bejausmiai,jeigu tik tai ir sugebate padaryti!

- Tomas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Man negaila mergu...Jos visos vienodos.Aisku buna gaila tuomet,kai su ja myliesi ir ji is laimes apsiverkia...Buvo ne karta.Tada ****

- Vaidas
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
oas niekad nebuvau pakeles rankos prie mergina ir niekad negaleciau pakelt kiek viena karta kai tikrai atrodo reiktu jai biski uztvot mane kazkas sustabdo negliu niekaip pakelt rankos

- Julija, 19
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Tomas, 25 пишет:Sveiki vaikinai. pradekime nuo to,kad visos bobos buna vienodos.Cia kaip mesos gabala perki parduotuveje.parsinesi namo ir apdoroji,t.y.-vieni megsta zalia valgyti,kiti virti treti kitokia.Zodziu ji pasikeicia taip,kaip tau reikia.Buna tokiu,kurie megsta valgyti mesa ismusta plaktuku,reiskia galima musti kad ji taptu normali.Pabandykit,patiks..Nes jos visos vienodos......
Debilas...

- Ingrida, 18
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Julija, 19 пишет:Tomas, 25 пишет:Sveiki vaikinai. pradekime nuo to,kad visos bobos buna vienodos.Cia kaip mesos gabala perki parduotuveje.parsinesi namo ir apdoroji,t.y.-vieni megsta zalia valgyti,kiti virti treti kitokia.Zodziu ji pasikeicia taip,kaip tau reikia.Buna tokiu,kurie megsta valgyti mesa ismusta plaktuku,reiskia galima musti kad ji taptu normali.Pabandykit,patiks..Nes jos visos vienodos......
Debilas...
as ir taip sakau...

- Viktoras, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
gal ir kvailai skambes bet nesu greiciau pats esu gaves nei merginai sudaves

- Marius, 21
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Pakelti ranka pries mergina tai visiskas moralinis nupuolimas, asmenybes degradavimas iki zemiausio lygio, vaikinas pakeles ranka pries mergina nevertas net zmogumi vadintis...

- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
o vaikinas pakeles ranka pries kita vaikina, tai gali zmogum vadintis ?

- Vaidas
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
preis kita viakina jei yra tam priezastis gali pakelt cia yra normalu bet pries mergina niekad negalima kelt rankos esu pora karta gaves smagiu antausiu bet niekad atgal nedaviau merginai niekad man nekyla ranka

- Marius, 21
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
o vaikinas pakeles ranka pries kita vaikina, tai gali zmogum vadintis ? aleksandras, 21
gal tu pacifistas? vaikinai su vaikinais tik taip geriausiai santykius issiaiskina. Ir cia nieko nezmogiska, taip net gamtoje yra.

- Mantas, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
net nebuvo tokiu minciu,kad pries panele ranka kelciau.geriau jau sau kanors pasidarysiu

- Rūta, 23
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
jej pries mane koks vaikis pakeltu ranka ... grrr kalciau atgal su koke pitelne ka ilgai atsimintu... ko negaliu pakest tai kai vyrai smurtauj pries moteris ... tokius net vyrais negal vadint ;] ... vyrukai bukit vyrai ir nemuskit merginu ;]

- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
man vaikinas kartais maloniai pliauksteli per uzpakaliuka, kai pradedu zirsti del netvarkos kambary ar pan 

- Austėja, 18
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
o ka jus manot apie tas zmoneles, kurios savo vyrelius primusa? galvojat tokiu atsitikimu nebuna?:V pakelti ranka(ir nesvarbu pries ka) yra zema... jeigu mazus vaikus aukleja su dirzu(ko as niekada nedaryciau), negi ir suaugusi zmogu galima peraukleti musimu? juk dazniausiai vyrai ir pakelia ranka pries mergina vien todel kad ju nuomone jos pasielge netinkamai, ne taip kaip jie noreje, ar paprasciausiai jos pasitaike jiem po ranka, kai jie buvo blogos nuotaikos:V

- Saulius, 30
- Forumo Liūtas
- Неактивен
smurtui pries merginas ziaurei nepritariu venintele mergina su kure esu susimuses vaikystei tai mano sese 

- Osvaldas, 19
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Niekada negaleciau pakelti rankos pries mergina... Yra buvusi situacija kai mane muse tada durnas jausmas nes nieko padaryt negali... O siaip as tik draugiskai jas megstu kandzioti daugiau nieko... 

- Bandiciokas, 20
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
rankos gal ir nepakelciau bet kojas nors ir abi

- Dalius, 23
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Nepakeliau bet visi kiti pazystami pakele jei nepakelsi rankos tai uzsilips jos ant sprando ir suvystis 

- Dalius, 23
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Rūta, 17 пишет:jej pries mane koks vaikis pakeltu ranka ... grrr kalciau atgal su koke pitelne ka ilgai atsimintu... ko negaliu pakest tai kai vyrai smurtauj pries moteris ... tokius net vyrais negal vadint ;] ... vyrukai bukit vyrai ir nemuskit merginu ;]
Be reikalo niekas neduoda jei nera kitokio budo tai taip ir gaunas
, jei uzleisi si reikala tai prades tave stroint ir t.t Aisku nepateisinu kaip smurtauja girti vyrai pries merginas ir t.t bet jei siaip is reikalo uzvosi tai nematau nieko blogo
, nes jei viena kart nusileisi tai gyvenimo nebus 
Сообщений с 121 по 140 из 224
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.