141

Re: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?

Vardas, 20 parašė:

ne nu taip buvo sunervine nieko nebeliko padaryt tik kaip trenkt i papa ir visi pritare net ir mokitoja

trenkt i papa?? juk tai tas pats, kas vyrukui i kiausius spirti.ir tau mokytoja pritare?? jei tikrai taip, tai ji ****!!

142

Be reikalo niekas neduoda jei nera kitokio budo tai taip ir gaunas wink, jei uzleisi si reikala tai prades tave stroint ir t.t  Aisku nepateisinu kaip smurtauja girti vyrai pries merginas ir t.t bet jei siaip is reikalo uzvosi tai nematau nieko blogo big_smile, nes jei viena kart nusileisi tai gyvenimo nebus big_smile[/quote]

jei jau negali susitarti nesmugiaves ir taip bijai, kad stroins, tai su tokia ne neprasidek. musimui pateisinimo nera jokio.

143

as esu musesis su mergina ne viena ;]
tai va jos turi jegu tai tikrai nemazai.ir nera tokios gleznutes kaip atrodo.visu pirma skauda paciam kai duodi ipac jei mergina plona(i kaula daznai pataikai)
na cia tokie pastebejimai is karate ;]
kai vykdavo treniruotes.o seip auklet merginas musant yra begalo zema.niekad taip nedariau

144

Jei bachūras menkintu mane morališkai tai antausį gautu

145

nekeliau ir nekelsiu

146

Vytaute, 22 parašė:

Jei bachūras menkintu mane morališkai tai antausį gautu

Tik tada jau ziurek, kad atgal daugiau netektu gauti:)

147

Jeigu atsiranda smurtas - tai santykių ir draugystes pabaiga. Nebelieka pagarbos vienas kitam.

148

smurtas zlugdo pasauli

149

viska galima issiaiskinti ramiai,tik reik kartu susesti ir kalbetis o smurtu nieko nepakeisi be to tai zema

150

na taip..teko matyti panasiu situaciju..bet geriau susilaikyti ir ramej pakalbeti...

151

niekados kelt rankos pries motery!!!!

152

moterys taip sako nes bijo kodel pries gaunant napamasto kad viskam yra ribos??????????????
esu nesididziuoju bet nu as zmogus blyn isveda is kantrybes susilaiaki o tada dar 5 kartus isveda is kantrybes ir pasako kad dar vesiu is kantrybes be galo krasto per ta pachia valanda smile :DD:D:D:D:D

153

Teisingai Audriau, viskam yra ribos! big_smile

154

na gal ir neteisingai gal ir tipo gyvuliska bet nu ka as zinau blyn tipo nebuna kai vsio nebevaldai saves kad ir koks santurus ir nzn visoks geras esi smile

155

as sakiau jei vaikinas, vyras pakels pries mane ranka tai jis tada jau nepakils... neleisiu kad kazkoks .... mane naudutu kaip bokso kriausia... nrs dar niekad neteko vaikino isvest is kantrybes kad jis pries mane ranka pakeltu... (tiesa buvo vienas atvejis bet tai buvo ne vaikinas,o....artimas labai zmogus....geriau apie tai nekalbet)

156

Audrius, 23 parašė:

na gal ir neteisingai gal ir tipo gyvuliska bet nu ka as zinau blyn tipo nebuna kai vsio nebevaldai saves kad ir koks santurus ir nzn visoks geras esi smile

Man suprantamas reikalas ir tas ka Tu nori pasakyti... buna situaciju tokiu ziauriu ir nieko pakeisti negali, nes ir galvojimas paveluotas buna tada, kada buni isvestas is kantrybes... zmones ne robotai... big_smile

157

jo ai tu teisus turbut smile big_smile

158

Linas, 23 parašė:

respect

159

Gabriele, 22 parašė:
Linas, 23 parašė:

respect

Kas cia per respect?! Jei vaikinai ranku nekels tai merginos kels ir nebus tvarkos jokios...

160

nu kelti nmegerai bet nuleisti pries mergina gerai smile big_smile:D:D:D
jo respect ne respect megina sakys darys ka nori o tu tipo kaip loxas atleisk kad as dyrnas atleisk kad as loxas tu saunuole as ozys smile 
jo lina no coment RESPECT smile big_smile:D:D