Topic: DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?
DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?;)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?
DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?;)
nes nemoka rasyt lietuviskai
nesamone, kazkokia kiek as vaikinu esu palikus...tai isvis ka cia tipo, kad vaikinai daznai palieka merginas, na ir vaikiskas klausimas tai gal ta mergina kokia isvis tupa su kuria, neimanoma, arba siaip tik gera drauge ir ne ziuri, kaip i pana cia logika biski panaudok..:)
mmm...kaip manau buna tokiu atveju kaip vaikinas palieka panele...pati pagalwok...(manes dar nera palikes)wat:P:P:P
mmm...kaip manau buna tokiu atveju kaip vaikinas palieka panele...pati pagalwok...(manes dar nera palikes)wat:P:P:P
tai gal tik viena ir esi turejusi
Ingrida, 15 wrote:mmm...kaip manau buna tokiu atveju kaip vaikinas palieka panele...pati pagalwok...(manes dar nera palikes)wat:P:P:P
tai gal tik viena ir esi turejusidje ne viena...:p ...wat...atsakykite i tema...buna kaip waikinai sugalwoje mesti panele kodel? juk ir taip buna
nesimuskit...ciku ciku...vaikinas dazniausia palieka mergina ,jei neiseina pas kita, del jos perdidelio egoizmo,kuris gali pasireiksti ivairiomis formomis...gi kaip merginai taip ir vaikinui reikia jaustis gerai bunant kartu, o nebuti vien tik noru pildytoju...toliau N-14 tema labai svarbi...apyvienodis intelektas...panasus poziuris i gyvenima...zodziu cia kalbu begalo...
Myleti - tai pirmiausia dovanoti save...
na kol kas ash visas savo panas palikau todel, kad jos buvo tupos ir per nelyg uzhsispyrusios.. visokius savo durnus ir vaikishkus ozhius rode
kai nera jausmu ir susikalbejimo... tada poros ir skirias...
Paprasta juk..Jei matai kad ji ne tau tai ir palieki..Kiek esu palikes ju, tai paprasciausiai is pradziu atrodo ok, bet laikui begant islenda visi trukumai..Ir kai tie trukumai virsija privalumus meti lauk ja..O siaip tai reikia neviena priestai palikt kad zinotum kokios tau reikia kokios nori ir tik tada kai surandi tokia pasilieki sau..:D
na patiko cia man komentaras,gaila ne vyru gimiau
na kol kas ash visas savo panas palikau todel, kad jos buvo tupos ir per nelyg uzhsispyrusios.. visokius savo durnus ir vaikishkus ozhius rode
tai ka tu su tupom prasidedi?
Ingrida - ne bobom suprast.. gal jos saves nelaiko tupom ir kitiem atrodo protingos.. bet man neuzhteko ju protelio
uzhaugsi - suprasi
Tomas normaliai parashe.. patinka pasilieki.. nepatinka ishmeti.. kaip koki daikta.. ir sheip viskas priklauso tik nuo taves.. svarbu ko tik tu nori.. juk daikta tu gauni ir naudoji. Idomiai tu cia..
merginos ne daiktai....:{}:():P:P:P:P
Czia protingai shneka tik vienas Andrius, 25 . pritarcziau jo nuomonei
Ingrida - ne bobom suprast..
gal jos saves nelaiko tupom ir kitiem atrodo protingos.. bet man neuzhteko ju protelio
uzhaugsi - suprasi
cia tu dar neuzauges...tik metu skirtumas,o varai kaip ant desimtmetes...susimastyk.o patys vaikinai i viska rimtai pradeda ziureti nuo 18-20metu...kartais ir tokio amziaus dar ne visi subresta...na buna isimciu...gal ne i tema cia truputi,bet tiek to...
belenkas
Diskusijų forumas → Apie Moteris → DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?