21

Re: DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?

http://forumas.ieskok.lt/imgload/636  <----- paspauskit ant paweikslelio...

22

Tomas, 26 wrote:

Paprasta juk..Jei matai kad ji ne tau tai ir palieki..Kiek esu palikes ju, tai paprasciausiai is pradziu atrodo ok, bet laikui begant islenda visi trukumai..Ir kai tie trukumai virsija privalumus meti lauk ja..O siaip tai reikia neviena priestai palikt kad zinotum kokios tau reikia kokios nori ir tik tada kai surandi tokia pasilieki sau..:D

Man atrodo, kad Tomas savo merginas keicia kaip kelnaites, kurios su uzrasu pirrmadienis , antradienis ir pan., deja vaikinai tokie jau sutverimai, jiems yra lengva mergina ismesti, kaip skudura lauk, bet stai kai su jais  taip pasielgiamasi, tai sedi verksliandami, juk paminta jų savigarba ir orumas ir p.p. Taigi merginos gal irgi reikia mums kaip tomas sako palikti n vaikinu, kad raastume ta vienintelli. taigi kaip dabar daznai juos keisite?

23

Kiekvienas issiskyrimas skirtingas. Kartais tai neistikimybe, kartais nesusisnekejimas, jausmu atsalimas. Be to  Birutele nemanyk, kad visi vyrai panas taip keicia, as pakankamai isrankus todel ju taip daznai nekaitalioju, nes po to sunku sau kita tinkama susirast:D

24

niu tie bernai ira durni tai mes nepasiduokim paneles:::520:::532

25

vaikinai ne durni...jie proltongi...liux ...tapati paneles mano kaip  jie. paneles palieka del tu paciu priezasciu VAIKINUS....niu jau  nieko nepakeisi wink :*

26

bet kokiu atveju,tokioj jaunystej dar tikrai nesuprasit vyriskos gimines,jaunosios forumietes smile

27

Zaneta - jauni zmones nori gal ka suprasti... :-) Na as taipogi labai jaunas... o del issiskyrimu... pvz jei atvirai apie save esu perdaug galbut jautrus tokiais atzvilgiais jei mergina patinka... tik vienai merginai pasakiau ne... ir buvo labai labai sunku... kadangi issiskyre musu budai... retai matydavomes... pvz man geriau kai pasako man ne... taciau vistiek skaudu buna... o priezastys gali buti labai ivairios...

28

smile na taip

29

Rokas, 19 wrote:

Tomas normaliai parashe.. patinka pasilieki.. nepatinka ishmeti.. kaip koki daikta.. smile ir sheip viskas priklauso tik nuo taves.. svarbu ko tik tu nori..  juk daikta tu gauni ir naudoji. Idomiai tu cia..

blin mergina ne koine kad ja ismestum

30

Toks jau gyvenimas. Ne tik vaikinai palieka merginas,bet ir merginos vaikinus. Merginos isimyli greiciau ir jom buna sunkiau kai jas palieka. Kai palieka vaikinus,jiem taip pat buna skaudu(jei jis ta mergina mylejo),o jei ta mergina jam buvo tik laiko praleidimui,tai jam nusispjauti,kad ji pasiunte.... Seip ar taip tinkama zmogu rasti labai sunku.Kartais keliame per daug reikalavimu kitu atzvilgiu.Tobulu nera,o trukumai pasirodo tik kai praeina kazkiek laiko. Zmogaus iki galo niekada nepazinsi. Kiek jau palikinejom ir kiek dar paliksim kol rasim tinkama antraja puse...uh... smile

31

Ingrida, 15 wrote:

DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?;)

na kad taip gaunas smile

32

Birutele, 21 wrote:
Tomas, 26 wrote:

Paprasta juk..Jei matai kad ji ne tau tai ir palieki..Kiek esu palikes ju, tai paprasciausiai is pradziu atrodo ok, bet laikui begant islenda visi trukumai..Ir kai tie trukumai virsija privalumus meti lauk ja..O siaip tai reikia neviena priestai palikt kad zinotum kokios tau reikia kokios nori ir tik tada kai surandi tokia pasilieki sau..:D

Man atrodo, kad Tomas savo merginas keicia kaip kelnaites, kurios su uzrasu pirrmadienis , antradienis ir pan., deja vaikinai tokie jau sutverimai, jiems yra lengva mergina ismesti, kaip skudura lauk, bet stai kai su jais  taip pasielgiamasi, tai sedi verksliandami, juk paminta jų savigarba ir orumas ir p.p. Taigi merginos gal irgi reikia mums kaip tomas sako palikti n vaikinu, kad raastume ta vienintelli. taigi kaip dabar daznai juos keisite?

Fantazuoji eilini karta..Nekeiciu as ju..Dabar turiu ta kokios norejau ir dziaugiuosi..Taiva butent jeigu nebuciau priestai keletos palikes netureciau sitos ir nesidziaugciau..O ir tos kurias palikau nebutu laimingos su manim..:D

33

Inga, 19 wrote:
Rokas, 19 wrote:

Tomas normaliai parashe.. patinka pasilieki.. nepatinka ishmeti.. kaip koki daikta.. smile ir sheip viskas priklauso tik nuo taves.. svarbu ko tik tu nori..  juk daikta tu gauni ir naudoji. Idomiai tu cia..

blin mergina ne koine kad ja ismestum

Uz niekam tinkama mergina net kojine geriau..Kojine isskalbei ir vel kaip nauja, o merginas tokias netinkamas reikia mesti..:D

34

Tautvydas, 16 wrote:

na kol kas ash visas savo panas palikau todel, kad jos buvo tupos ir per nelyg uzhsispyrusios.. visokius savo durnus ir vaikishkus ozhius rode big_smile

Tai gal tu pervaikiskus ozius rodei?

35

Andrius, 22 wrote:
Ingrida, 15 wrote:

DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?;)

na kad taip gaunas smile

tau tokiam graziam tai tikrai turi taip gautis,....nes mergyciu jauciu tuli liabai daug

36

nju ,newisos juk yra ykyrios

37

niu jo nevisos ikyrios:))))) o jei nori suzinoti kodel vaikinai palieka merginas,tai siulau labai  paprasta varijanta,netgi du:))))
1. nepildyk visu jo noru, turek savo nuomone ir jei jis del to tave paliks,tai turetum tik dziaugtis,o ne verkti.
2. Pabandyk kada palikti pati ir suzinosi;)
O siaip tai pas tave Ingrida dar tu vaikinu bus 150:)))) ir tikrai nereikia sukt sau galvos del ko paliko:)))
Galu gale paziurek i veidrodi ir pasakykl sau:DDD nu nesu dar tokia baisi:D:D: rasiu dar 100kartu geresni uz ji:D:D:D:D

38

niu jo....neu man sitas klausimas jau isaiskejo...sewnej...bet buna tokiu mergaiciuku kurios pergyvena( ne as pergyvenu) big_smile

39

Lilija, 21 wrote:

niu jo nevisos ikyrios:))))) o jei nori suzinoti kodel vaikinai palieka merginas,tai siulau labai  paprasta varijanta,netgi du:))))
1. nepildyk visu jo noru, turek savo nuomone ir jei jis del to tave paliks,tai turetum tik dziaugtis,o ne verkti.
2. Pabandyk kada palikti pati ir suzinosi;)
O siaip tai pas tave Ingrida dar tu vaikinu bus 150:)))) ir tikrai nereikia sukt sau galvos del ko paliko:)))
Galu gale paziurek i veidrodi ir pasakykl sau:DDD nu nesu dar tokia baisi:D:D: rasiu dar 100kartu geresni uz ji:D:D:D:D

jo jus mergynos save taip pastovai raminate big_smile:D:D o kai pamatai kad geriau nera tai ka tada darot ?????

40

tongue:p:p:p niu krc.  tada dziaugemes