Re: DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?
speju, kad grazesnes susiranda...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?
speju, kad grazesnes susiranda...
Na siaip merginas mes paliekame matomai del kitu,geresniu,grazesniu,protingesniu,seksualesniu,o kartais paliekame del ankstesnes meiles,kartais paliekame kad atsibosta,o netgi kartais paliekame vien del to kad nerandi bendros kalbos,na is tikruju yra labai daug priezasciu,bet daugiausiai uz mus kalba jausmai.
Na siaip merginas mes paliekame matomai del kitu,geresniu,grazesniu,protingesniu,seksualesniu,o kartais paliekame del ankstesnes meiles,kartais paliekame kad atsibosta,o netgi kartais paliekame vien del to kad nerandi bendros kalbos,na is tikruju yra labai daug priezasciu,bet daugiausiai uz mus kalba jausmai.
del ankstesnes meiles tai dauguma ir del kalbos
jai ner apie ka pakalbet su savo pana tai geriau jau su siena kalbet
:D:D:D
nes nemoka rasyt lietuviskai
ooo, teisingai....
:D:D:D:D:D:D:D:D ooo...dar taip buna ...
visko buna musu gyvenime
visko buna musu gyvenime
nu...tai jau taip
Edgaras, 19 wrote:visko buna musu gyvenime
nu...tai jau taip
pamatysi pati kada pragyvensi daugiau
na kol kas ash visas savo panas palikau todel, kad jos buvo tupos ir per nelyg uzhsispyrusios.. visokius savo durnus ir vaikishkus ozhius rode
o tu vaikisku oziu kartais nerodai?
Tautvydas, 16 wrote:na kol kas ash visas savo panas palikau todel, kad jos buvo tupos ir per nelyg uzhsispyrusios.. visokius savo durnus ir vaikishkus ozhius rode
o tu vaikisku oziu kartais nerodai?
sekasi gi vaikui vien ant tupu uzsirauti
matyt pats normaliu issirinkti nemoka
patirties stygius jauciasi
todel kad kaip jis jaucia kad ji paliks pats pirmas padaro bent jau as taip bet retai tiap mane dazniau pameta=)
nesu ne vienos dar palikes jei matau, kad nieko gero nebus tai stengiuosi padaryti taip, kad mane paliktu ir ilgai nesigrauztu mergaite
Tomas, 26 wrote:Paprasta juk..Jei matai kad ji ne tau tai ir palieki..Kiek esu palikes ju, tai paprasciausiai is pradziu atrodo ok, bet laikui begant islenda visi trukumai..Ir kai tie trukumai virsija privalumus meti lauk ja..O siaip tai reikia neviena priestai palikt kad zinotum kokios tau reikia kokios nori ir tik tada kai surandi tokia pasilieki sau..:D
Man atrodo, kad Tomas savo merginas keicia kaip kelnaites, kurios su uzrasu pirrmadienis , antradienis ir pan., deja vaikinai tokie jau sutverimai, jiems yra lengva mergina ismesti, kaip skudura lauk, bet stai kai su jais taip pasielgiamasi, tai sedi verksliandami, juk paminta jų savigarba ir orumas ir p.p. Taigi merginos gal irgi reikia mums kaip tomas sako palikti n vaikinu, kad raastume ta vienintelli. taigi kaip dabar daznai juos keisite?
saulnuole!!:D, kol vyrukam neparodai ju vietos, tai jie tau lips ant galvos kaip tik sugebes...nes juk jie "vyrai" jie virsesi uz moteris...
blogiausia kai vienas zmogus myli o kitas mano kad myli tik veliau santykiu viduryje suzinoti kad nera meiles....tada ateina metas issiskirti...va tep ir man buvo...
todel paliek,kad tos mergynos-moterys savo vyrus-vaikinus negyvai daknisa.su savo begaliniais norais.su savo pavydais be pagrindo,ir bendrai paemus.tai kai kurios mergynos isivaizduoja ,kad vyrai yra ju tarnai ir t.t.
o kiaip merginos palieka is oro nesiskaito :{}
xe nu ir klausimas.nors as ir pati panele bet pasakysiu mergos ir ne ka geresnes tj nereikia cia waryti ant waikinu
DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?;)
todel, kad pagal statistika normalios pakraipos vaikinu yra daugiau nei geju, tode dazniau vyriskos lyties atstovas palieka mergina, nei vaikina...
vel ta statistika......feee.....
Nes kajkurios Merginos Kartajs Buna tikros Kiaules
Diskusijų forumas → Apie Moteris → DEL KO? dazneusei paliekate merginas?kodel?