Re: Ką valgote šį vakarą?
Tai ar suprato kas nors kas tos purečkos? Rašiau, kad skyniau purečkas, bet niekas nepaklausė kas tai?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką valgote šį vakarą?
Tai ar suprato kas nors kas tos purečkos? Rašiau, kad skyniau purečkas, bet niekas nepaklausė kas tai?
Atvėso oras, gaiva dvelkia pro langą, kava su pusryčiais lovoje...puiki dienos pradžia.
Atvėso oras, gaiva dvelkia pro langą, kava su pusryčiais lovoje...puiki dienos pradžia.
cia tau vyras atnese pusrycius i lova ar meiluzis?)
Fjord wrote:Atvėso oras, gaiva dvelkia pro langą, kava su pusryčiais lovoje...puiki dienos pradžia.
cia tau vyras atnese pusrycius i lova ar meiluzis?)
Abudu
šiandien kukurūzų košės diena
šiandien kukurūzų košės diena
O ką prie polentos, padažas koks ar sviesto?
Andre wrote:šiandien kukurūzų košės diena
jokių padažų prie košių - kam tos papildomos kalorijosir pradangintas natūralus skonis? nors biškį meluoju - košę viriau su dešryte - vietoj druskos... na, ir visokie ten bazilikai, petražolės, svog9nū laiškai .
tai kas tos purečkos, kas per krūmas - serbentai?
Fjord wrote:Andre wrote:šiandien kukurūzų košės diena
jokių padažų prie košių - kam tos papildomos kalorijosir pradangintas natūralus skonis? nors biškį meluoju - košę viriau su dešryte - vietoj druskos... na, ir visokie ten bazilikai, petražolės, svog9nū laiškai .
Taip, serbentai. Mano močiutė juos taip vadino. Čia ukrainietiškas žodis.
Yra ir daugelis kitų panašiai skambančiu ir tą pačią reikšmę turinčių žodžių. Morkva - morka, dzekui - dėkui...ir t.t
Fjord wrote:Andre wrote:šiandien kukurūzų košės diena
Na, taip, ir man patinka be priedų, bet polenta kiek sausoka todėl aš sviestu pagardinu. Su dešra dar nebandžiau.
na, aš verdu kukurūzų košę, o ne polentą iš miltų
Skaniausia yra tik su druska, pienu ir aliejaus ar sviesto truputį (sudedama prieš verdant). Tada nėra jokio sausumo Bet čia jau skonio reikalas
na, aš verdu kukurūzų košę, o ne polentą iš miltų
Skaniausia yra tik su druska, pienu ir aliejaus ar sviesto truputį (sudedama prieš verdant). Tada nėra jokio sausumo Bet čia jau skonio reikalas
Ach, štai kame reikalas. Dabar aišku
Noriu grikių pietums, bet jie dar parduotuvėje . Reikia kitų idėjų ieškoti.
Marokietiški blynai su trintomis avietėmis. Likusius susluoksniavau sutepusi plaktos grietinėlės-aviečių-kremu. Skanu.
Bus garinti virtinukai su vyšnių, grybų ir mėsos įdarais.
kruopu kose ir kava is aparato
na ką, pirmieji šių metų grybai - raudonikiai ir voveraitės
Aš tik salotų padariau iš to kas sode auga. Agurkai, pomidorai, salotų lapai, krapai ir svogūnų laiškai. Su grietine. Šviežia dar šilta duona ir viskas. Puiki vakarienė.
Kapitonas, bulvė ir salotytės iš svogūnų laiškų, pomidor, salotų ir grietinės.
Niam, niam, liko ir vakarienei
Arbata iš ežero vandens virta ant ugnies
Pietums žirnių makaronų spageti su naminiu padažu iš vištienos kotletukų, likusių nuo užvakar
Temos pavadinimą gal reiktų pakeisti į "ką valgome" ?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką valgote šį vakarą?