Re: Ką valgote šį vakarą?
niam-niam)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką valgote šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
niam-niam)
Burokėlių salotos
Niam niam bulviniai blynai su tikrų grybų, o ne parduotuvinių sintetinių pievagrybių, padažu
Po to sąžininga pėstutė romantiškoje vasario prieblandoje
Niam niam bulviniai blynai su tikrų grybų, o ne parduotuvinių sintetinių pievagrybių, padažu
Po to sąžininga pėstutė romantiškoje vasario prieblandoje
as irgi noriu
Ir aš noriu. Bulvinių su šviežia obuolių košyte.
o as noriu romantiskai pasivaikscioti prieblandoje o gal ir nakties tamsoje
Pas mus beveik visuose klubuose karnavalai. Kaip man neįdomu tokie niekai...fui. Tada jau tikrai geriau pasivaikščioti būtų.
Galvoju, ką čia dar suvalgius skanaus
Galvoju, ką čia dar suvalgius skanaus
Duonytes su Cesnakuu PRIMENUU Senajj Tarkajj
Pas mus beveik visuose klubuose karnavalai. Kaip man neįdomu tokie niekai...fui. Tada jau tikrai geriau pasivaikščioti būtų.
karnavalai? kaip tik nuostabu mielai sudalyvauciau
Laimutė пишет:Pas mus beveik visuose klubuose karnavalai. Kaip man neįdomu tokie niekai...fui. Tada jau tikrai geriau pasivaikščioti būtų.
Kai Pabegiosii is tos Kazinoo ir Buss TAU Tas Karnavalas Gyvoliukk
Laimutė пишет:Pas mus beveik visuose klubuose karnavalai. Kaip man neįdomu tokie niekai...fui. Tada jau tikrai geriau pasivaikščioti būtų.
Nieko ten įdomaus. Paprasti šokiai tik su karnavaliniais rūbais.
Laimutė пишет:Galvoju, ką čia dar suvalgius skanaus
Duonytes su Cesnakuu PRIMENUU Senajj Tarkajj
Džiovintų uogų prisivalgiau.
Laimutė пишет:Shameless пишет:Duonytes su Cesnakuu PRIMENUU Senajj Tarkajj
Džiovintų uogų prisivalgiau.
Vaa Cia fotke 2m Senumoo TIK Mana Extreme Transportas ir 2 Pirstukai Virsujj MADEIRAA Sakiau Atsimenii
Dviejų metų senumo....tu įkelk dviejų valandų senumo, va tada ir bus viskas aišku
Shameless пишет:Laimutė пишет:Džiovintų uogų prisivalgiau.
Vaa Cia fotke 2m Senumoo TIK Mana Extreme Transportas ir 2 Pirstukai Virsujj MADEIRAA Sakiau Atsimenii
Dviejų metų senumo....tu įkelk dviejų valandų senumo, va tada ir bus viskas aišku
Geraa Skelei Sikart Mintele
Purūs minkšti ir korėti blynai. Pasaka.
Kepti po dangčiu ir tik iš vienos pusės.
Jeigu su mielėm, tai su saiku sveika, bet jeigu su kilimo milteliais ar soda, tai žuvę visi vitaminai ir nieko gero iš to korėtumo. Aišku, pora kart metuose nieko blogo, bet dažnai valgant, tai tik balastas.
Jeigu su mielėm, tai su saiku sveika, bet jeigu su kilimo milteliais ar soda, tai žuvę visi vitaminai ir nieko gero iš to korėtumo. Aišku, pora kart metuose nieko blogo, bet dažnai valgant, tai tik balastas.
Mieliniai. Kartą per metus. Vyrui tai dažniau kepu. Labai mėgsta.
Ieva пишет:Jeigu su mielėm, tai su saiku sveika, bet jeigu su kilimo milteliais ar soda, tai žuvę visi vitaminai ir nieko gero iš to korėtumo. Aišku, pora kart metuose nieko blogo, bet dažnai valgant, tai tik balastas.
Mieliniai. Kartą per metus. Vyrui tai dažniau kepu. Labai mėgsta.
Puiku.
Kietą Džiugo sūrį 18 mėnesių ir 50 min. virtas saulėgrąžas su druska. Kietame sūryje yra 110-130% paros normos kalcio iš 100 g, priklausomai nuo džiuvimo laiko. Fermentiniame apie 70%. Todėl beveik visada valgau kietus sūrius. Mažiausiai reikia suvalgyti ir puikus skonis. Būtinoji maksimalios maistinės vertės mitybos dalis. Apie kitas sėklas ir riešutus. Žmonės mano, kad kadangi jie yra džiovinti, juos ir reikia valgyti džiovintus. Bet jie džiovinami, kad ilgai nesugestų. O maksimalus pasisavinamas medžiagų kiekis gaunamas virimu. Pavyzdžiui, 20 min. pavirti džiovinti/kepinti lazdyno riešutai - daug skanesni. Kaip džiovinti ir švieži viename. Virtų sėklų ir riešutų magnio pasisavina daug. O ne - mažai. O juose jo daug, todėl geriau pavirti nei valgyti magnio tabletes ir miltelius.
Konstantino fotkė - šauni.
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką valgote šį vakarą?