381

Re: Ką valgote šį vakarą?

Andre parašė:

vien tik grybai valdo mus!

Pas mus irgi jau randasi raudonviršiai. Kaimynė buvo miške, tai parsinešė kelis.

382

Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:

Šiandien nestsispyriau ir suvalgiau klasišką plombyrą. Iškart mašinoj, nedavežiau iki namų smile

Aš irgi mėgstu mašinoje valgyti) ir gerti irgi

Aš tai nemėgstu mašinoje valgyti ir kitiems neleidžiama mano mašinoje valgyti.  Nepatinka kai salonas ima maistu kvepėti. Paskui sunku panaikinti tą kvapą. Aš ir kvapu jokių nededu į saloną. Mašina turi kvepėti neutraliai. Tvarkingos technikos kvapas.
Vakar buvo išimtis smile

383

Laimutė parašė:
Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:

Šiandien nestsispyriau ir suvalgiau klasišką plombyrą. Iškart mašinoj, nedavežiau iki namų smile

Aš irgi mėgstu mašinoje valgyti) ir gerti irgi

Aš tai nemėgstu mašinoje valgyti ir kitiems neleidžiama mano mašinoje valgyti.  Nepatinka kai salonas ima maistu kvepėti. Paskui sunku panaikinti tą kvapą. Aš ir kvapu jokių nededu į saloną. Mašina turi kvepėti neutraliai. Tvarkingos technikos kvapas.
Vakar buvo išimtis smile

Aš ne tavo mašinoje) va dabar valgau keptas bulvytes) niam -niam) o kad nebūtų kvapų labai daug islaidauju oro gaivikliams ir net odekolona ispilu ant kilimėlių

384 (redagavo Laimutė 2023-08-10 21:04)

Aš išvis jokių oro gaiviklių nenaudoju. Kitą mėnesį varysiu profesionaliai valyti. Vidų, išorę ir apačią su visais pribumbasais.
Skanaus, Konstantinai smile Kur stovi dabar, toli?

385

Laimutė parašė:

Aš išvis jokių oro gaiviklių nenaudoju. Kitą mėnesį varysiu profesionaliai valyti. Vidų, išorę ir apačią su visais pribumbasais.
Skanaus, Konstantinai smile Kur stovi dabar, toli?

Paimk didelį puoda ipilk daug Fairy o paskui daug vandens. Tada su kempine viską suplakti ir muiliniu vandeniu viską plauni su kempine. Gaunasi geriausias cheminis valymas. O guminius pavirsius tiesiog uzpili muiliniu vandeniu ir taip palieki nakčiai purvas pats atitirpsta

386

Nėra apetito. Luna išskrido į mėnulį. Be manęs sad

387

Karštas sūris su šviežia chiabatta  smile

388

Varškietukai su grietine ir vyšnių uogiene. Vyras vietoj grietinės kondensuoto pieno užsipylė. Paskui dejuoja, kad pilvas auga big_smile

389

Persikai, kuriuos savo rankomis nusiskyniau rytą smile

390

Andre parašė:

Tavo sode auga persikai?  Kaip gera. Aš tai tik abrikosų medelį pasodinau pavasarį, bet jokių vaisių dar. Kaukaziškos slyvaitės ir šiaip slyvos, daugiau nieko tokio vėlyvesnio skanėsto nėra sode.

391

Nuo 18.00 iki 08.00 išvis nevalgau

392

Romas parašė:

Pica is labdaros benamiams  Rytu Londone Ilforde ir buteliuka vandens(irgi free) Nesu 4 obuolius draugei irgi is ten nes ji nepaeina jau

Svarbiausia, kad pavalgei. Alkis nežino nei gėdos nei įstatymų.
Gaila draugės ir liūdna, kad nevaikšto. Tik kažkodėl netikiu, kad esi benamis big_smile

393

Bulvytė parašė:
Andre parašė:

Tavo sode auga persikai?  Kaip gera. Aš tai tik abrikosų medelį pasodinau pavasarį, bet jokių vaisių dar. Kaukaziškos slyvaitės ir šiaip slyvos, daugiau nieko tokio vėlyvesnio skanėsto nėra sode.

mano svajonių sode auga viskas ir be perstojo skamba gamtos garsai, ką ten persikų medelis smile

Lietuvoje ne pas vieną žmogū auga persikai, abrikosai, graikiški riešutai, visokios aktinidijos, aivos, medliavos ir pan.
Svarbiausia, kad tokie žmonės kartais Tave su kašiku pasikviestų į svečius smile

Šiemet truputėlį karstelėję, nežymiai, bet vis tiek labai skanu. Ir kaip gera žinoti, kad jų plauti nereikia, niekuo net netręšti smile

394

Konstantinas parašė:

Tokiu laiku Konstantino alkį gali numalšinti tik lošimas ir alkoholis smile tad kam gadinti maistą tongue

395

Konstantinas parašė:

Aš valgau ką noriu ir kada noriu. Anksčiau paisiau ten visokių intervalų ir visokių trendų, bet dabar jau ne. Valgau instinktyviai. Netgi naktį jei ko nors užsimanau.

396

Andre parašė:
Bulvytė parašė:
Andre parašė:

mano svajonių sode auga viskas ir be perstojo skamba gamtos garsai, ką ten persikų medelis smile

Lietuvoje ne pas vieną žmogū auga persikai, abrikosai, graikiški riešutai, visokios aktinidijos, aivos, medliavos ir pan.
Svarbiausia, kad tokie žmonės kartais Tave su kašiku pasikviestų į svečius smile

Šiemet truputėlį karstelėję, nežymiai, bet vis tiek labai skanu. Ir kaip gera žinoti, kad jų plauti nereikia, niekuo net netręšti smile

Be abejo smagu. Džiugu, kad turi tokių žmonių smile

397

Persikų ir abrikosų labai anksti pradeda tekėti sultys pavasarį ir jie anksti pražysta. Dažnai nušąla žiedai per vėlyvuosius pavasario šalčius. Aš, jei pasiseks, abrikosų tik po 4 metų turėsiu.

398

Romas parašė:
Bulvytė parašė:
Romas parašė:

Pica is labdaros benamiams  Rytu Londone Ilforde ir buteliuka vandens(irgi free) Nesu 4 obuolius draugei irgi is ten nes ji nepaeina jau

Svarbiausia, kad pavalgei. Alkis nežino nei gėdos nei įstatymų.
Gaila draugės ir liūdna, kad nevaikšto. Tik kažkodėl netikiu, kad esi benamis big_smile

tai tik tarp kitko parasiau labai jau jus visi laimingi kazkokie

Pas visus visko būna.

399

Aš vis dažniau pastebiu, kad darausi abejinga. Turbūt tai normalu, nes su amžiumi blėsta pojūčiai. Retai džiūgauju kaip anksčiau... pastoviai susirūpinusi, įsitempusi... sad

400

Shameless parašė:

Siande buva Kalmarai Lasisa Upetakis tongue tongue Aisku prie Alucioo tongue big_smile Daba Stipresnioo tai Mesikes AS Zombis Plesrunas tongue big_smile big_smile Vegetaruu Nepazystuu Kas jie TOKI Yrr Vapsiee Nipanimajuu big_smile big_smile GELBEKIT big_smile big_smile

Rūkyta žuvis prie alaus?