Re: Ką valgote šį vakarą?
vien tik grybai valdo mus!
Pas mus irgi jau randasi raudonviršiai. Kaimynė buvo miške, tai parsinešė kelis.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką valgote šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 22 23 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
vien tik grybai valdo mus!
Pas mus irgi jau randasi raudonviršiai. Kaimynė buvo miške, tai parsinešė kelis.
Laimutė parašė:Šiandien nestsispyriau ir suvalgiau klasišką plombyrą. Iškart mašinoj, nedavežiau iki namų
Aš irgi mėgstu mašinoje valgyti) ir gerti irgi
Aš tai nemėgstu mašinoje valgyti ir kitiems neleidžiama mano mašinoje valgyti. Nepatinka kai salonas ima maistu kvepėti. Paskui sunku panaikinti tą kvapą. Aš ir kvapu jokių nededu į saloną. Mašina turi kvepėti neutraliai. Tvarkingos technikos kvapas.
Vakar buvo išimtis
Konstantinas parašė:Laimutė parašė:Šiandien nestsispyriau ir suvalgiau klasišką plombyrą. Iškart mašinoj, nedavežiau iki namų
Aš irgi mėgstu mašinoje valgyti) ir gerti irgi
Aš tai nemėgstu mašinoje valgyti ir kitiems neleidžiama mano mašinoje valgyti. Nepatinka kai salonas ima maistu kvepėti. Paskui sunku panaikinti tą kvapą. Aš ir kvapu jokių nededu į saloną. Mašina turi kvepėti neutraliai. Tvarkingos technikos kvapas.
Vakar buvo išimtis
Aš ne tavo mašinoje) va dabar valgau keptas bulvytes) niam -niam) o kad nebūtų kvapų labai daug islaidauju oro gaivikliams ir net odekolona ispilu ant kilimėlių
Aš išvis jokių oro gaiviklių nenaudoju. Kitą mėnesį varysiu profesionaliai valyti. Vidų, išorę ir apačią su visais pribumbasais.
Skanaus, Konstantinai Kur stovi dabar, toli?
Aš išvis jokių oro gaiviklių nenaudoju. Kitą mėnesį varysiu profesionaliai valyti. Vidų, išorę ir apačią su visais pribumbasais.
Skanaus, Konstantinai Kur stovi dabar, toli?
Paimk didelį puoda ipilk daug Fairy o paskui daug vandens. Tada su kempine viską suplakti ir muiliniu vandeniu viską plauni su kempine. Gaunasi geriausias cheminis valymas. O guminius pavirsius tiesiog uzpili muiliniu vandeniu ir taip palieki nakčiai purvas pats atitirpsta
Nėra apetito. Luna išskrido į mėnulį. Be manęs
Karštas sūris su šviežia chiabatta
Varškietukai su grietine ir vyšnių uogiene. Vyras vietoj grietinės kondensuoto pieno užsipylė. Paskui dejuoja, kad pilvas auga
Persikai, kuriuos savo rankomis nusiskyniau rytą
Persikai, kuriuos savo rankomis nusiskyniau rytą
Tavo sode auga persikai? Kaip gera. Aš tai tik abrikosų medelį pasodinau pavasarį, bet jokių vaisių dar. Kaukaziškos slyvaitės ir šiaip slyvos, daugiau nieko tokio vėlyvesnio skanėsto nėra sode.
Nuo 18.00 iki 08.00 išvis nevalgau
Pica is labdaros benamiams Rytu Londone Ilforde ir buteliuka vandens(irgi free) Nesu 4 obuolius draugei irgi is ten nes ji nepaeina jau
Svarbiausia, kad pavalgei. Alkis nežino nei gėdos nei įstatymų.
Gaila draugės ir liūdna, kad nevaikšto. Tik kažkodėl netikiu, kad esi benamis
Andre parašė:Persikai, kuriuos savo rankomis nusiskyniau rytą
Tavo sode auga persikai? Kaip gera. Aš tai tik abrikosų medelį pasodinau pavasarį, bet jokių vaisių dar. Kaukaziškos slyvaitės ir šiaip slyvos, daugiau nieko tokio vėlyvesnio skanėsto nėra sode.
mano svajonių sode auga viskas ir be perstojo skamba gamtos garsai, ką ten persikų medelis
Lietuvoje ne pas vieną žmogū auga persikai, abrikosai, graikiški riešutai, visokios aktinidijos, aivos, medliavos ir pan.
Svarbiausia, kad tokie žmonės kartais Tave su kašiku pasikviestų į svečius
Šiemet truputėlį karstelėję, nežymiai, bet vis tiek labai skanu. Ir kaip gera žinoti, kad jų plauti nereikia, niekuo net netręšti
Tokiu laiku Konstantino alkį gali numalšinti tik lošimas ir alkoholis tad kam gadinti maistą
Aš valgau ką noriu ir kada noriu. Anksčiau paisiau ten visokių intervalų ir visokių trendų, bet dabar jau ne. Valgau instinktyviai. Netgi naktį jei ko nors užsimanau.
Bulvytė parašė:Andre parašė:Persikai, kuriuos savo rankomis nusiskyniau rytą
mano svajonių sode auga viskas ir be perstojo skamba gamtos garsai, ką ten persikų medelis
Lietuvoje ne pas vieną žmogū auga persikai, abrikosai, graikiški riešutai, visokios aktinidijos, aivos, medliavos ir pan.
Svarbiausia, kad tokie žmonės kartais Tave su kašiku pasikviestų į svečiusŠiemet truputėlį karstelėję, nežymiai, bet vis tiek labai skanu. Ir kaip gera žinoti, kad jų plauti nereikia, niekuo net netręšti
Be abejo smagu. Džiugu, kad turi tokių žmonių
Persikų ir abrikosų labai anksti pradeda tekėti sultys pavasarį ir jie anksti pražysta. Dažnai nušąla žiedai per vėlyvuosius pavasario šalčius. Aš, jei pasiseks, abrikosų tik po 4 metų turėsiu.
Bulvytė parašė:Romas parašė:Pica is labdaros benamiams Rytu Londone Ilforde ir buteliuka vandens(irgi free) Nesu 4 obuolius draugei irgi is ten nes ji nepaeina jau
Svarbiausia, kad pavalgei. Alkis nežino nei gėdos nei įstatymų.
Gaila draugės ir liūdna, kad nevaikšto. Tik kažkodėl netikiu, kad esi benamistai tik tarp kitko parasiau labai jau jus visi laimingi kazkokie
Pas visus visko būna.
Aš vis dažniau pastebiu, kad darausi abejinga. Turbūt tai normalu, nes su amžiumi blėsta pojūčiai. Retai džiūgauju kaip anksčiau... pastoviai susirūpinusi, įsitempusi...
Siande buva Kalmarai Lasisa Upetakis Aisku prie Alucioo Daba Stipresnioo tai Mesikes AS Zombis Plesrunas Vegetaruu Nepazystuu Kas jie TOKI Yrr Vapsiee Nipanimajuu GELBEKIT
Rūkyta žuvis prie alaus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 22 23 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką valgote šį vakarą?