141

Re: Ką valgote šį vakarą?

Andre parašė:

Pietums gerai ir žuvies piršteliai.
Įdomu, ką vartojo šio pavadinimo autorius?  smile

A, o čia prie vakarienės internete
"Leisti laiką socialiniuose tinkluose ir didžiuotis, kad nežiūri televizoriaus – tas pats, kas vartoti heroiną ir didžiuotis, kad negeri."

Taip, tai tiesa. Saviapgaulė.

142 (redagavo Valdas 2023-03-06 19:23)

Taip. Ankstyva vakarienė susideda iš 4 patiekalų:

55 min. virtos saulėgrąžos.
https://albumas.ieskok.lt/b/0/a/1163462_0a95e99e2b0d.jpg

Trijų sūrių: Rokiškio Grando 24, brie su pipirais ir airiškas su alum.
https://albumas.ieskok.lt/b/f/7/1163462_f71403de1218.jpg

Keptos šoninės oda ir šonkaulis, keptas iki dalinio susikramtymo.
https://albumas.ieskok.lt/b/1/a/1163462_1a547486dcdf.jpg

2 valandas virtas kiaulės plautis.
https://albumas.ieskok.lt/b/8/0/1163462_80e3cb9b3953.jpg

Apskritai, būtų geriausia kas kiek laiko suvalgyti visų įmanomų gauti organų, nes nėra iš kur kitur gauti jų sudėtinių molekulių savo organų sveikatai palaikyti. Kiaulės yra 98% genetiškai vienodos su žmonėmis, ypač su moterimis, o karvės ir jaučiai - 80%.

Tiek žinių.

O vėlyvai vakarienei bus kepta šoninė su batonu.

143

Kokios gražios lėkštės pas Valdą

144

Lietiniai blynai, užtepti mėlynių uogiene ir susukti - niam niam - dietiškai be jokių grietinėlių ir pan. smile

145

Andre parašė:

Lietiniai blynai, užtepti mėlynių uogiene ir susukti - niam niam - dietiškai be jokių grietinėlių ir pan. smile

Sausi blynai, kaip sakydavo močiutė smile
Aš rytoj kepsiu iš pilno grūdo, mielinius.

146

Aha, labai mėgstu sausus blynus tiesiai keptuvės ir valgyti rankomis smile
Paskui skonis jau ne tas....

147

Andre parašė:

Aha, labai mėgstu sausus blynus tiesiai keptuvės ir valgyti rankomis smile
Paskui skonis jau ne tas....

Jei lieka, tada vėliau ar kitą dieną susuku į ritinuką , supjaustau griežinėliais ir pakepu su trupučiu sviesto, apibarsčius rudu cukrumi ir valgau su grietine arba uogų padažu. Skanios "sraigytės" gaunasi smile

148

oho - ir racionalu, ir kūryba, ir skanu smile
vengiu valgyti antrąkart termiškai apdorotą maistą, išimtis - šaldyti koldūnai, žuvų piršteliai ...

149

Andre parašė:

oho - ir racionalu, ir kūryba, ir skanu smile
vengiu valgyti antrąkart termiškai apdorotą maistą, išimtis - šaldyti koldūnai, žuvų piršteliai ...

Dėl nitritų? Tai, kad jie kartais dar net neapdorotuose produktuose jau prie normalios kambario temperatūros ima gamintis. Jau nekalbant apie tai kiek ir kur buvo laikomi prieš parduodant. Man nieko. Dar skaniau. Per mažas kiekis, kad rimtai pakenktų sveikatai.

150

ne, tiesiog man neskanu. ir blogai jaučiuosi. savotiškai pavydžiu žmonėms, kurie gali išsivirti sriubos 3 dienoms smile

151

Andre parašė:

ne, tiesiog man neskanu. ir blogai jaučiuosi. savotiškai pavydžiu žmonėms, kurie gali išsivirti sriubos 3 dienoms smile

Na, būna.
Aš tai kartais visai savaitei prisugaminu įvairių patiekalų. Užšaldau ir po to visą savaitę maitnamės pasišildę. Pyrago irgi užtenka visai savaitei, duonos kepalo taip pat. Kasdien tik salotas gaminu ir šiaip, vakarienei jei ko šilto užsimanom.

152 (redagavo Fjord 2023-03-09 17:40)

Korėti ir minkštučiai blynai su medumi smile

153

Po naktinio pasivaikščiojimo po sniegą... želės tortukas smile

154

Fjord parašė:

Joo paa taa BALTA Ziemele PASIVOLIOT BUTINAA Bliadd tongue tongue tongue ATIAA

155

Shameless parašė:
Fjord parašė:

Ir pasivoliojom ir sniego seneliuką lipdėm, ir gniūžtėmis apsimėtėm. smile

156

Fjord parašė:
Shameless parašė:
Fjord parašė:

Ir pasivoliojom ir sniego seneliuką lipdėm, ir gniūžtėmis apsimėtėm. smile

OK Tai Perduok tuos Supissstus Linkejj Kitiems CIAA Eiliniams Snekoriams big_smile big_smile Manee NEBUS Nors jum JUK ir Mane Nereikejoo CIAA kaa BUCIAU big_smile big_smile AS Begedziuks Tataii tongue tongue tongue Ciaa VISI Gerii Tipaa Renkasii big_smile big_smile big_smile

157

pieno su medum ir sauja ryziu big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

158

Grįžus šlapiom kojomir sušalus į ragą kas gali būti skaniau už karštą paprastą sriubytę - vanduo, bulvytė, svogūnas, lauro lapų daug, gvazdikėlių daug, aštrus saldžiarūgštis čili padažas ir lašinių plonos riekelės smile sveika, skanu ir greita smile kad b9tų tirščiau ir dar sveikiau - avižų sėlenos smile

159

oho, sveikai ir skaniai maitinatės, smagu čia skaityti. aš pusryčiams kiaušinius kepu, pasiprieskoniuju ir svogūnų laiškų nuo palangės ant viršaus dar. kai ims lysti garšvos ir dilgėlės - bus labai skani kiaušinienė.  skanaus ir gražios dienos wink

160

oho, praktiškai gurmanas smile
kiek bebandžiau ir kiaušinienių, ir omletų su dilgėlėm ar garšvom - neskanu man... ypač garšvos, brrr... vadinasi, mano organizmui netrūksta šiuose stebuklinguose augaluose esančių mineralų bei kitų gėrybių smile
bet į pavasarines salotas įmaišyti tik ką išsiskleidusių liepos lapų, mmmm.... Tik kur rasti sveikas liepas ir toli nuo kelio...
Ir kiek reikia resursų (finansinių, laiko) tokiems išskirtiniams patiekalams, jei negyveni vienkiemyje ir privalai dirbti....
Siūlyčiau išsivirti spyglių arbatos, kol žiema - tikrai labai skanu smile
O jei bus neskanu, visada galima nemalonų prieskonį nuskalauti viskiu tongue