41

Re: Dievo džiaugsmas?

Nieko aš ten baisaus neįkėliau. Pirmame video vyrukas myluoja vyno butelaitį ir džiaugiasi, kad savaitgalio sulaukė.
Antrame ruošiami žali žiogai užkandžiui.
Truputį jumoro.

42

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Megstu pozityva, tiesiog be galo. Yra filmukai, kur visa ta laika, kol ziuri, tiesiog sypsena nuo veido nenueina.

Jei mėgsti pozityvą, tai kodėl tiek mažai jo tavo postuose?

43

Re: Dievo džiaugsmas?

Kodėl pastoviai laikai visokius Dievus prieš save kaip skydą? Kam tau to reikia? Argi negali pats vienas pastovėti už tai ką rašai?

44 (redagavo Laimutė 2023-09-01 20:46)

Re: Dievo džiaugsmas?

Remkis savo paties logika, savo mąstymu, savo nuostatomis. Kam tau dievai, šėtonai ir visi kiti ufonautai reikalingi? Neturi savo asmeninio atramos taško?

45

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Neturiu facebuko.
Reikes pagalvoti apie autorines teises, be mano zinios kur ten ka ikisate. Ai, viskas dievo valioje, ko man sau galva sukti, lai jis galvoja, o as jo instrumentas, lai jis manimi ir groja.

Prie ko čia autorinės teisės? big_smile ne tu gi tuos filmukus kūrei. Jei leista dalintis vadinasi jokios autorinės teisės negalioja. Koks tu žalias, kaip vaikas trijų metų big_smile nu, nepyk, bet reikia gi tik truputį pagalvoti.

46

Re: Dievo džiaugsmas?

Nebūtum toks užsispyręs, paklaustum ko nežinai tai gi paaiškintume. Nėra gėda ko nors nežinoti. Savo išdidumą gali kitur demonstruoti, čia nebūtina. Aš tai visada esu dėkinga jei man ką nors paaiškina jei nežinau. Nežinau, iškart klausiu.

47

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Dabar as dievo draugas ir su juom ir jis su manimi. Zinoma, kol kantrybes uzteks, jug bet kokiu atveju ir is cia isguisite arba tiesiog nusibos. Jums priimtina jusu pasauleziura, turekite ja, as gi nesikisu, nebaksnoju jums pirstais i akis. Jau nuo pirmos dienos sukniso nuotaika. Vot sugebejimai. Reikes adminui koki kysi duoti, kad man koki kampa izoliuotu.

Nu aišku, viešame forume atskirą kampą big_smile artistas

48

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

TĖVE MŪSŲ, kuris esi danguje!
Teesie šventas Tavo vardas,
teateinie Tavo karalystė,
teesie Tavo valia kaip danguje, taip ir žemėje.

Kasdienės mūsų duonos duok mums šiandien
ir atleisk mums mūsų kaltes, kaip ir mes atleidžiame savo kaltininkams.
Ir neleisk mūsų gundyti, bet gelbėk mus nuo pikto.
Amen.

Dabar mantrą kokią dar suskelk tada tikrai visi biesai atšoks big_smile

49

Re: Dievo džiaugsmas?

Gerai, melskis netrukdau.
Pasiilgsi, parašyk kokį mėšlą, ir aš vėl prisistatysiu big_smile

50

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Aukščiausiasis, visagali, gerasis Viešpatie,
Tau šlovė, garbė ir gyrius, ir visa palaima.

Tau vienam, Aukščiausiasis, tai priklauso,
ir joks žmogus nėra vertas Tave minėti.

Bent jau kopijuoti moki smile nors tiek gerai.

51

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Yra toks mikrobas, taksoplazma. Juom serga peles ir kates. Tas mikrobas savo neseja veikia valdydamas jo poelgi. Kai peleje mikrobas pasiekia reikiama faze, jam tuomet reikalingas katinas ir mikrobas taip veikia pele, kad ji tiesiog pati lenda katinui i dantis. Sis mikrobas gausiai paplites tarp zmoniu, miestuose juom uzsikrete apie 50% gyventoju. Atitinkamai, taksoplazmikai, jie siekia bet kokiu budu issisokti, pasireiksti, kad juos butinai pamatytu. Naturali zmogaus prigimti, gyventi darnoje su gamta is jos neissiskiriant, bet kai psichika pazeista mikrobo, toks zmogus bet kokia kaina siekia, zut but, bet issiskirti. Tai liga, smegenu liga ir jos medikai netraktuoja kaip susirgima. Zmogus su ja gyvena, nemirsta, bet jo elgsena tokia, kokia jam diktuoja jame gyvenantis mikrobas. Tad, miestuose, ypac dideliuose, daug toksoplazmiku, tokie neadekvatus, reikia buti isrankiems, maza to, paprasta paciam nuo tokio uzsikresti, ypac lytiniu budu.

Rašo žmogelis be galo mėgstantis pozityvą big_smile

52

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Puikiai zinau tokius zmones. Tokie gyvena pastovioje baimeje, neduok nedaves toki uzkliuti, tuoj sutryps, sunaikins, nuo kaulu mesas nulups, o ant kaulu savo sostaq pasistatys. Jus vienus zemindami kitu akyse sau statote autoriteta. Nieksingi padarai, zodziu, ligoniai, toksoplazmokai, tad jus tokius naher. (Her, vokiskai dievas).

Vokiškai būtų taip: Herr Gott
Nesiplūsk "gėrio" nešėjau nusmaukytas big_smile

53

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Atsisakyti nuo teises i intelektualine nuosavybe. Kaip tai suprasti? Cia tuo atveju, jei vel bus pandemija. Taip suprantu, pandemijos atveju zmones praras nuosavybe: namus, masinas, zemes sklypus, bet kokia nuosavybe. Cia kolkas liecia siaurines salis, pabaltijo kolkas nekabina.

Tavęs neliečia, seniai jau tu jos atsisakęs.

54

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Genetine atmintis. Kurejas del kazkokiu priezasciu i musu genus idejo ir galimybe perziureti genetine atminti. Eksperimentas. Sale pilna zmoniu, hipnotizuotojas pakviecia viena savanori ir ji panardina i hipnoze. Tuomet zmogaus praso, kad jis gryztu i savo vaikyste. Toliau, kai priejo kudikyste, hipnotizuotojas zmogu tarsi perkele i gyvenima pries tai. Ka matai? Zmogus 19 amziuja, su vyzomis, seja lauka, voluoja ji. Tuomet hipnotizuotojas zmogui sako, tu randiesi 5554 metai pries musu era. Zmogus, su kostiumu, inteligentas, uzimantis aukstas pareigas, atsistojo ant scenos keturiom ir eme kaukti kaip vilkas. Sale visa tiesiog kaip ismirusi, jokio garso. Kauksmas daresi vis stipresnis ir tiesiog visa sale skambejo nuo jo kaukimo.
Pamastymui. Mes zmones, evoliucionavome, pagal Darvina, nuo bezdziones. Cia viena versija. Mus kazkas is ateiviu cia uzveise. Cia kita. Ir galop, mes evoliucionavome patys, nuo gyvunu, kurie gyveno zemeje. Apie tai liudyja genetine atmintis. Tai paprasta patikrinti. Radai tikrai tinkama hipnotizuotoja ir prasau, perskaitai savo genomo praeiti. Ir toliau jokia istorija, istoriniai isvedziojimai neturi jokios prasmes.
Vistik kurejas, (kurejas artimesnis nei baznytinis dievas) idejo i mus daugiau nei to tikejosi pasauliu kolonizatoriai. Dabar, vakcinos deka mums nori iskarpyti musu genetine atminti. Kaip i tai pazvelgs kurejas?

Pažvelgs ir lieps dievaičiui Parantu viską sudėlioti į teisingas vietas big_smile

55

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Ponai ir ponios, jusu Dievu vaikai. Atkreipkite demesi i tai, kaip jus priimate informacija. Cia ir yra nesusipratimas. Informacija kaip tokia, ji visiskai neutrali, ji nei teigiama, nei neigiama, ji nera pozytyvi ir nera negatyvi, ji tiesiog yra ir daugiau nieko. Kievienas is jusu perskaite, isgirde, pamate, suzinoje kokia tai informacija, jus patys ja nudazote i toki spektra, i kuri ji butent asocijuojasi priklausomai nuo jusu ziniu, gyvenimo budo, samones svarumo, siuo atveju, ant kiek jusu samone uztersta. Ir del to niekaip nera kaltas nei informacijos atradejas ar jos nesejas del to, kad jumyse tai kazkaip susigeneravo. Cia daugiau panasu i siuolaikine situacija, kai vakarai visose savo nesekmese kaltina Rusija. Pirma issiaiskinkite kas jumyse dedasi. Jei jusu mintys uteletos, o sirdyje sedi velnias verda smala, kuris visko bijo, slepiasi, kaltina aplinka, smeizia, niekina, tuomet jus turite rimtai susimastyti. Jug is tikro, taip neatodairiskai metant, kad tai negatyvi informacija, jus tiesiogine to zodzio prasme save apnuoginate ir parodote, savo prikakotus triusikus, o paskui saukiate, kas i juos prikakojo kol as juos nesiojau. Sutikite, tai didziule geda, kaip jus gyvenate su tokiu nevalyvu savo vidumi. Jei jusu sirdyje Kurejas, jus visa pasauli priimate toki, koks jis yra ir jumyse nera jokiu baimiu, neapykantos, pagiezos kitiems. Jums gi po viso to i smegenis diklofoso o i sirdi uosio kuola. Jug neimanoima kazka parasyti, kad atitiktu kiekvieno prikakotu triusiku parametrus.

Viskas ką čia nukopijavai skirta tau. Kaip ant tavęs sukirpta oda. O apatinius reikia keisti branguti big_smile

56

Re: Dievo džiaugsmas?

Dievas džiaugsies, kai visi  ukrainieciu fašystai bus sutramdyti visiems laikams, o amerika griš indienams

57

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Zinai Verso, Dievas dziaugsis ir tuomet, kai isverstskuresm kaip Ute - Pute ir zivies taukai, galop atstos nuo buvusiu tautieciu vyru. Kas bjauru, daug lieviu merginu parsidave vardan gardesnio kasnio. Jei jau nupirko, tai ir kiutok urvelyje. Gegutes prakeiktos, nutare ant svetimu kiausiniu pasedeti. O kai alkis kuniskas uzspaude, i savo buvusius tautiecius ziuri. Slykscios, Dievas tikrai tokioms savo kelia pasiulys, atskirai nuo savo tautos. Kiek yra tokiu, kurios net uz ruberoido istekejo. Nera lietuvoje merginu, isverstskures, parsidavusios, izulios, bet koki moteriskuma prarado. Kaip cia jos skaldosi, kaip zonos senbuves. Joms siulai perlus, o jos juos i sikna susikisa. Ka padarysi, taip supranta grozi. Isdavei tautiecius ir sedek uz kordono, o vyrai, jei dar yra vyru, smerkite, ignoruokite, gal tai joms pades, gal dar atsigaus, atsivers, gal dar ras savyje Dieva.

Čiaupkis nuosmauka

58

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

O del ukrainieciu ir Amerikos, tu labai teisus. Su ukrainieciu fasizmu bus baigta, bet kokiu atveju, rusija negali nei pedos Ukrainieciu zemes prarasti, nes ten bet kokiu atveju isitvirtins amerikonu, anglu, agentai. Rusija tai supranta, bet ji jau labai paveluotai ima veikti. O del Amerikos indenu, tu labai teisus. Ten gi tokios gilios, paslaptingos tradicijos. Peru dar kazkiek liko, o siaurine, dalis, galutinai okupuota, tik rezervuacijos liko. Labai gaila. Nors jie ir turejo tokias galias, toki ateities regejima, bet visviena neistenge tam pasipriesinti. Fantastiska tauta. Pameni filmus ape indenus, kur pagrindini vaidmeni vaidino Goika Mitic. Graziai nuauges, sudetas aktorius. Visi norejome i ju buti panasus.

Protingo žmogaus- protingi žodžiai!!!

59

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

O del ukrainieciu ir Amerikos, tu labai teisus. Su ukrainieciu fasizmu bus baigta, bet kokiu atveju, rusija negali nei pedos Ukrainieciu zemes prarasti, nes ten bet kokiu atveju isitvirtins amerikonu, anglu, agentai. Rusija tai supranta, bet ji jau labai paveluotai ima veikti. O del Amerikos indenu, tu labai teisus. Ten gi tokios gilios, paslaptingos tradicijos. Peru dar kazkiek liko, o siaurine, dalis, galutinai okupuota, tik rezervuacijos liko. Labai gaila. Nors jie ir turejo tokias galias, toki ateities regejima, bet visviena neistenge tam pasipriesinti. Fantastiska tauta. Pameni filmus ape indenus, kur pagrindini vaidmeni vaidino Goika Mitic. Graziai nuauges, sudetas aktorius. Visi norejome i ju buti panasus.

Marazmatike, baik čia karo propagandą varyt.

60

Re: Dievo džiaugsmas?

Laimutė parašė:
Parantu parašė:

O del ukrainieciu ir Amerikos, tu labai teisus. Su ukrainieciu fasizmu bus baigta, bet kokiu atveju, rusija negali nei pedos Ukrainieciu zemes prarasti, nes ten bet kokiu atveju isitvirtins amerikonu, anglu, agentai. Rusija tai supranta, bet ji jau labai paveluotai ima veikti. O del Amerikos indenu, tu labai teisus. Ten gi tokios gilios, paslaptingos tradicijos. Peru dar kazkiek liko, o siaurine, dalis, galutinai okupuota, tik rezervuacijos liko. Labai gaila. Nors jie ir turejo tokias galias, toki ateities regejima, bet visviena neistenge tam pasipriesinti. Fantastiska tauta. Pameni filmus ape indenus, kur pagrindini vaidmeni vaidino Goika Mitic. Graziai nuauges, sudetas aktorius. Visi norejome i ju buti panasus.

Marazmatike, baik čia karo propagandą varyt.

Žmogus tiesa rašo. Avim nesuprast, pas jas bandos efektas vėikia