81

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Prie ko cia kiek sykiu? Uztenka vieno, bet per visa nakti. Ryte nuo tokios nakties abu apsvaige vaiksto. Kam save sekinti, jei galima islikti ir likti visai nakciai.

Pažįstu vieną porelę. Sakė, kad mylisi kas vakarą, o vyras baiga tik sekmadieniais. Čia fantazuoja jinai, ar gali taip būti iš tikrųjų,?

82

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Nezinau tokios poreles, bet baigti vyrui nera jokio butinumo. Gali megautis moters kunu, baigti kiek tik telpa, bet svarbu neissilieti. Kas ismano tantra, tas supranta apie ka tai. O moterims, jos bijo tantriku.

Kodėl bijo?

83

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Kodel Dievas tokia leta reakcija i pasaulio ivykius dave Rusijai. Tik po trisdesimt metu Rusija suprato, kad negalima tiketi vakarieciu zodziais ir tuo paciu ju parasais. Kiek prarado laiko. Ar vistik tai Dievo uzmacios. Gyvename Dievo akyje, jau geriau gyventumem Dievo uzantyje.

Parantu, tu perdaug šališkas kas liečia ruzziją. Čia netinkamą platformą pasirinkai tam. Sakau draugiškai. Galvok ką ir kur rašai.

84

Re: Dievo džiaugsmas?

A kodėl turėtų Dievui rūpėti tokie dalykai?

85 (redagavo Laimutė 2023-09-02 21:31)

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Kodel bijo? Maza mergaite gali tokius klausimus uzduoti. Tai moteriska seksualine priklausomybe. Kaip suprantu, tu net neissivaizduoji ka tai reiskia. Tai pakalnes asaru, sirdgela, bemieges naktys, neapykanta savo sekso objektui ir tuo paciu bejegiskumas pries ji. Saugok savo sirdi ir nekisk save po tuom, kas tave pavergs. Slykstus reikalas, turejau tokia ispazinti, du su puse metu moteriske vargo. Prisiminimai, gal po pusmecio susirasinejimo su ja supratau ka gali isgyventi tokia paglemzta moteris. Kitas atvejis, kai seksualine priklausomybe sutampa tarpusavio poreikius. Tuomet abu paskende vienas kitame. Cia fantastika. Man tai patiko.

Gali būti. Neturiu aš patirties, nežinau, bet aplamai bet kokia priklausomybė yra negerai. Vien tas žodis "priklausomybė" išduoda, kad kažkas vyksta ne savo valia.

86

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Hmm, is Baltarusijos Vagneriai pajudes link Kijevo. Ryt - poryt ten bus karsta. Ukrainieciai i ora pakele malunsparnius, bet jiems tai nepades. Laukiame naujienu.

Mano žiniomis, tai Vagnerio grupė, Putino nurodymu bus visai išardyta. Jos neturi išvis likti nė pėdsako. Juos mobilizuoja jau į rusų armiją.

87

Re: Dievo džiaugsmas?

Kas atsisakys, bus pasodintas už išdavystę.

88

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Nieko negirdejau is aplinkiniu, kad kas sirgtu nors kazkuom, o raso, kad prasideda pandemija ir jau spalio menesi bus maksimumas. Visur tipo serga, mirsta, pilna lavonu. Visiska nesamone, visur viskas kaip visuomet. Vel prades spausti pandemija ir kas toliau?

Aš tik žinau, kad Lenkijoje legionelių bakterijos nudėjo jau 12 žmonių. Bet tai nieko bendro neturi su pandemijomis. Pas mus viskas ramu kolkas. Tik sveikatos ministras pataria, atšalus orams nešioti maskes savanoriškai nuo kvėpavimo takų infekcijų. Daugiau nieko.

89

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Tad lik savyje, su savimi ir saugok save. Nezinai ant ko uzlipsi. Ir nesikraustyk cia is proto. Surask savo vidine ramybe ir megaukis ja kol turi. Kai prarasi, bus per velu.

Aš turiu gamtą. Aš ją - ji mane. Mums užteks mūsų mano likusiam gyvenimui.
Iš protų išsikraustom ir vėl įsikraustom kiekvienas savaip. Kol savęs neišduodam - viskas gerai

90

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Blin, kaip rtos kaukes uzkniso, kiek nepatogumo jos sukelia o kad naudos, tai jokios. Nors, siandiena supermarkete intermasche maciau kasininkes su kaukemis. Tiesa, viena kita, bet vistik. Kazkas idemiai stebi zinias ir greitai reaguoja.

Man tai nieko tos kaukės. Vistiek truputį apsaugo, mažų mažiausiai nuo bjauraus pašnekovo kvapo iš burnos arba seilių taškymosi kalbant big_smile.

91

Re: Dievo džiaugsmas?

Mano gera draugė mirė nuo coronos. Airijoje. Buvo nepakankamai apdrausta ir nesikreipė į gydymo įstaigą. Savo nuožiūra išgėrė kažkokių antibiotikų nuo kosulio ir viskas. Kai kalbėjom telefonu tai sakė, kad oro trūksta. Liepiau kviesti greitąją, bet ji nekvietė ir dar į darbą išėjo. Ten ir susmuko.  Nuvežė į ligoninę,  prijungė prie kvėpavimo aparato, bet buvo per vėlu.

92

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

As irgi gamtoje save iskraunu. Anksciau kazkaip tai tankiau pasitaikydavo, kalnai, pajuris. O dabar tenka gaudyti akimirkas. Visai dienai i kalnus iseidavau, jokio maisto ar vandens, viska ten susirandi. Gryzti, visu pirma kojas uzverti auksciau galvos, kad pailsetu, ir dar, raudono vyno taure, palengva, megaujantis sigeri ir po penkiolikos minuciu vel gali lipti aukstyn. Jug visur vienas einu. Draugai stebisi, nejau nebaisu. Mirti jau maciau, o visa kita isgyvenama.

Labai geras dalykas. Bijoti nėra ko, bet būti atsarginam ir budriam būtina.

93

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Kas per pasnekovas, kad trnkia is burnos, ar juo lab taskosi seilemis. Kas per darbas? As buna menesi su zmogumi nesisneku, o kad ranka sveikinti, visai reta. As tiesiog savyje uzsikonservaves.

Man reikia daug bendrauti ir firmoje ir labdaringoje veikloje, o ten kiti socialiniai sluoksniai... taip, kad pasitaiko visko.

94

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Daug su zmonemis bendrauti. Meginu issivaizduoti. Kogero daug kas gautu i snuki. Tiesiog isjungciau. Na netelpa man tai galvoje, niekaip.

Bet virtualus bendravimas tai tau nieko ir su daugeliu bendrauti, todėl manau, kad ir realiai galėtum jei atitinkamoje srityje dirbtum.

95

Re: Dievo džiaugsmas?

Pasaulį valdo kapitalas.

96

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Virtualiai bendrauju, bet su vienu, kitu. Man cia daugiau norisi tiesiog rasyti savo mintis ir nieko nezinoti kas ka apie tai galvoja. Pakanka kad skaitote, tarpusavyje kazka aptarinejate, bet viso to man nereikia. Rasiau, turiu tiesiog rasyti ir tiek. Meginau tiesiog kompe rasyti, kazkaip per anksta, maza erdves. Viesai zymiai smagiau, bet cia mase priespriesos. Buvo bulvyte, na ja kazkaip isgyvenau, bet tave, jau nebepakenciu, nors prie kryziaus kalk. Nesuvokiu, kaip taip nesuvokti, kad as cia nematau nei vieno realuas zmogaus. Nesvarbu kas yra kas, bukite kuom norite, bet kazkaip nors kiek zmogiskumo, nors laseli, nieko man gi nereikia.

O kuo skiriasi bulvytė nuo manęs? Aš juk visada ta pati tik niką kartais pakeičiu.
Neapykanta irgi jausmas. Kažkur esu rašiusi, kad neapykanta geriau, nes tai nuoširdesnis jausmas už bet kokią empatiją.

97

Re: Dievo džiaugsmas?

Tu imi sau laisvę rašyti, o skaitytojai turi teisę komentuoti. Iš komentarų tau aišku kokį rezonansą sukeli. Jei tau tai nebūtų svarbu, rašytum viską į savo kompiuterį. Tačiau tau reikia auditorijos, nes nori pasidalinti su visais savo mintimis. Va toks gaunasi uždaras ratas. Rašyti tau niekas nekliudo ir tu negali sukliudyti komentarų. Taip buvo, yra ir bus viešoje erdvėje.

98

Re: Dievo džiaugsmas?

Ogo kiek prirašėt...

99

Re: Dievo džiaugsmas?

tai ar Dievas tikrai mumis dziaugiasi? as manau kad Dievui liudesys nuo musu

100

Re: Dievo džiaugsmas?

Parantu parašė:

Konstatntinai, yra viena tokia meditacija, i pasaulio dvasia. Ja reikia padaryti tik syki ir ji visa laika liks su tavimi. Ten faktiskai nieko nera. Yra vienas centras, kuris tuo paciu yra visur vienu metu. Is to centro iseina sviesos linijos, bet jos ne tai kad sviesos, jos misinys tamsos ir sviesos, tamsa taip pat sviecia. Ir kai savo demesi ketinimo deka nukreipi nuo centro i tai, i ka tos linijos atsiremia, matai begale akiu. Pasaulio dvasia ziuri per kiekviena is visatoje esanciu gyvu butybiu akis, ji gyvena visus musu gyvenimus is kart kartu. Ne mes matome savo akimis, bet ji mums savo sviesa apsviecia tai, ka mes turime pastebeti. Ji sviecia is saves ir jos sviesa gryzta per musu akis ir ji per musu akis mato musu pasauli. Ka mes bedarytumem, viskas vyksta dvasioje ir viskas tik del jos.

jau teko daryti sia meditacija) bet aplink mane ir taip pilna dvasiu tik dazniausiai jos buna pyktosios dvasios. bet stengiuosi isgyventi tarp piktu dvasiu ir nepasiduoti