1 (redagavo Valdas 2024-02-20 23:01)

Tema: Aleksėjaus Navalno nužudymas

Ką manote apie Aleksėjaus Navalno nužudymą? Ar jis iš tikrųjų nužudytas, jei prie jo kūno nebuvo prileista motina ir kiti artimieji? Ar tai gali būti melaginga informacija, skirta sukelti norimą poveikį? Ar nemanote, kad jei jis nužudytas, žmogus, kuris eina ten, kur žino, kad labai tikėtina, jog jį nužudys, elgiasi kaip savižudis, dėl blogai veikiančių smegenų, kurios, kaip žinome, su metais vis labiau sunyksta?

Ar gali būti taip, kad, jei Putinas yra galutinis nužudytų asmenų nužudymo leidimo skyrėjas, visi vyrai, kuriuos jis užsakė nužudyti, buvo ne rimti ar itin pavojingi jo priešai, o tie, kurie tik kovėsi prieš jį, ir buvo nugalabyti todėl, kad jų žmonos jam buvo tinkamos turėti vaikų, dėl ko instinktyviai kaip galintis asmuo, turėjo pašalinti konkurentus reprodukcinėje kovoje, kurią laimėjęs, vis dėlto, nesiruošia pasinaudoti jam priklausančia teise, kuri pagal zakon prirody traktuojama kaip 'Nužudžius moters vyrą, moteris atitenka žudikui'?

2

Re: Aleksėjaus Navalno nužudymas

o koks skirtumas?

3

Re: Aleksėjaus Navalno nužudymas

Pasistenk labiau.

4 (redagavo Valdas 2024-02-20 23:00)

Re: Aleksėjaus Navalno nužudymas

Manoma, kad jei Navalnas nužudytas, gali būti, kad ir Kara-Murza, kuris irgi buvo du kartus nuodytas, esantis įkalintas irgi bus nužudytas.

Naujausias Piers Morgan interviu apie visa tai su Rusijos kalėjimų specialistu, buvusiu turtingiausiu žmogumi Rusijoje, Michailu Chodorkovsiu.
https://youtu.be/FAe2ZrTCxiI?si=RLtN4fbbpXgo3v7D