1 (redagavo Choralinė sinagoga jau gražėja 2024-04-11 21:15)

Tema: Kodėl aukštaičiai kvaili, o dzūkai protingi?

Kodėl taip yra, kad aukštaičiai ir aukštaitės yra tokie kvailiukai, o dzūkės ir dzūkai tokie protingi ir normalūs žmonės. Todėl jie valdo Vilnių ir Lietuvą. Aš kaip su dzūkų genais, trumpai gyvendamas tarp aukštaičių Kaune, esu nusivylęs jų durnumu. Taip pat pastebėjau, kad su jais gyvena kvailoki žydai ir kiti kvaili žmonės. O su Vilniaus dzūkais - protingiausi. Todėl be abejo geriausia vieta Lietuvoje gyventi yra ten. Dėl to ir kraustysiuosi, atlikęs šauniausius darbus Kaune ir pratraukęs pro visus galus aukštaičių daržoves, grįšiu namo, pas dzūkęs ir raudonasias ruses, kurie ten draugiškai sau gyvena.

2

Re: Kodėl aukštaičiai kvaili, o dzūkai protingi?

Choralinė sinagoga jau gražėja parašė:

Kodėl taip yra, kad aukštaičiai ir aukštaitės yra tokie kvailiukai, o dzūkės ir dzūkai tokie protingi ir normalūs žmonės. Todėl jie valdo Vilnių ir Lietuvą. Aš kaip su dzūkų genais, trumpai gyvendamas tarp aukštaičių Kaune, esu nusivylęs jų durnumu. Taip pat pastebėjau, kad su jais fyvena kvailoki žydai ir kiti kvaili žmonės. O su Vilniaus dzūkais - protingiausi. Todėl be abejo geriausia vieta Lietuvoje gyventi yra ten. Dėl to ir kraustysuuosi, atlikęs šauniausius darbus Kaune ir pratraukęs pro visus galus aukštaičių daržoves, grįšiu namo, pas dzukęs ir raudonasias ruses, kurie ten draugiškai sau gyvena.

Vilniu ir Lietuva jau visiskai nuvalde

3 (redagavo Choralinė sinagoga jau gražėja 2024-04-11 21:17)

Re: Kodėl aukštaičiai kvaili, o dzūkai protingi?

Kaip nuvaldė? Tai čia rezultatai nuo gimstančių sveikumo priklauso. Reikia rūpintis, kad būtų kuo sveikesni. Be abejo, daug kas blogai, bet. Taip yra dėl to.

4

Re: Kodėl aukštaičiai kvaili, o dzūkai protingi?

rezultatai prklauso nuo zmoniu noro vogti

5 (redagavo Choralinė sinagoga jau gražėja 2024-04-11 21:44)

Re: Kodėl aukštaičiai kvaili, o dzūkai protingi?

O noras vogti priklauso nuo smegenų sveikumo. O smegenų sveikumas priklauso nuo aplinkoje dnr ardančių medžiagų buvimo ir nebuvimo. Automobilių išmetamieji dūmai, fabrikų dūmai ir gyvenamųjų namų kūrenimas kietu kuru ir visokiom plastiko, klijų, dažų atliekom lygu vėžius sukeliančiom, genus ardančiom medžiagom. Taip pat cigarečių ir laužo dūmai. Visą tai pašalinus, zmonės gims sveiki ir elgsis sveikai bei viskas, ką sukurs bus sveika ir kokybiška visiems. Bet tik tada. Taipogi, netgi per aukšta kiaušinių temperatūra, kuri tokia visą laiką yra apatiniuose, sukuria genetinius spermatozoidų dnr pažeidimus. Todėl būtina valdyti ir tai. Tada ir Gedimino kalnas bus sveikas, ir pats miestas visas sutvarkytas, ir visa Lietuva. Tik tokiu atveju. Tik gimstant maksimaliai sveikiems žmonėms. Todėl norvegai elgiasi protingiausiai, remdami elektrines transporto priemones, verčiant gyventojus pereiti prie jų. Jei jie bus pirmi, jų vaikai pirmi gims daug sveikesni už kitų valstybių, nepakeitusių transporto priemonių sveikomis, ir kurį laiką, bus daug pranašesni. Nes įgimtas sveikumas - esminė savybė, pagal kurią žmonės keliauja į visuomenės viršų.

6

Re: Kodėl aukštaičiai kvaili, o dzūkai protingi?

pamirsai vaistus isgert vel