101

Re: Eurovizija

o as lietuwe , grynakrauje smile ir tikrai nesijauciu kazkokia nevykele ar panasiai..  todel nestumk... smile
koks buckis ?:D ir uz ka? big_smile

102

Rokas, 19 пишет:

Čia apie Euroviziją - anglų pirmas įspūdis apie musu daina )))
Nu aš čia gal biški ne į temą, bet kodėl mes save vadiname sasiskomis? Juk
iš anglų kalbos į lietuvių išvertę "weeners" (o būtent taip mūsų
dainininkai taria angliškai "nugalėtojai") gauname "dešrelės" arba
paprastai - sasiskos. reikia labai gerai mokėti ištarti trumpąjį "i" po
dvigubos v, kas lietuviams nepavyksta (Mikutavičiui - šiek tiek), nes tokia
mūsų tarties savybė: jei trumpasis "i" pakliūna po kirčiu, jis automatiškai
pailgėja. Čia, aišku, negražu, bet mano draugė iš Anglijos labai juokėsi,
klausydama lietuvių, kaip jie tą mūsų "pergalės" dainą dainuoja, ir klausė,
kodėl mes norime pasivadinti Europos dešrelėmis". Aš atsakiau, kad tokių
dešrelių yra pirkti Maxi moj, tik vadinasi trumpiau "Eurodešrelės", ir taip
mes norime padėti mūsų produkcijai užkairiauti užsienio rinką.

cia geras... big_smile

103

Agne, 23 пишет:

Na ka sia savaite jau ir rodys Eurovizija... kokia jusu nuomone apie musu eurovizine daina.. kokia vieta mes galetume uzimti.... Ir ar galejo kokia kita grupe geriau pasirodyti uz musu "zvaigzdukus"?:-D:::140

is principo idomu, kaip kas bus... reikes uzmesti aky big_smile

104

taip senden rodys gal agne zinai koke valanda eurovizija rodys

105

Rokas, 19 пишет:

Čia apie Euroviziją - anglų pirmas įspūdis apie musu daina )))
Nu aš čia gal biški ne į temą, bet kodėl mes save vadiname sasiskomis? Juk
iš anglų kalbos į lietuvių išvertę "weeners" (o būtent taip mūsų
dainininkai taria angliškai "nugalėtojai") gauname "dešrelės" arba
paprastai - sasiskos. reikia labai gerai mokėti ištarti trumpąjį "i" po
dvigubos v, kas lietuviams nepavyksta (Mikutavičiui - šiek tiek), nes tokia
mūsų tarties savybė: jei trumpasis "i" pakliūna po kirčiu, jis automatiškai
pailgėja. Čia, aišku, negražu, bet mano draugė iš Anglijos labai juokėsi,
klausydama lietuvių, kaip jie tą mūsų "pergalės" dainą dainuoja, ir klausė,
kodėl mes norime pasivadinti Europos dešrelėmis". Aš atsakiau, kad tokių
dešrelių yra pirkti Maxi moj, tik vadinasi trumpiau "Eurodešrelės", ir taip
mes norime padėti mūsų produkcijai užkairiauti užsienio rinką.

Cia yra pavienis tavo girdetas faktas..ir tu kuriems nepatinka LT United ispustas burbulas..Klausau dabar spec. ta daina ir nifiga ten ne weeners kaip sakai..Kartais galbut pasigirsta ilgesnis tas "i" tarimas..Bet kai sakoma be muzikos viskas ok..O siaip apie tarima nemanau kad LT vieninteliai nemoka idealiai anglu kalbos..Nemoka dar daug kas..Ir dar, man kartais kyla itarimas kad jie specialiai naudoja ta akcenta kad sudaryt dar didesni ispudi..Kaip kad Ramstein kaska panasaus daro..Ir dar specialiai Rokui ir visiems kitiem taip niekinantiems LT United o tuo paciu  iseina ir visa Lietuva..Ar nepagalvojat kad uzka mus turi gerbti Europa jei mes patys taip saves negerbiam..patys tyciojames is savo atlikeju kuriuos patys ir issirinkom kad atstovautu mus..

106

bet manau vistek kad musu zvaigzdes padus dainodami ir gryba supjaus

107

as tai uz alana balsvau jo daina gera ir programa gera sudaryta

108

**** tomai tu paranojikas....
gavau sita prikola emailu ir patalpinau ten kur zmones sneka apie eurovizija. Tai nereishkia kad as NEKENCIU LT UNITED tai reishkia kad tai yra pokshtas... Dabar specialiai tau kiekviena karta kai kanors rashysiiu pazymesiu kad tai POKSHTAS... o spalvass tu skiri ? ar ir kita spalva pazymeti ???

109

Tomai ,  joa.. as tau pritariu...
Arkadijau , jei tau patinka Alanas , o nepatinka LT united tai dar nereiskia, kad jie susimaus... 
jei jie laimejo tai wadinasi buwo dauguma , kas juos palaike...  patys issirinkot ir bukit patenkinti! smile

110

**** niekas ten nesumaus... viskas bus normaliai. Iheis ir padarys ka gali geriausia... ish kur cia pykciai tokie/??

111

Rokas, 19 пишет:

**** tomai tu paranojikas....
gavau sita prikola emailu ir patalpinau ten kur zmones sneka apie eurovizija. Tai nereishkia kad as NEKENCIU LT UNITED tai reishkia kad tai yra pokshtas... Dabar specialiai tau kiekviena karta kai kanors rashysiiu pazymesiu kad tai POKSHTAS... o spalvass tu skiri ? ar ir kita spalva pazymeti ???

Nesvaik nesamoniu ok..As pasakysiu kad tu durnas ir poto pasakysiu kad tai pokstas..Jei susigedai kad pasijutai mano akyse kaip negerbiantis Lietuvos tai taip ir pasakyk..As neparanojikas as PATRIOTAS!..

112

e wyruciai...

113

smile big_smile **** tomai.. kuo daugiau as skaitau shi foruma tuo labiau pradedu rupintis tavo sveikata.. ar tau tikrai viskas gerai... ??? Cia buvo emailinis prikolas (spamas) kuri siuncia vieni kitiems visi.. tam ka pakelti nuotaika. Lietuvos gerbimas cia ne prieko!!! as taip pat linkiu jiems gerai pasirodyti siandien...

114

lt uneted is rinko del zvaigziu o ne del dainos programos ten tik susirinko zvaigzdes bet viskas bus normalei jai rimtai as manau kad i finala iseis

115

Arkadijau , na wa.. taip ir toliau!!! smile

116

Rokas, 19 пишет:

smile big_smile **** tomai.. kuo daugiau as skaitau shi foruma tuo labiau pradedu rupintis tavo sveikata.. ar tau tikrai viskas gerai... ??? Cia buvo emailinis prikolas (spamas) kuri siuncia vieni kitiems visi.. tam ka pakelti nuotaika. Lietuvos gerbimas cia ne prieko!!! as taip pat linkiu jiems gerai pasirodyti siandien...

Sveikata pasirupink pats savo..Ir nepradek lysti kaikur kitiems pritardamas panasiomis mano sveikatos temomis..Tu esi per jaunas kad mane mokytum..O ypac pamastyk dar karta ka as norejau pasdakyti..Kad butent jeigu mes patys siuntinejam kaip prikolus vieni kitiems tokius textus arba viesinam juos viesai internete..Tai kodel uz mus turi balsuoti kad laimetume jeigu mes patys juokiames is saves..

117

joa... Rokai, paziureciau kaip pats padainuotum... big_smile

118

2 Gerda: nesikishk. Pati priesh tai pritarei tam prikolui.
2 Tomas: per jaunas kad tave mokyciau? paziuretume dar. Amzius yra niekas. O jei ir toliau tai "aktyviai" reikshiesi forume tokiais savo pareishkimais tai mana savo sveikata greitai susirupinis pats.. nes kazka tikrai uzknis toks "pasaulio kietuolis" ir zmones imsis kitokiu veiksmu nei tik snekos... ||| pasijuokti is saves kartais sveika... bet matyt to tu niekada nesupratai ir neuprasi.  O dainavimo tai kiekvienam savo.. as deja nedianuoju.. as sportuoju.. wink tiekto.. sekmes tomai.

119

Rokas puikiai pasirodytu as tuo tikiu wink dar jei as va sudalyvauciau, niu kitais metais gal ... wink 

120

Rokas, 19 пишет:

2 Gerda: nesikishk. Pati priesh tai pritarei tam prikolui.
2 Tomas: per jaunas kad tave mokyciau? paziuretume dar. Amzius yra niekas. O jei ir toliau tai "aktyviai" reikshiesi forume tokiais savo pareishkimais tai mana savo sveikata greitai susirupinis pats.. nes kazka tikrai uzknis toks "pasaulio kietuolis" ir zmones imsis kitokiu veiksmu nei tik snekos... ||| pasijuokti is saves kartais sveika... bet matyt to tu niekada nesupratai ir neuprasi.  tiekto.. sekmes tomai.

Beprasmiai visiskai sitie tavo zodziai..Tai tik parodo tavo silpnavaliskuma..Neturejima savo nuomones, nenora buti originaliu ir t.t..Amzius niekas kai kalba vyxta apie bendravima ir pan..Bet kas liecia gyvenimiska patirti amzius turi reiksmes..