Tema: LT United paware!!!
jega net nesitikejau...bet visvien LT United gerai paware
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → LT United paware!!!
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jega net nesitikejau...bet visvien LT United gerai paware
Sutinku 100% tikrai pavare,as visa vakara atsigaut negalejau is nuostabos
o aš VISADA žinojau kad Lt united laimės... :DDDD
as manau, kad jie bus pusfinaly ne del ju paciu, o del kitu dekos, arba tiksliau NEdekos. jie pateko, nes siemet niekas geriau nepasirode.:V nebuvo stipriu varzovu...
as tai jau buvau tikra kad jie pateks i finala,pats geriausias gabalas!!!:)
aš tikra, kad pateks tikrai nebuvau. net veikiau galvojau atvirkščiai. bet europa parodė, kad turi neblogą jumoro jausmą.
man tai juokinga ziuret buvo, bet aisku norejosi kad neapsijuoktu. Kiek gi galima?
ziauriai nesitikejau, vakar suzinojom tau su motina negaljom patiketi grynas 100% sokas buwo..tada pradejom zvengti...:D
a dar saket , kad lewa daina
daina tai leva, bet siaip gerai paprikolino net ir man patiko kai finala ziurejau isejo i scena, sumale suda, pasidarke ir pasieke kazka
man patiko tik tai kad mes likome pastebeti daugelyje valstybiu!
jie gi sake kad sutokiu bajariu negalvojo kad pateks i finala!!!!!!
gyvenu Norvegioj,tai ten transliaciojos vedantysis visa laika zvenge,kai lietuviai rinko aukstus balus..kaip ir is suomiu,,
nium man tej buvo bsk geda kai "saunusis" sokejas vezuvijus pradejo savo pergalinga soky, kur jau tau soky, greiciau padrika kratymasi, manau ir be to buvo galima apsieiti
nium man tej buvo bsk geda kai "saunusis" sokejas vezuvijus pradejo savo pergalinga soky, kur jau tau soky, greiciau padrika kratymasi, manau ir be to buvo galima apsieiti
Butent cia ir buvo pats "cinkelis", tai, apie ka buvo daug sneketa, ir ko visi lauke!
Saunuoliai!!!:))
wiskas buwo daug gerew nej as tikejausi:D
uoj tie LT united,ziauriausia buvo kaip Lukosius soko;D o po to komentavo uzsienieciams,kaip eme interviu,kad tai Lietuviu pagoniu sokis suvilioti nekaltas mergeles Lietuvoje;D
šitai dainai būtinas vaizdas
uoj tie LT united,ziauriausia buvo kaip Lukosius soko;D o po to komentavo uzsienieciams,kaip eme interviu,kad tai Lietuviu pagoniu sokis suvilioti nekaltas mergeles Lietuvoje;D
geras, to nezinojau
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → LT United paware!!!