1

Tema: ka daryt su 17.m. broliu ?

niu....turiu broli kuris manes nemegsa,del to kad yra ISLEPINTAS....man draugai bando padeti...bet...jis ir toliau lenda prie manes...(P.S zinot kaip elgesi: musasi,ir neleidzia bendraut su jo draugais,neleidzia eit i jo kambari....bet musasi taip kaip mustu "NE SESE" sad NORECIAU SUTARTI SU BROLIU BET JIS YRA sawanaudis,IR VISI TAI ZINO....
                       KAIP JY NULEIST ANT ZEMES?

2

Re: ka daryt su 17.m. broliu ?

kai uzaugsi Tu ir jis viskas issispres, MERGAITE MERGAITE... smile

3

Ingrida, 15 parašė:
Donata, 17 parašė:

kai uzaugsi Tu ir jis viskas issispres, MERGAITE MERGAITE... smile

nepasakyciau kad pati toke uzaugus....ir pati esi dar mergaite...tipo 2 metais vyresne tai suaugus ir viska supranti...
turbut tu net nesupranri apie ka tema...tai wa geriau isiskatyk...patariu....

:-D:-D:-D:-D

4

Jo 2 metai, o skirtumas matosi kaip ant delno. seip cia Moteriska problema, tai kam eini i vyriskus forumus ? wink juk kaip viriskiai nuleidzia brolius, yra ne tas pats, kaip merginos.

o Seip tiesa pasake, kai suaugsit, viskas issipres ... ir nera cia ko isizeist, nebent jau Moteriske ...

5

niu gal jus nesuprantat...juk sakau as noriu sutart su juo...jam beveik jau 18m. kaip nuleist islepinta broli???

6

na siuliciau sudaryti paliaubas

7

Kai uzaugsi, kai uzaugsi.. negi jus nesuprantat, kad Ingrida nori dabar su broliu susidraugaut, o ne po 2 ar 5 metu! nu ka as galeciau patart.. bandyk su juo kalbetis, bendraut. tiesiog paklausk, kodel jis taip elgiasi. paprasyk nesibart, o tiesiog ramiai isdestyt savo pozicijas. arba pabandyk parasyti jam laiska. pasakyk, kad nori susidraugauti, nori bendrauti kaip brolis su sese, o ne kaip svetimi zmones. laiska jis perskaitys, o isklausyti gali nenoreti.. tik nebuk perdaug ikyri, jei matai kad nenori kalbetis, nelisk per prievarta, palauk tinkamo momento smile sekmes! wink

8

niu pas mane tas pats buvo mano broliui20 ir kokiu as jam nesu padariusi kad as jo nekenciau ir jis manes nekente mes viename name negalejom buti smile mane uz plauku is antro auksto nutempe bet tai cia dar perliukas:)) bet viskas pasikeite kai jis pradejo mokytis kitur tai taip nesimusam tik siaip:) )

9

o si tavo kaip problemike yra kiekviename name kur yra 2 ar daugiau vaiku:) kai reciau pradesite matytis pradesite gerpti vienas kita

10

Viktoras, 20 parašė:

na siuliciau sudaryti paliaubas

AS IR NOLIU PALIABU...NIEKS NEKAUSO MANES....:(

11

Karolina, 18 parašė:

Kai uzaugsi, kai uzaugsi.. negi jus nesuprantat, kad Ingrida nori dabar su broliu susidraugaut, o ne po 2 ar 5 metu! nu ka as galeciau patart.. bandyk su juo kalbetis, bendraut. tiesiog paklausk, kodel jis taip elgiasi. paprasyk nesibart, o tiesiog ramiai isdestyt savo pozicijas. arba pabandyk parasyti jam laiska. pasakyk, kad nori susidraugauti, nori bendrauti kaip brolis su sese, o ne kaip svetimi zmones. laiska jis perskaitys, o isklausyti gali nenoreti.. tik nebuk perdaug ikyri, jei matai kad nenori kalbetis, nelisk per prievarta, palauk tinkamo momento smile sekmes! wink

ASIUKA...nors viena panele mane suprato

12

manau kai tu suaugsi pats atbegs kokiu patarimu ar reikalu tvarkytis dabar i tave ziuri kaip i maze.....palauk kol tau bus 25m.

13

xe.. pats turiu broli 18m ir sese 16m. dabar jie sutaria visai normaliai, bet anksciau... ojej kas darydavosi! brolis net bande sesei irodineti kad ji ivaikinta big_smile as asmeniskai sutariu su abiem visai normaliai. su sese gal netgi geriau. ka tau patart? pabandyk ieskoti bendru interesu ir t.t. kazkaip netikiu kad visalaik tik riejates. vis tiek buna momentu kai galima ramiai, nesipykstant pasisneketi.

14

Bliumba.. na ir norek padeti zmogui!? big_smile Mergaite INGRIDA as ne apie skirtuma - apie Tavo ir mano. Turetum padekoti uz atsakyma. Visa tai sakau is savo patirties. Pati turiu broli, su kuriuo pries pora metu tikrai nesutarem ypatingai. Taciau siandien.. viskas yra kitaip .Eseme tokie draugai, kad net sunku patiketi, kad kazkada buvo priesingai. Tiesiog palauk kol jis isvyks studijuoti, kol igaus daugiau proto.. tada bus viskas kitaip. Ivertins pats tai ka turi - savo seseri.. o dabar nemanau, kad imanoma ka nors padaryti.

15

Arnas, 19 parašė:

xe.. pats turiu broli 18m ir sese 16m. dabar jie sutaria visai normaliai, bet anksciau... ojej kas darydavosi! brolis net bande sesei irodineti kad ji ivaikinta big_smile as asmeniskai sutariu su abiem visai normaliai. su sese gal netgi geriau. ka tau patart? pabandyk ieskoti bendru interesu ir t.t. kazkaip netikiu kad visalaik tik riejates. vis tiek buna momentu kai galima ramiai, nesipykstant pasisneketi.

patikek pasmane irgi buwo taip...
labai retai nesiprykstam...nesipykstam miegodami KARTAIS

16

Donata, 17 parašė:

Bliumba.. na ir norek padeti zmogui!? big_smile Mergaite INGRIDA as ne apie skirtuma - apie Tavo ir mano. Turetum padekoti uz atsakyma. Visa tai sakau is savo patirties. Pati turiu broli, su kuriuo pries pora metu tikrai nesutarem ypatingai. Taciau siandien.. viskas yra kitaip .Eseme tokie draugai, kad net sunku patiketi, kad kazkada buvo priesingai. Tiesiog palauk kol jis isvyks studijuoti, kol igaus daugiau proto.. tada bus viskas kitaip. Ivertins pats tai ka turi - savo seseri.. o dabar nemanau, kad imanoma ka nors padaryti.

NIU ACIU uz tawo  nuomone ,kad parasej cia  neutral:|:|

17

Ingrida, 15 parašė:

niu....turiu broli kuris manes nemegsa,del to kad yra ISLEPINTAS....man draugai bando padeti...bet...jis ir toliau lenda prie manes...(P.S zinot kaip elgesi: musasi,ir neleidzia bendraut su jo draugais,neleidzia eit i jo kambari....bet musasi taip kaip mustu "NE SESE" sad NORECIAU SUTARTI SU BROLIU BET JIS YRA sawanaudis,IR VISI TAI ZINO....
                       KAIP JY NULEIST ANT ZEMES?

jo cia tavo amziaus didele problema big_smile:D:D:D pas mane brolis vyresnis uz man 12 metu!!!! tu ne issivaizduoji kas tarp musu daresi pora metu atgal !!! ir ka as ne begau i forumus ir prasiau patarimus!!! geriausias patarimas cia yra laikas !!!!

18

Donata, 17 parašė:

suaugs pati supras reikia laiko o laikas ir stato i savo vezias viska wink

19

Edgaras, 19 parašė:
Donata, 17 parašė:

suaugs pati supras reikia laiko o laikas ir stato i savo vezias viska wink

tikiosi kad ir taip bus ,....

20

niu su laiku ir brolis supras kad reikia graziai draugaut.. bet dabar kol jis stipresnis jam ne motais.. aisku kai tu silpnese tai tau labiau tos paliaubos rupi..:) visi sita perioda turi pragyvent kai pykstasi su sesem ar broliais.. pragyvensi ir tu:)