41

Re: ka daryt su 17.m. broliu ?

Auste, 18 parašė:

manau dabar tu su juo NIEKAIP nesusidraugausi=) kadangi vaikinai pradeda brest keliais metais veliau, nei merginos, tai dabar abu esat tame paciame bjauriausio periodo - paauglystes - tarpsnyje. dar keli metai, uzaugsi tu ir uzaugs jis, tada susibendravimas bus daug lengviau pasiekiamas dalykas. o jeigu jis ir toliau bus tox pat islepintas, tai vat cia jau problema=) tada galesi ir ieskot sprendimo;) o kol kas geriausias budas su juo nesipykti - nelisk i jo kambari, nebendrauk su jo draugais - nesikesink i jo nuosavybe=)) ir jis, nors su tavim nedraugaus, bet bent jau nesiesit tarpusavyje=)
P.S. kazkas cia rase patarimus bandyt su juo kalbetis, graziai tartis, sakyciau absurdas=) visi paauglystej bunam vienaip ar kitaip isdurneje:D tiek merginos, tiek vaikinai=) tragiskas periodas=)pvz as nebendravau su tevais. nu nenorejau ir viskas=) ir kai mama sakydavo, kad man paauglyste, del to viskas taip, galvodavau NIEKO JINAI NESUPRANTA=) as seip su ja sneketis nenoriu=) o dabar visa tai atrodo juokinga:D t.p. ir su sesem, turiu dvi jaunesnes, tai anksciau ooi kox karo laukas tarp musu budavo, arba vienos dvi susivienija pries trecia, arba kitos=) dabar vidurine jau isaugo is durno amziaus ir su ja lb gerai sutariam=) vat mazesnei tik prasideda, tai su ja sunkoka..=))

tiu sakai nebendrauk su jo drauagais...kad jo drauagi nori su manim draugauti...tai gal jis tegu nedraugauja...ta esme kad jis turi pana.ir jei as apie ja kanors blogo pasakau..tada man buna nekas...:(

42

Visu pirma nesuprantu ko bobos lenda i vyriskus forumus, eikit pas save ir bobiskai plepekit, jei as sedeciau su draugais budamas 18-19 metu, ir i kambari ieitu 15-ine kuri noretu paziuret i mano draugus, nu tai irgi pasiusciau kur akys veda, beto jei jam 18 ir jei tave mustu nekaip sese manrods cia nerasytum tongue O cia kas kliedejo kad merginos subresta 2 metais anksciau, is dalies sutinku, vidurkis, sutinku, bet nereiskia jei toi pacioi seimoi tai du metai skirtumas, siulyciau atsipalaiduot ir gryzt i gyvenima taip mastantiems...

43

Ingrida, 15 parašė:

tiu sakai nebendrauk su jo drauagais...kad jo drauagi nori su manim draugauti...tai gal jis tegu nedraugauja...ta esme kad jis turi pana.ir jei as apie ja kanors blogo pasakau..tada man buna nekas...:(

o ko tu jam sakai ka nors blogo apie ta jo pana, jei zinai kad jis to ramiai priimt nesugeba?.. pasakyk draugei jei taip norisi arba isvis niekam nesakyk. o del jo draugu, jei jie is tikruju nori su tavim draugaut, tai tegul patys ir aiskinasi su tavo broliu, ju tai paklausys, visgi draugai=)

44

Evaldas, 18 parašė:

po kokiu poros metu issispres viskas.. wink

Nebutinai...Siaip man 19ka, o mano broliui 25ki, tai mes nuo pat mazens iki siol siaubingai nesutariam:(

45

tai tu dar nesuaugai ko gero skiriasi jusu interesai arba pati karsto charakterio palauk kol tau bus 30 m

46

[/quote]

pala as ne suprantu jei jo draugai nori su tavim bendrauti tai kodel jie ne tavo draugai o jo
jei jie labai nuoretu su tavim bendrauti tai jau seniai bendrautumet.

As irgi turiu broli 5m vyresnis uz mane mes nuolat gerai sutardavome aisq pykomes
ir musdavomes (anksciau) bet tai normalu
Bet as nuolat bendravau su jo draugais ir jo merginom......
o paskiau as isvaziavou i vokietija gyventi su tevais
o mano brolis liko lietuvoj....
as ji matau viena kart per metus ir tai tik pora savaiciu.
tai ne labai saunu. taigi nemanau kad atstumas pats geriausias sprendimas

47

bet taj jus patys pagalwokit jaj pati sese neklauso nerwoja ir t.t. taj kajp tju gali ja pakest?

48

susitaupyk lituku ir paprasyk bachuru kad y miska isvestu, tada tikrai nuleisi ta broliuka.. Prades bijoti kad vel nepradetum taupyt... big_smile
Jei jis su tavim ziaurei elgiasi tai ir tu tajp pat smile:);)

49

Bronislovas, 16 parašė:

susitaupyk lituku ir paprasyk bachuru kad y miska isvestu, tada tikrai nuleisi ta broliuka.. Prades bijoti kad vel nepradetum taupyt... big_smile
Jei jis su tavim ziaurei elgiasi tai ir tu tajp pat smile:);)

gerai sugalvojai pritariu wink

50

nu blin taigi suzveres tas broliukas visai po tokiu pasivazinejimu po miskus :DDDD

51

o is kur zinai esi patires ? ;D (auri)

52

:DDDD nea as taip logiskai pagalvojau juk jei jis agresyvus tai agresyvumu jo nenuraminsi big_smile dar labiau ji sunervinsi ir dar labiau suzveres... smile)))) Ugnies su ugnim neuzgesinsi wink

53

protingai cia pasakei wink

54

Ingrida, 15 parašė:

niu....turiu broli kuris manes nemegsa,del to kad yra ISLEPINTAS....man draugai bando padeti...bet...jis ir toliau lenda prie manes...(P.S zinot kaip elgesi: musasi,ir neleidzia bendraut su jo draugais,neleidzia eit i jo kambari....bet musasi taip kaip mustu "NE SESE" sad NORECIAU SUTARTI SU BROLIU BET JIS YRA sawanaudis,IR VISI TAI ZINO....
                       KAIP JY NULEIST ANT ZEMES?

pastatyk alaus deze smile ir nusileis ant zemes :DDD

55

Ingrida,bandyk ji ignoruot taip,kaip jis ignoruoja tawe...ir dar pradek draugaut su jo draugais ir jam bus ragai,kai jo draugai sakys"ooo,kokia tawo sese faina.nesuprantam,kuo ji tau neitinka..." gal tada biski jam isijungs toks dalykas kaip smegenys ir pagalvos,ka daro ir kaip daro.. big_smile o seip dar labai idomu,kaip jusu tewai reaguoja i tokius jusu nesutarimus...maniskiai seniai jau butu gerai atrase tiek broliui,tiek man.. big_smile beje pati turiu broli,bet tarp musu 11m skirtumas,tad kazkaip sutarem visada gerai...:] sekmes smile

56

Susirask vaikina kurio jis bijotu... big_smile

57

o gal pati buk geresne sese jam

58

Ingrida, 15 parašė:

niu....turiu broli kuris manes nemegsa,del to kad yra ISLEPINTAS....man draugai bando padeti...bet...jis ir toliau lenda prie manes...(P.S zinot kaip elgesi: musasi,ir neleidzia bendraut su jo draugais,neleidzia eit i jo kambari....bet musasi taip kaip mustu "NE SESE" sad NORECIAU SUTARTI SU BROLIU BET JIS YRA sawanaudis,IR VISI TAI ZINO....
                       KAIP JY NULEIST ANT ZEMES?

Perskaicius tavo pasisakyma,man susidaro ispudis, kad tu pati lendi prie savo brolio, o kai gauni velniu, tai buni nepatenkinta ir nelaiminga. Visu pirma kokio velio tau list i jo kambari? Jam jau 18ka kaip suprantu, tad jis turi savo draugus, savo poreikius ir interesus ir tiesiog nenori, kad jo jaunele sesuo kistu savo nosi i "jo teritorija". Tas pats ir jo draugai. Tu turi savo, o jis savo. O nuteikineti jo draugus pries ji pati yra tikrai negrazu. As neginu jo del to, kad jis musasi.O nuleist ant zemes sioje situacijoje namtau ka. Tiesiog venk su juo bendraut, neik i jo kambari ir ziurek savo draugus. Pamatysi, kaip viskas pamazu susitvarkys.

59

man rodos jinai seimyninio sekso uzsimane

60

isvis dabr nesamone...negaliu praeiti net pro jy..issivaizduojat ant kompo deda kodus...neleidzi prie kompo..viskas jo...ir t.t nors  tai priklausao mums abiems...
tewai isswis nekreipe i mane demesio ,,,,kad ir kiek besiskusciau...jiem visada brolis bus gerutis...(tipo vyresnis)tj gersnis ;/