Tema: koks lt atlikejas(-a) Jums kelia juoka?
man pvz yva nes jos tik pagal fonuxa varo staiposi daugiau nieko nedaro
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → koks lt atlikejas(-a) Jums kelia juoka?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man pvz yva nes jos tik pagal fonuxa varo staiposi daugiau nieko nedaro
ha ha tai pagal fonograma praktiskai visi dainuoja kiek pamenu kai cicina numuse ten vilniui ar kur tai vistiek **** dainuoja toliau nors cicinas jau nebeturi mikrofono :D isvis nezinau turbut didzioji dalis pasaulio dainu pagal fona dainuoja na apie lt muzika nekokios nuomones tad man jie visi nepatinka na isskyrus keleta dainu kokios 3-5
na as tp nlb megstu lt atlikejus patinka kelios dainos ir tai dauguma is skamp sutinku su tavo nuomone robertai 100%
geriau paklaustum kurios nekelia juoko, nes maziau rasyt ir galvot reiktu
antanas, vudis, andrius rimiskis, donata, bavarija, yva, skamp, cicinas, kucinskas, ;D
Valdas Karklelis
Minedas ;D
maitai kiek komisku grupiu Lietuvoje...beveik kaip ir visos;D
Lietuvoje visos grupes juokingos, bet isskirciau Mineda, Pupu Dede, via kelia i zvaigzdes bei bavarus:D
mano megstamiausias atlikejas LAIMUTIS PURVINIS..
man lietuviu grupes juoko jau nebekelia... liudna darosi zinant kas pas mus vyksta....
Valdas Karklelis
tas veikėjas man čia, ieškoke buvo parašęs laišką..:V na tipo reklamuoja save, nuėjau smalsumo vedamas į tą jo saitą, tai tikrai juoktis pradėjau;D
o dive kokie jus saunus perskaiciau jusu atsakymus ir nuotaika pagerejo aciu parasykit dar lb idomios jusu nuomenes ir komentarai
Alina, 21 parašė:Valdas Karklelis
tas veikėjas man čia, ieškoke buvo parašęs laišką..:V na tipo reklamuoja save, nuėjau smalsumo vedamas į tą jo saitą, tai tikrai juoktis pradėjau;D
o kuo jis juokingas?
yva ir 69 danguje. geriau jau eitų į stotį.
man juoka kelia YVA:-(:#(;(;(;(;(;(;(;(;(;
na valdas karklelis tikrai neuzbaigtas
yva ir 69 danguje. geriau jau eitų į stotį.
**** nesuprantu, kuo jums mergos 69 danguje uzkliuva ? :V :V :V :V :V :V
gal pavydite sexualumo merginoms? :V
69 cia jums ne suknista YVA su Zvonke priesakyje
siaip tai jau graudu ziuret kas daros lt scenoj... jau giliau i popso liuna turbut nebeimanoma nugrimzt... ir dar tas popsas kraupus...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → koks lt atlikejas(-a) Jums kelia juoka?