Re: koks lt atlikejas(-a) Jums kelia juoka?
kokie lietuviai ne pagal fonuškę varo. nu gal... su žiburiu paieškojus. bet trbt didžiausias pasityčiojimas yra L. Purvinis ir R. Cicinas. čia tik mano nuomonė.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → koks lt atlikejas(-a) Jums kelia juoka?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kokie lietuviai ne pagal fonuškę varo. nu gal... su žiburiu paieškojus. bet trbt didžiausias pasityčiojimas yra L. Purvinis ir R. Cicinas. čia tik mano nuomonė.
Na manau 69danguje.nes net kartais pagal fanushke neishdainuoja.......:):pp
Bet tai mano nuomone.....:)
Yva ir 69 danguje purnuškių rodymas ir į save dėmesio atkreipimas o ne dainavimas joms galvelej sukasi ;D bet nieko blogo neturiu seip pries jas... net kartais visai neblogai kaą nors padainuoja
nu kadngi pati esu kazkiek muzkante, tai galeciau teigti, kad lt geru atlikeju taip mazai, jog ant pirstu galima suskaiciuot teisingus... tiesa sakant graudus vaizdeliss:(
joa pritariu db visokiu neaiskiu priviso siaubas
Man tai tie atlikejai, kuriuos dazniausiai per "Puko tv" rodo
tai tu dar tokia tv ziuri :\:\
tai tu dar tokia tv ziuri :\:\
Nea, bet kai sedi ir su pulteliu perjungineji kanalus, kartais ir ant tokiu dalyku uzsirauni:D)
aisku
nesikabinekite prie vyru akiu dziaugsmo
ten muzika vyrams, o ne mazoms mergaitems
Kelias Į Žvaigždes, Yva ir galiam sakyti visi kiti.
Galėčiau išskirti : Pievos, Mamontovas, Mikutavičius, Foje, "Dangaus" dainos, J.Šeduikytė.
gera muzika lietuva nelabai pasizymi..;D
Tai kad, prktiskai, visi LT atlikejai kazkuom juokingi... ;D
Tikrai ne visi ;}
Labiausiai kelia juoka?! Valdas Karklelis ir turbut Laimutis purvinis shie du nepakartojami veikejaj....na ka ce ir pridursi. patys paziurekit www.youtube.com ka jie ten ishdirbineja
Labiausiai kelia juoka?! Valdas Karklelis ir turbut Laimutis purvinis shie du nepakartojami veikejaj....na ka ce ir pridursi. patys paziurekit www.youtube.com ka jie ten ishdirbineja
tuos abu veikejus tai reiketu ant kuolo sodinti arba ant lauzo sudeginti uz lietuviskos muzikos dergima
juokingiausi taj turbut tikraj kad kelias y zhwajgzhdes ))) wisokios atlantos, tigros, bavarija, mango, ywa, 69danguj,,, wisi tie yra zhiaurus )))
kiek zinau nuomoniu kad lietuviu grupes yra sh..:D dauguma lipa i scena vien todel kad sikna pakraypytu... o balso ****.. cia gal todel kad lietuviams labiau isvayzda o ne balsas rup..:D
mae tai visi popso atlikejai juokingi.o kas klauso ju,nieko nesupranta apie muzika.koks idomumas ziuret kaip koks cicinas laksto po scena ir ziovauja i mikriaka kaip zuvis:)
O man ir Yva, nes jos tupos neveltui blondines. Ir ju dainos ziaurei vaikiskos
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → koks lt atlikejas(-a) Jums kelia juoka?