141

Re: Ieskok.lt poros...

o as cia sutikau savo didziaja gyvenimo meile. tris metus kaip pazistami. bet seima nebusime smile

142

pradraugavome vienrius metus ir nutruko viskas...
Bet visada galima pabandyti dar karta;)

143

draugaujame jau 1,5 metuku :=) ir neketinam issiskirti :::713

144

WOOW net menesi man ti valanda ir 3 sek

145

draugauju jau metaj ir 7menesiai ir esu laiminga:)))http://forumas.ieskok.lt/imgload/1276

146

taip ir as cia radau savo dabartini vaikina, kuri labai myliu. smile draugaujame jau 7 menesius.ir esam abu lamingi turedami vienas kita. smile nors ir atstumas mus skiria.jis vilniuj,as klaipedoj.bet nemanau,kad sis atstumas mus iskirs. tai va, smile

147

jums tai gerai smile o stai man juodai nesiseka ;( nors ir parama buna ir viska bet patikekit yra zmoniu kuriems lb sunku

148

o man teko draugauti su berniuku is cia metus ir 7 men, buvo grazu...bet...nesutapo charakteriai

149

As savo katina, taip pat sutikau cia. Draugaujame jau beveik metus ir esam laimingi surade vienas kita. Be ieskok. lt tai nebutu pavyke, nes mes gyvenome labai dideliu atstumu vienas nuo kito. Dabar gyvename kartu smile

150

o buvo taip...pasiuliau pavedzioti suniuka tai pusantru metu vedziojom smile bet gal jau uzteks .... smile

151

gal kas nors turi suniuka grazu? smile na koks suo toks ir seimininkas jei ka smile tai va ar turi kas nors suniuka grazu?

152

ar galima cia aplamai susirasti antra puse ? o dar ypac kai pats esi ne lietuvoje o useni ?

153

tikrai netikejau,kad interneto pagalba galima susirasti antraja puse..bet paskaitinejus kaip yra is tikruju,labai dziaugiuos uz tuos zmones,kurie surado vienas kt.butent tokiu budu:D
na gal ir man kada pasiseks:D

154

... buvo momentas kai galvojau, kad ir man pasiseke.... deja...
Tad ieskau toliau.... smile

155

Heh.. Sutikau..Bet ne per Ieskok, buvo laabai grazu( ne, nu tikrai), mylejom vienas kita..(pala, dar dabar myliu...) Pradejome be sms ir per ieskok palaikyti rysi... Neilgai truko, kad nebegali ji atrasyti.. Tik foto paziuri... heh..

156

gal kas nors turi suniuka grazu?  na koks suo toks ir seimininkas jei ka  tai va ar turi kas nors suniuka grazu?

Mano suniukas nerealus smile

157

As ir cia ieskoke susipazinau su savo buvusiaja meile.. vat pradraugavom beveik puse metuku ir va jau esam pazistami daugiau, kaip metus... smile vis dar bendraujam ir nenutraukiam rysiu... per daug brangus jis man yra, kad nutraukciau mudvieju bendravima... labai grazi draugyste buvo... sios draugystes NIEKADA GYVENIME NEPAMIRSIU...

158

Loreta, 19 parašė:

gal kas nors turi suniuka grazu?  na koks suo toks ir seimininkas jei ka  tai va ar turi kas nors suniuka grazu?

Mano suniukas nerealus smile

niu turiu grazei pridvesusi suniuka big_smile su lengva galvos trauma niu bet grazus uztai jis big_smile kai sviesa isjungi ir paklode pridengi big_smile

159

CHia kahzkam vaikinu nebeuzhtenka, metras ant gyvunu ? Ar kaip chai suprast?

160

as bandau ieskoti pora gal kas turit patarimu kaip?