Re: Ieskok.lt poros...
o as cia sutikau savo didziaja gyvenimo meile. tris metus kaip pazistami. bet seima nebusime
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o as cia sutikau savo didziaja gyvenimo meile. tris metus kaip pazistami. bet seima nebusime
pradraugavome vienrius metus ir nutruko viskas...
Bet visada galima pabandyti dar karta;)
draugaujame jau 1,5 metuku :=) ir neketinam issiskirti
WOOW net menesi man ti valanda ir 3 sek
draugauju jau metaj ir 7menesiai ir esu laiminga:)))
taip ir as cia radau savo dabartini vaikina, kuri labai myliu. draugaujame jau 7 menesius.ir esam abu lamingi turedami vienas kita. nors ir atstumas mus skiria.jis vilniuj,as klaipedoj.bet nemanau,kad sis atstumas mus iskirs. tai va,
jums tai gerai o stai man juodai nesiseka ;( nors ir parama buna ir viska bet patikekit yra zmoniu kuriems lb sunku
o man teko draugauti su berniuku is cia metus ir 7 men, buvo grazu...bet...nesutapo charakteriai
As savo katina, taip pat sutikau cia. Draugaujame jau beveik metus ir esam laimingi surade vienas kita. Be ieskok. lt tai nebutu pavyke, nes mes gyvenome labai dideliu atstumu vienas nuo kito. Dabar gyvename kartu
o buvo taip...pasiuliau pavedzioti suniuka tai pusantru metu vedziojom bet gal jau uzteks ....
gal kas nors turi suniuka grazu? na koks suo toks ir seimininkas jei ka tai va ar turi kas nors suniuka grazu?
ar galima cia aplamai susirasti antra puse ? o dar ypac kai pats esi ne lietuvoje o useni ?
tikrai netikejau,kad interneto pagalba galima susirasti antraja puse..bet paskaitinejus kaip yra is tikruju,labai dziaugiuos uz tuos zmones,kurie surado vienas kt.butent tokiu budu:D
na gal ir man kada pasiseks:D
... buvo momentas kai galvojau, kad ir man pasiseke.... deja...
Tad ieskau toliau....
Heh.. Sutikau..Bet ne per Ieskok, buvo laabai grazu( ne, nu tikrai), mylejom vienas kita..(pala, dar dabar myliu...) Pradejome be sms ir per ieskok palaikyti rysi... Neilgai truko, kad nebegali ji atrasyti.. Tik foto paziuri... heh..
gal kas nors turi suniuka grazu? na koks suo toks ir seimininkas jei ka tai va ar turi kas nors suniuka grazu?
Mano suniukas nerealus
As ir cia ieskoke susipazinau su savo buvusiaja meile.. vat pradraugavom beveik puse metuku ir va jau esam pazistami daugiau, kaip metus... vis dar bendraujam ir nenutraukiam rysiu... per daug brangus jis man yra, kad nutraukciau mudvieju bendravima... labai grazi draugyste buvo... sios draugystes NIEKADA GYVENIME NEPAMIRSIU...
Mano suniukas nerealus
niu turiu grazei pridvesusi suniuka su lengva galvos trauma niu bet grazus uztai jis kai sviesa isjungi ir paklode pridengi
CHia kahzkam vaikinu nebeuzhtenka, metras ant gyvunu ? Ar kaip chai suprast?
as bandau ieskoti pora gal kas turit patarimu kaip?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...