Tema: Noriu mokytis groti gitara..
tai va, as manau kd tai puikus instrumentas , ir labai noriu ismokti groti,:) gaila ta tenka daryti savarankiskai gal kas turit kokiu naudingu patarimu pradedanciajai? gal turit lengvu daineliu akordu?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Noriu mokytis groti gitara..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai va, as manau kd tai puikus instrumentas , ir labai noriu ismokti groti,:) gaila ta tenka daryti savarankiskai gal kas turit kokiu naudingu patarimu pradedanciajai? gal turit lengvu daineliu akordu?
aga asirgi noriu ismokt grot galkas turit gitara kai ismoksiu grot grazinsiu ;D:D:D jeidar kas bus like
pokstininkas as cia rimta tema uzvedziau :pp
tai as rimtai ir noriu ismokt bet gitaros neturiu ir moytoja susirades buvau bet tos gitaros neisigyjau tai ir nebeismokau
Aš mokausi po truputį groti gitara... Kaip ir savarankiškai, bet šį bei tą mama pamokina... Ji pati savamokslė
aj brazdini ir reki viskas daug nereik :D0.
noriu sulauzhyt gitara...
eee davaj as pas tave atbegu ir tu man ja atiduok :DD gali but ir su viena styga gerai bus :D:D:D
Girl (Beatles)
4/4|| S Am E|Am Am7|Dm|Am E|Am E|Am Am7|Dm|Am|C Em|Dm7 G7|C Em|Dm7 G7: || Dm|A7|DM|A7|Dm|A7|Dm|F|C Em|Dm7 G7|C Em|Dm7 G7||: (Coda) C Em|Dm G7: ||
zenklas S (senio)
Kai turesiu laiko nupiesiu acordus pagrindinius ir cia imesiu...
tai labai saunus butu
www.akordai.or ir www.maxtabs.net cia mano lankomiausi paziurekit gal ka rasit gero
aj taigi pilna nete yra tu lesonu duokit gitara kasnors nu ;D pavarysiu
http://img283.imageshack.us/my.php?image=acordai1px.png
va, nu cia butent mano acordai, su tokiais as groju, cia pagrindiniai 5 acordai, o seip ju moku daugiau bet tingejau braizyti
aj taigi pilna nete yra tu lesonu duokit gitara kasnors nu ;D pavarysiu
gitaru buna pirkti
o dieva negali but kazkaip man uz toki daikta tokius pinigus moket manau neverta nes manau pabrazdinciau menesi ir duletu kur geriau atimsiu is kokio einancio
:D:D
tai gal patiks ir visam gyvenimui daikta turesi
Nera ta gitara jau tokia brangi uz 250 lt gali pasiimti paprasta nauja gitara
as tai uz 350 pigiausia maciau
tai kodel nesimokai pirmyn i muzikos mokykla
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Noriu mokytis groti gitara..