61

Re: Noriu mokytis groti gitara..

o as jas pakankamai daznai turiu,gal del to,kad groju ne tik gitara,bet siaip daugiausia nuo gitaros,tikriausiai dar ir del to,kad mano pirsciukai nerealiai jautrus....:p

62

no pain no gain...:D

63

as groju i diena minimum nieko o kartais minute kokia tai jokiu pusliu neatsiranda big_smile big_smile big_smile

64

;D

65

Darius, 19 parašė:

as groju i diena minimum nieko o kartais minute kokia tai jokiu pusliu neatsiranda big_smile big_smile big_smile

Tai kad pas tave pirstai guminei smile)) i skur pas tave pusles bus? big_smile

66

Ovydas, 19 parašė:
Darius, 19 parašė:

Tai kad pas tave pirstai guminei smile)) i skur pas tave pusles bus? big_smile

o joa,lb taiklus pastebejimas:D

67

Na as labaij norejau ismokti groti gitara:) taij nera sunku kaij labaij nori tai wiskas imanoma:) stai per metus as pagrindus ir ismokau:D

68

panelem pasakysiu viena pastaba grojant gitara jokiu ilgu nagu big_smile taij pagalvokit ar tikraij norit ta gitara grot? wink

69

gal kas is ce grojanciu turi grupe kartais? smile

70

Ovydai, tabulaturas mergaitei atsiusk, su paaiskinimais kuris skaicius kuri styga ir nuo kur ladai skaiciuojas..

71

kas nori,tas randa,juk nete visko tiek pilna,net gitara netu imanoma susiderinti beveik padoriai:) manau merginos pacios susiras to,ko joms reikes;)

72

Sharas, 23 parašė:

Ovydai, tabulaturas mergaitei atsiusk, su paaiskinimais kuris skaicius kuri styga ir nuo kur ladai skaiciuojas..

Ai kam reikes tas i privata parasys smile

73

paim nupirk gitara ir grok big_smile

74

Jei negausiu darbo vasarai gitara galiu pamirshti:|

75

Agne, 16 parašė:

as tai uz 350 pigiausia maciau hmm

nesamone, yra ir uz 150 ir netgi dar pigessniu smile reik moket deretis big_smile:D:D

76

gitara man labai ilgai buvo svajone smile visada grozedavaus kaip groja mano drauges ir draugai, tik kazkodel ilgai nesiryzau pati pameginti mokytis. taciau kai istojau, pradejau gyventi viena, prasidejo ilgiliudni vakarai ziemos, nusprendziau kad gana cia man tik svajoti apie tai ir pagaliau reikia nusipirkti gitara ir mokytis groti:)taigi issilaikiau matematikos skola ir iskarts nuskubejau i vln pirkti gitaros is savo stipendiju ir mociuciu dovanotu pinigeliu:Dpusbrolis mano apie gitaras gerai nusimano,tai pasikvieciau ji i pagalba ir nusipirkau ja gan greitai:::024 beje, visai nebrangiai uz 280lt, ir pusbrolis sake kad kaip uz tokia kaina tai labai graziai skambancia smile pirkau akustine, nes man jos skambesys daug grazesnis nei klasikines. beje, kai tik nusipirkau maniau kad labai jau cia greit viska ismoksiu, bet kai tik pradejau kazkaip entuziazmas trumpam prapuole, del skaudanciu pirstuku, ir siaip del to, kad paciai sunku kai kuriuos dalykus iskart suprasti. taigi mano gitara trumpam pastovejo, bet kai issilaikiau kita sesija, susipazinau su viena panele, kuri man pora pamokeliu pravede ir tada jau vel pagavau kabliuka ir emiau uoliai mokytis pati:)
dabar jau groju daugybe dainu,bandau kurti savas(kadangi rasau eilerascius) ir pirstu jau nebeskauda, daznai pasiimu savo gitara ir atsigaunu jos skambesio beklausydama:::818
manau, kad jei tik labai nori, visada galima savo svajone paversti realybe;) tereikia daug noro, pastangu ir uzsispyrimo, neraudoti del skaudanciu pirstu, o tiesiog vel ir vel bandyti is naujo. o kas del to kad pinigu gitarai nera, tai cia manau irgi galima sita reikala isspresti, visuomet galima susitaupyti, arba jei nesi tikras kad tau tikrai pavyks, ar tas noras per greit neisgaruos, galima ja is ko nors pasiskolinti ir tiesiog pabandyti:)arba dar galima pirkti naudota gitara, tokios dar pigiau kainuoja, tereikia paieskoti:)
>>>o savo svajoniu issipildymo reikia siekti wink
>>> as dziaugiuosi kad savaja ispildziau wink

77

Diana, 20 parašė:

gitara man labai ilgai buvo svajone smile visada grozedavaus kaip groja mano drauges ir draugai, tik kazkodel ilgai nesiryzau pati pameginti mokytis. taciau kai istojau, pradejau gyventi viena, prasidejo ilgiliudni vakarai ziemos, nusprendziau kad gana cia man tik svajoti apie tai ir pagaliau reikia nusipirkti gitara ir mokytis groti:)taigi issilaikiau matematikos skola ir iskarts nuskubejau i vln pirkti gitaros is savo stipendiju ir mociuciu dovanotu pinigeliu:Dpusbrolis mano apie gitaras gerai nusimano,tai pasikvieciau ji i pagalba ir nusipirkau ja gan greitai:::024 beje, visai nebrangiai uz 280lt, ir pusbrolis sake kad kaip uz tokia kaina tai labai graziai skambancia smile pirkau akustine, nes man jos skambesys daug grazesnis nei klasikines. beje, kai tik nusipirkau maniau kad labai jau cia greit viska ismoksiu, bet kai tik pradejau kazkaip entuziazmas trumpam prapuole, del skaudanciu pirstuku, ir siaip del to, kad paciai sunku kai kuriuos dalykus iskart suprasti. taigi mano gitara trumpam pastovejo, bet kai issilaikiau kita sesija, susipazinau su viena panele, kuri man pora pamokeliu pravede ir tada jau vel pagavau kabliuka ir emiau uoliai mokytis pati:)
dabar jau groju daugybe dainu,bandau kurti savas(kadangi rasau eilerascius) ir pirstu jau nebeskauda, daznai pasiimu savo gitara ir atsigaunu jos skambesio beklausydama:::818
manau, kad jei tik labai nori, visada galima savo svajone paversti realybe;) tereikia daug noro, pastangu ir uzsispyrimo, neraudoti del skaudanciu pirstu, o tiesiog vel ir vel bandyti is naujo. o kas del to kad pinigu gitarai nera, tai cia manau irgi galima sita reikala isspresti, visuomet galima susitaupyti, arba jei nesi tikras kad tau tikrai pavyks, ar tas noras per greit neisgaruos, galima ja is ko nors pasiskolinti ir tiesiog pabandyti:)arba dar galima pirkti naudota gitara, tokios dar pigiau kainuoja, tereikia paieskoti:)
>>>o savo svajoniu issipildymo reikia siekti wink
>>> as dziaugiuosi kad savaja ispildziau wink

Paskaiciau ir pakilo upas...:) Net ir jei negausiu darbo turbut zysiu verksiu, kad man ja nupirktu...Nors kazkaip noreciau labiau pati uzsidirbti...:) As manau, kad kaip ispildysiu sita svajone, tai ne viena laimes asarele nukris...:) Zinai Diana, as dar neturiu gitaros, bet butent ziema arba kai labai prastas oras, ar liudna...Svajoju kaip butu gera ja tureti...Ir issilieti begrojant;)

78

Eglute ;)tikrai is visos sirdeles linkiu tau igyventinti savo svajone wink
>> man tikrai padeda isslieti grojant, o dar kaip smagu kai gali ir su draugais kartu padainuoti smile:::b16 teko jau viena karta pagroti ir padainuoti vienam renginy universitete :::818 istikruju labai geras jausmas apima kai pamatai jog tave ivertina smile nors tiesa pasakius man daug svarbesnis jausmas kuri jauciu viduje pati, todel kad pagaliau padariau tai ko labai labai norejau smile
>> jerguteliau kaip smagu kai svajones pildosi big_smile;D;)

79

Agne, 16 parašė:

tai va, as manau kd tai puikus instrumentas , ir labai noriu ismokti groti,:) gaila ta tenka daryti savarankiskai sad gal kas turit kokiu naudingu patarimu pradedanciajai? gal turit lengvu daineliu akordu? wink

na gitara gerai ...vis geriau nei vargonais :::036 dar sesiolika metu + dar nori labai !!!!ane ;( nu jei taip tai sveikinu turi sancu nebloga gitariste tapt. :::036 tik gaila kad pavelavai 6 metus turejei desimties jau groti jei norejei tapt profisonalia hmm ,bet gera megeja kuri uzkaitintu liaudi dar gali tapti big_smile tik neturi niekasis uzsiimineti o tamtiti natas bent keturias valandas i diena :::008 ir is tu keturiu pasimokisi viena valanda su tuo kas jau kazka ismano :Dmmmmm... geriau kad eitum i muzikos mokikla :::818 tai viena valanda ten bus tau kaip savaite draskyt gitara ne i tema :::036 nu va odaba spresk kuo nori but vargonininke kombainiere (ten kaip ir vargonuose daug riciagu galesi jaustis padeties seimininke kulent aguonas :::b02 ) nu gerai baigiu neutral va :V tai ka as cia maliau kombainais turejo prasme, tai ka jauti pajemus gitara i rankas:?

80

Na jau nesmerk Tomai:D Dar neprarado galimybes tapt profesionalia:D Kiekvienam savas laikas atrasti save;)