Re: Noriu mokytis groti gitara..
o as jas pakankamai daznai turiu,gal del to,kad groju ne tik gitara,bet siaip daugiausia nuo gitaros,tikriausiai dar ir del to,kad mano pirsciukai nerealiai jautrus....:p
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Noriu mokytis groti gitara..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o as jas pakankamai daznai turiu,gal del to,kad groju ne tik gitara,bet siaip daugiausia nuo gitaros,tikriausiai dar ir del to,kad mano pirsciukai nerealiai jautrus....:p
no pain no gain...:D
as groju i diena minimum nieko o kartais minute kokia tai jokiu pusliu neatsiranda
;D
as groju i diena minimum nieko o kartais minute kokia tai jokiu pusliu neatsiranda
![]()
![]()
Tai kad pas tave pirstai guminei )) i skur pas tave pusles bus?
Darius, 19 parašė:as groju i diena minimum nieko o kartais minute kokia tai jokiu pusliu neatsiranda
![]()
![]()
Tai kad pas tave pirstai guminei)) i skur pas tave pusles bus?
o joa,lb taiklus pastebejimas:D
Na as labaij norejau ismokti groti gitara:) taij nera sunku kaij labaij nori tai wiskas imanoma:) stai per metus as pagrindus ir ismokau:D
panelem pasakysiu viena pastaba grojant gitara jokiu ilgu nagu taij pagalvokit ar tikraij norit ta gitara grot?
gal kas is ce grojanciu turi grupe kartais?
Ovydai, tabulaturas mergaitei atsiusk, su paaiskinimais kuris skaicius kuri styga ir nuo kur ladai skaiciuojas..
kas nori,tas randa,juk nete visko tiek pilna,net gitara netu imanoma susiderinti beveik padoriai:) manau merginos pacios susiras to,ko joms reikes;)
Ovydai, tabulaturas mergaitei atsiusk, su paaiskinimais kuris skaicius kuri styga ir nuo kur ladai skaiciuojas..
Ai kam reikes tas i privata parasys
paim nupirk gitara ir grok
Jei negausiu darbo vasarai gitara galiu pamirshti:|
as tai uz 350 pigiausia maciau
nesamone, yra ir uz 150 ir netgi dar pigessniu reik moket deretis
:D:D
gitara man labai ilgai buvo svajone visada grozedavaus kaip groja mano drauges ir draugai, tik kazkodel ilgai nesiryzau pati pameginti mokytis. taciau kai istojau, pradejau gyventi viena, prasidejo ilgiliudni vakarai ziemos, nusprendziau kad gana cia man tik svajoti apie tai ir pagaliau reikia nusipirkti gitara ir mokytis groti:)taigi issilaikiau matematikos skola ir iskarts nuskubejau i vln pirkti gitaros is savo stipendiju ir mociuciu dovanotu pinigeliu:Dpusbrolis mano apie gitaras gerai nusimano,tai pasikvieciau ji i pagalba ir nusipirkau ja gan greitai
beje, visai nebrangiai uz 280lt, ir pusbrolis sake kad kaip uz tokia kaina tai labai graziai skambancia
pirkau akustine, nes man jos skambesys daug grazesnis nei klasikines. beje, kai tik nusipirkau maniau kad labai jau cia greit viska ismoksiu, bet kai tik pradejau kazkaip entuziazmas trumpam prapuole, del skaudanciu pirstuku, ir siaip del to, kad paciai sunku kai kuriuos dalykus iskart suprasti. taigi mano gitara trumpam pastovejo, bet kai issilaikiau kita sesija, susipazinau su viena panele, kuri man pora pamokeliu pravede ir tada jau vel pagavau kabliuka ir emiau uoliai mokytis pati:)
dabar jau groju daugybe dainu,bandau kurti savas(kadangi rasau eilerascius) ir pirstu jau nebeskauda, daznai pasiimu savo gitara ir atsigaunu jos skambesio beklausydama
manau, kad jei tik labai nori, visada galima savo svajone paversti realybe;) tereikia daug noro, pastangu ir uzsispyrimo, neraudoti del skaudanciu pirstu, o tiesiog vel ir vel bandyti is naujo. o kas del to kad pinigu gitarai nera, tai cia manau irgi galima sita reikala isspresti, visuomet galima susitaupyti, arba jei nesi tikras kad tau tikrai pavyks, ar tas noras per greit neisgaruos, galima ja is ko nors pasiskolinti ir tiesiog pabandyti:)arba dar galima pirkti naudota gitara, tokios dar pigiau kainuoja, tereikia paieskoti:)
>>>o savo svajoniu issipildymo reikia siekti
>>> as dziaugiuosi kad savaja ispildziau
gitara man labai ilgai buvo svajone
visada grozedavaus kaip groja mano drauges ir draugai, tik kazkodel ilgai nesiryzau pati pameginti mokytis. taciau kai istojau, pradejau gyventi viena, prasidejo ilgiliudni vakarai ziemos, nusprendziau kad gana cia man tik svajoti apie tai ir pagaliau reikia nusipirkti gitara ir mokytis groti:)taigi issilaikiau matematikos skola ir iskarts nuskubejau i vln pirkti gitaros is savo stipendiju ir mociuciu dovanotu pinigeliu:Dpusbrolis mano apie gitaras gerai nusimano,tai pasikvieciau ji i pagalba ir nusipirkau ja gan greitai
beje, visai nebrangiai uz 280lt, ir pusbrolis sake kad kaip uz tokia kaina tai labai graziai skambancia
pirkau akustine, nes man jos skambesys daug grazesnis nei klasikines. beje, kai tik nusipirkau maniau kad labai jau cia greit viska ismoksiu, bet kai tik pradejau kazkaip entuziazmas trumpam prapuole, del skaudanciu pirstuku, ir siaip del to, kad paciai sunku kai kuriuos dalykus iskart suprasti. taigi mano gitara trumpam pastovejo, bet kai issilaikiau kita sesija, susipazinau su viena panele, kuri man pora pamokeliu pravede ir tada jau vel pagavau kabliuka ir emiau uoliai mokytis pati:)
dabar jau groju daugybe dainu,bandau kurti savas(kadangi rasau eilerascius) ir pirstu jau nebeskauda, daznai pasiimu savo gitara ir atsigaunu jos skambesio beklausydama![]()
manau, kad jei tik labai nori, visada galima savo svajone paversti realybe;) tereikia daug noro, pastangu ir uzsispyrimo, neraudoti del skaudanciu pirstu, o tiesiog vel ir vel bandyti is naujo. o kas del to kad pinigu gitarai nera, tai cia manau irgi galima sita reikala isspresti, visuomet galima susitaupyti, arba jei nesi tikras kad tau tikrai pavyks, ar tas noras per greit neisgaruos, galima ja is ko nors pasiskolinti ir tiesiog pabandyti:)arba dar galima pirkti naudota gitara, tokios dar pigiau kainuoja, tereikia paieskoti:)
>>>o savo svajoniu issipildymo reikia siekti![]()
>>> as dziaugiuosi kad savaja ispildziau
Paskaiciau ir pakilo upas...:) Net ir jei negausiu darbo turbut zysiu verksiu, kad man ja nupirktu...Nors kazkaip noreciau labiau pati uzsidirbti...:) As manau, kad kaip ispildysiu sita svajone, tai ne viena laimes asarele nukris...:) Zinai Diana, as dar neturiu gitaros, bet butent ziema arba kai labai prastas oras, ar liudna...Svajoju kaip butu gera ja tureti...Ir issilieti begrojant;)
Eglute ;)tikrai is visos sirdeles linkiu tau igyventinti savo svajone
>> man tikrai padeda isslieti grojant, o dar kaip smagu kai gali ir su draugais kartu padainuoti teko jau viena karta pagroti ir padainuoti vienam renginy universitete
istikruju labai geras jausmas apima kai pamatai jog tave ivertina
nors tiesa pasakius man daug svarbesnis jausmas kuri jauciu viduje pati, todel kad pagaliau padariau tai ko labai labai norejau
>> jerguteliau kaip smagu kai svajones pildosi ;D;)
tai va, as manau kd tai puikus instrumentas , ir labai noriu ismokti groti,:) gaila ta tenka daryti savarankiskai
gal kas turit kokiu naudingu patarimu pradedanciajai? gal turit lengvu daineliu akordu?
na gitara gerai ...vis geriau nei vargonais dar sesiolika metu + dar nori labai !!!!ane ;( nu jei taip tai sveikinu turi sancu nebloga gitariste tapt.
tik gaila kad pavelavai 6 metus turejei desimties jau groti jei norejei tapt profisonalia
,bet gera megeja kuri uzkaitintu liaudi dar gali tapti
tik neturi niekasis uzsiimineti o tamtiti natas bent keturias valandas i diena
ir is tu keturiu pasimokisi viena valanda su tuo kas jau kazka ismano :Dmmmmm... geriau kad eitum i muzikos mokikla
tai viena valanda ten bus tau kaip savaite draskyt gitara ne i tema
nu va odaba spresk kuo nori but vargonininke kombainiere (ten kaip ir vargonuose daug riciagu galesi jaustis padeties seimininke kulent aguonas
) nu gerai baigiu
va :V tai ka as cia maliau kombainais turejo prasme, tai ka jauti pajemus gitara i rankas:?
Na jau nesmerk Tomai:D Dar neprarado galimybes tapt profesionalia:D Kiekvienam savas laikas atrasti save;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Noriu mokytis groti gitara..