Re: Futbolas,tai jum cia ne krepsinis
Kasis kasis ir daugiau niekas kaip tik kasis )) Teisingai liesas skirsto
isvis reiktu visas liesas kasiui atiduoti...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Futbolas,tai jum cia ne krepsinis
Kasis kasis ir daugiau niekas kaip tik kasis )) Teisingai liesas skirsto
isvis reiktu visas liesas kasiui atiduoti...
as lankau kasio bureli jau 3 metjus ir jis man patinka tiesiog kasi diewinu
Nebutina kartot net 3 kartus.
Tiek galeciau cia prikomentuoti apie ta fule:) bet tingiu:)))
gana tingeti.. pirmyn..
mums idomu.
Tai gal ne tik apie futbola shiek tiek zhinaij, bet ir i kamuoli pataikaij?
kašis. fekkk.
o va fulė, tai cul. [[;
lab megstu ir ziuret ir zaist fule myliu ja kajp sawo katena
sawnus zaidiman nu o jej apie kasy taj pf... kazkoks nesamoningas zaidimas... bet ce tik man tajp atrodo
lygej ta pati as manau apje fule... kad taj nesamoningas zajdimas wat kaj isigilini y zajdima ir ji supranti o dar gereu kaj pac zajdi taj ir supranti kad jis saunus. o kaj as nesidomju fule y jo nemegstu taj apje jy tajp y tegalwoju
man siaip futbolas labiau patinka...
bet tik ne futbolistai... nebe...
man siaip futbolas labiau patinka...
ka pries futbolistus turi?
Milda, 22 wrote:man siaip futbolas labiau patinka...
ka pries futbolistus turi?
labai daug pries!!!!
(bent tuos kur pazistu)
futbolininkai ypatingi zmones :DDDDDDDDDDD
a man fule patinka ir kasis(zalgeris)
na futbolas labai fainas ir linksmas zaidima,wiktorija tai netiesa kad bus kreivos kojos net ne, bet turesi biskuti melyniu bet jos praeis,ir beje fule ziaurej man patinka tiesiog be jo negaliu kaip ir be kasio
seip nieko neturiu pries fule... pasiziuriu. laiminga dabar kad lygiosiomis uzbaigem su ITA bet seip vistiek man kase pirmoj vietoj
~
lb noriu lankyti futbola bet mama sako kad kojos bus kreiwos ;(
Na ji pasake beveik tiesa ))
Paziurejau kesa pas japoskes, fule dabar su makaroni, skotais, PIRMUS kommentus sioj temoj, ir isejna, kad Lituvoj kesa vis gi zaist nemoka )) per daug jau krepsinis is visko litu gauna, apsishere jais krepsininkai nori daug, bet uz aciu ))) pas zmones dingsta tas "patriotiskumas", materializmas - blogis, **** jiems tie litai.. turi ju- zjbz, neturi, irgi zjbz.
Kodel fule lt silpnoka? dar minimum 20 metu reikes, kad jis pakiltu, pradetu normaliai finansuot, nauja stadika pastatytu. Cia visi megsta i viska ziuret rankas sudeje ir "varzta" padeje, kol **** kruvinai gauni ta prizine vieta, tada tik pradeda galvot, ar ne padet jiems?? kiek lituvoj krepsinio aiksteliu? tukstanciai? futbolo yra vienietai, o kodel? Va tas kodel yra Valstybes poziuris i fule..
TE MIRSTA KESHAS... TE GYVUOJA FULE!!! Veni Vidi Vici!
neskaitikyt visko, nusisnekejau...
Kashe gaidys fules **** tuo viskas ir pasakoma.... O ten mergaite kur sake kad pries futbolistus tuir kazka visokiu zmoniu yra visokiu riekia ....
Fules daug kas nemegsta, nes nesupranta jos. Atrodo 22 2rneliai vaikosi viena kamuoli be tolko, bet taip nera. Reik tik suprasti taisykles, derinius, isidestima, taktika ir t.t. ir sis sportas taps labiau megiamas uz krepsini.
Mane tik juokina lietuvos fanai, kaukia tribunose kas garsiau kita perreks. Kai pasiziuri cempionu lyga arba bet kuria europos lyga, stadionas osia nuo fanu ovaciju, grazu net klausyt.
ucccchhhhhhhh visada tik uz futbola.. pritariu visiem visiem kas uz ji ie kas mano kad tai ir yra tikroji pasaulio sporto religija..
futbolas- dievu zaidimas ~~
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Futbolas,tai jum cia ne krepsinis