Тема: poros miegojimas atskirai
kodel kai kurios poros miega viename kambaryje ,bet atskirose lovose????kame priezastis.PS(pora nesusipykus)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → poros miegojimas atskirai
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kodel kai kurios poros miega viename kambaryje ,bet atskirose lovose????kame priezastis.PS(pora nesusipykus)
gal gedijasi ko nors!!!laabai neidomus klausimas
Kazkokios nesamones tu cia klausi..Arba pora jau klimaxine, arba tu cia pavieni atveji kazkoki isikalus ir klausi kodel..nors to reiktu klausti tos poros..:D Cia tipo siulai kad visi paspeliotu kodel jie miega atskirai?...:D
Tiesiog, galimas variantas, jog lova nepatogi dviems ir jei pora dirbanti tai miega atskirai kad issimiegotu...
Na cia tai keistoka pora,bet ir klausimas ne kuo geresnis...Tikriausiai pas juos platoniska meile:)
cia sitas dalykas yra moksliskai paaiskinamas
poros kurios miega atskirose lovose, o kartais net ir kituose kambariuose, daug geriau pasiilsi ir is ryto buna geresnes nuotaikos bei darbingesni
kaip pavyzdys butu: vienas is poros knarkia arba lunatikuoja
taigi susimastykite mielieji
joa, kitiems rejkia daug erdves miegant.
Na cia tai keistoka pora,bet ir klausimas ne kuo geresnis...Tikriausiai pas juos platoniska meile:)
cia pas tuos kuriems virs 60
Nemiegi kartu....Nėra meilės,nėra šilumos.Palaipsniui viskas dinksta.
Niekada taip nebedaryčiau gyvenime,jei isimylėčiau.Tik kartu ir po viena anklode.
Erdvės yra lauke,erdvės yra vienišam.
Jo, buna tokiu poru. Na, bet man tai atrodo keista, juk dviese daug fainiau miegot. Gera jausti, kad salia yra mylimas zmogus, kuri gali apkabinti..:)
miegas atskirai turi savo zavesio. kaip malonu ateiti pas kita i svecius netiketai. o miegi atskirai nes nera kitos galimybes.
miegas atskirai turi savo zavesio. kaip malonu ateiti pas kita i svecius netiketai. o miegi atskirai nes nera kitos galimybes.
cia tai siurpraizas
Man tai ne apie miega galvoj kartu miegant... taip jauciu ir is nemigos numirciau....
Bet viskas imanoma
NU JO TAM TIKRAI NEPRITARIU PORAI MIEGOT ATSKIROSE LOVOSE BET TAI BUNA DAZNAI , KAI VIENAS NENORI O KITAS PRIEKABIAUJA KISDAMAS SEXSA, KAI KYLA DROVUMAS PO KAIKURIO KARTO PASYMYLEJUS NEIPRASTAI DAUG IVAIRIU DALYKU
gal abu vienoj lovoj nepailsi ir neisimiega
Jei abu tenkina - kodėl gi ne? Kodėl jei yra pora būtinai turi miegoti vienoj lovoj, iš kur čia tokios taisyklės ar dar kas? Juk gyvename ne kitiems - sau, todėl ir elgtis reikia taip, kad būtų patogu abiem pusėm. Pažystu porą kuri miega atskirse lovose - tvirta pora ir pora jau seniai - kodėl jie miega taip - neklausiu, nes nemanau, kad tai mano reikalas, nors pats tokio miegojimo netoleruoju, nes man smagu prabudus naktį pamatyti savo mylimosios veidą, jausti ją, o labiausiai - pasakyti "labas rytas" žvelgiant į prasimerkiančias jos akis
na cia patogumo reikalas
tai jau nebe seima o 2 zmones
... kazkaip nei shis, nei tas....
...miegoti atskirai... tai gal ir gyventi atskirai?.... ..kvepia nesveika aristokratija.
... tai ne man, nakti turiu jausti, uzuosti...liesti, shalia esanti man miela zmogu.
... atskirai miegociau tik su man atstumianciu... bet tada, kam save kankinti ir su tokiu aplamai gyventi?
Tiesa sakant miegojimas kartu, man sunku pailseti ir issimiegoti, tad kartais tenka miegoti atskirai vien tam, kad pailset nuo sunkios darbo dienos ir pries kita, nauja sunkia darbo diena... :V
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → poros miegojimas atskirai