Re: seksas automobilyje
ei smarte normaliai sedint vietos daugiau negu reikia
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje
ei smarte normaliai sedint vietos daugiau negu reikia
na nerizikuociau smarte, nzn nesu sedejes bet manau kad daug pozu neitu sugalvoti mylintis smarte:))
automobilis-nuotykis greitai ir paselusiai, bet tikrai nera is tu vietu, kur gali labiausiai atsipalaiduoti ir istikruju nuosirdziai megautis
bet payvairinti kasdienybei ,Rita, manau kad tinkama vieta:)
as nieko pries-juk sakau-tai nuotykis arba jaunu zmoguciu "issigelbejimas"
na nenuvertinam ir payvenusiu zmoniu rita:) juk jiem toki zaidimai tai pat patinka:)
automobilis-nuotykis greitai ir paselusiai, bet tikrai nera is tu vietu, kur gali labiausiai atsipalaiduoti ir istikruju nuosirdziai megautis
Aisku galima visada sustoti (AUTOMAGISTRALEI:=D )uztraukti rankini ir myletis ant kapoto
Rita, 22 wrote:automobilis-nuotykis greitai ir paselusiai, bet tikrai nera is tu vietu, kur gali labiausiai atsipalaiduoti ir istikruju nuosirdziai megautis
Aisku galima visada sustoti (AUTOMAGISTRALEI:=D )uztraukti rankini ir myletis ant kapoto
o cia biski ne per aug extremalu???
na manau automagistraleje toje vietoje greitai kamstis sysidarytu:))
na manau automagistraleje toje vietoje greitai kamstis sysidarytu:))
Nu tai aisku vsi i poras :=D ir automagistraleje MASINIS SEXKAS
bet kuriuo atveju visi liktu patenkinti ir pasitenkine:))
o gryztant prie temos...tai man virsu ima BMW 7 klase...labiausiai patiko patogumo sumetimais
o gryztant prie temos...tai man virsu ima BMW 7 klase...labiausiai patiko patogumo sumetimais
na as ysivaizduoju bmw 7 vietos belen kiek, taj kokia nori pozyte gali megautis:)
kombi pas mane,atsilenkiu galines sedynes,tai vietos beveik kaip lovoje vistiek ne tas jausmas kai vairuoji
reix ir man pasiimt kada tevu peugot partner ten taj kaip zuvis vandenyje galima pasijusti:))))
reix ir man pasiimt kada tevu peugot partner ten taj kaip zuvis vandenyje galima pasijusti:))))
aha,tik ziurek kad po to tevai suzinoje i akvariuma nepatalpintu
nea tikiuosi:)) jie gal bus supratingi:))
Humeri ne tik akvariumas tilptu net ir vonia su dusu soliariumas ir keglinbe _:=D + dar galima ir baliu viduje surengti ;D o apie grupini tai tas pats skaicius zmoniu kuris dalyvavo praituose pokalbiuose apie seksas magystraleje, sukviesti i vidu arba galima visus esancius magistraleje sukviesti i humeri ir padaryti magistralini privatu ->
taigi nepatogu:D
taigi nepatogu:D
ne per anxti zinoti kur patogu kur nea melanija?:))
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje