501

Re: seksas automobilyje

ei smarte normaliai sedint vietos daugiau negu reikia big_smile

502

na nerizikuociau smarte, nzn nesu sedejes bet manau kad daug pozu neitu sugalvoti mylintis smarte:))

503

automobilis-nuotykis wink greitai ir paselusiai, bet tikrai nera is tu vietu, kur gali labiausiai atsipalaiduoti ir istikruju nuosirdziai megautis wink

504

bet payvairinti kasdienybei ,Rita, manau kad tinkama vieta:)

505

as nieko pries-juk sakau-tai nuotykis smile arba jaunu zmoguciu "issigelbejimas" smile

506

na nenuvertinam ir payvenusiu zmoniu rita:) juk jiem toki zaidimai tai pat patinka:)

507

Rita, 22 wrote:

automobilis-nuotykis wink greitai ir paselusiai, bet tikrai nera is tu vietu, kur gali labiausiai atsipalaiduoti ir istikruju nuosirdziai megautis wink

Aisku galima visada sustoti (AUTOMAGISTRALEI:=D )uztraukti rankini ir myletis ant kapoto big_smile

508

Tomas, 25 wrote:
Rita, 22 wrote:

Aisku galima visada sustoti (AUTOMAGISTRALEI:=D )uztraukti rankini ir myletis ant kapoto big_smile

o cia biski ne per aug extremalu???

509

na manau automagistraleje toje vietoje greitai kamstis sysidarytu:))

510

Jordulis, 23 wrote:

na manau automagistraleje toje vietoje greitai kamstis sysidarytu:))

Nu tai aisku vsi i poras :=D ir automagistraleje MASINIS SEXKAS big_smile

511

bet kuriuo atveju visi liktu patenkinti ir pasitenkine:))

512

o gryztant prie temos...tai man virsu ima BMW 7 klase...labiausiai patiko patogumo sumetimais :::607

513

Gabija, 21 wrote:

o gryztant prie temos...tai man virsu ima BMW 7 klase...labiausiai patiko patogumo sumetimais :::607

na as ysivaizduoju bmw 7 vietos belen kiek, taj kokia nori pozyte gali megautis:)

514

kombi pas mane,atsilenkiu galines sedynes,tai vietos beveik kaip lovoje big_smile vistiek ne tas jausmas kai vairuoji big_smile

515

reix ir man pasiimt kada tevu peugot partner ten taj kaip zuvis vandenyje galima pasijusti:))))

516

Jordulis, 23 wrote:

reix ir man pasiimt kada tevu peugot partner ten taj kaip zuvis vandenyje galima pasijusti:))))

aha,tik ziurek kad po to tevai suzinoje  i akvariuma nepatalpintu :::d11

517

nea tikiuosi:)) jie gal bus supratingi:))

518

Humeri ne tik akvariumas tilptu net ir vonia su dusu soliariumas big_smile ir keglinbe _:=D + dar galima ir baliu viduje surengti ;D o apie grupini tai tas pats skaicius zmoniu kuris dalyvavo praituose pokalbiuose apie seksas magystraleje, sukviesti i vidu:::b02   http://forumas.ieskok.lt/imgload/4211    arba galima visus esancius magistraleje sukviesti i humeri ir padaryti magistralini privatu :::818-> http://forumas.ieskok.lt/imgload/4210

519

taigi nepatogu:D

520

Melanija, 14 wrote:

taigi nepatogu:D

ne per anxti zinoti kur patogu kur nea melanija?:))