Re: seksas automobilyje
ei smarte normaliai sedint vietos daugiau negu reikia
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje
Puslapiai Ankstesnis 1 … 24 25 26 27 28 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ei smarte normaliai sedint vietos daugiau negu reikia
na nerizikuociau smarte, nzn nesu sedejes bet manau kad daug pozu neitu sugalvoti mylintis smarte:))
automobilis-nuotykis greitai ir paselusiai, bet tikrai nera is tu vietu, kur gali labiausiai atsipalaiduoti ir istikruju nuosirdziai megautis
bet payvairinti kasdienybei ,Rita, manau kad tinkama vieta:)
as nieko pries-juk sakau-tai nuotykis arba jaunu zmoguciu "issigelbejimas"
na nenuvertinam ir payvenusiu zmoniu rita:) juk jiem toki zaidimai tai pat patinka:)
automobilis-nuotykis greitai ir paselusiai, bet tikrai nera is tu vietu, kur gali labiausiai atsipalaiduoti ir istikruju nuosirdziai megautis
Aisku galima visada sustoti (AUTOMAGISTRALEI:=D )uztraukti rankini ir myletis ant kapoto
Rita, 22 parašė:automobilis-nuotykis greitai ir paselusiai, bet tikrai nera is tu vietu, kur gali labiausiai atsipalaiduoti ir istikruju nuosirdziai megautis
Aisku galima visada sustoti (AUTOMAGISTRALEI:=D )uztraukti rankini ir myletis ant kapoto
o cia biski ne per aug extremalu???
na manau automagistraleje toje vietoje greitai kamstis sysidarytu:))
na manau automagistraleje toje vietoje greitai kamstis sysidarytu:))
Nu tai aisku vsi i poras :=D ir automagistraleje MASINIS SEXKAS
bet kuriuo atveju visi liktu patenkinti ir pasitenkine:))
o gryztant prie temos...tai man virsu ima BMW 7 klase...labiausiai patiko patogumo sumetimais
o gryztant prie temos...tai man virsu ima BMW 7 klase...labiausiai patiko patogumo sumetimais
na as ysivaizduoju bmw 7 vietos belen kiek, taj kokia nori pozyte gali megautis:)
kombi pas mane,atsilenkiu galines sedynes,tai vietos beveik kaip lovoje vistiek ne tas jausmas kai vairuoji
reix ir man pasiimt kada tevu peugot partner ten taj kaip zuvis vandenyje galima pasijusti:))))
reix ir man pasiimt kada tevu peugot partner ten taj kaip zuvis vandenyje galima pasijusti:))))
aha,tik ziurek kad po to tevai suzinoje i akvariuma nepatalpintu
nea tikiuosi:)) jie gal bus supratingi:))
Humeri ne tik akvariumas tilptu net ir vonia su dusu soliariumas ir keglinbe _:=D + dar galima ir baliu viduje surengti ;D o apie grupini tai tas pats skaicius zmoniu kuris dalyvavo praituose pokalbiuose apie seksas magystraleje, sukviesti i vidu arba galima visus esancius magistraleje sukviesti i humeri ir padaryti magistralini privatu ->
taigi nepatogu:D
taigi nepatogu:D
ne per anxti zinoti kur patogu kur nea melanija?:))
Puslapiai Ankstesnis 1 … 24 25 26 27 28 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje