81

Re: Myliu, nezinau ka daryti????

Evelina, 17 wrote:

Susipazinou as su vaikinu ispradziu buvo faina
poto pastebejau kad isimilejau,
o dabar ne zinau ka daryti nes jis turi drauge.
Norejau jam pasakyti kad myliu bet bijau ji prarasti
Ka man daryti???

Pakentek ir praeis, serotonino lygis po kurio laiko susinormalizuos big_smile

82

bet gi jau beveik 5 men. ar gal jau penki menesiai praejo o vis dr negaliu jo uzmirsti

83

o tu jos drauge pazysti kaip siaip pazystama ar ji gera tavo drauge? :?

84

jos drauge maciau pora kartu 5 ar biski daugiau bet su ja niekada ne kalbejau nes pirma kart kai ja pamaciau ji i mane taip ziurejo poto pasake kad ji manes nekencia nors as jos nepazystu ir ji manes taip pat ir kiek laiko ja maciau ji nuolat i mane piktai ziuri 

85

o kodel ji taves nekencia ar zinai? smile

86

ej meiles juk nera! yra tik tas kad zmogus negali buti vienas...taigi susirask kita simpatiju objekta ir gal nereiks taip kankintis big_smile

87

del vaikino nes ji jam net neleidzia su manim sveikintis. bet kodel nemanau kad jis pasakoja kad mes ten su jo laika praleidziam ar pan. nesuprantu kodel ji uzdraudzia net sveikintis. taigi kodel ir pati nezinau

88

del bernu tikrai neverta taip kankintis....jie to tiesiog neverti:)

89

Vilma, as noreciau bet negaliu as jai pamatau faina vaikina galvoju neblogai atrodo ir iskarto pagalvoju kad jis man tiks supikdyti man patinkanti vaikina , as tik noriu pasakyti kad nesutikau kito vaikino kuris man padetu uzmirsti sita

Virginija zinau bet nieko negaliu su savim padaryti

90

Heh.. Jei nesame verti, kodel tada jus turetumete tapti, vertesnes, manau vien taip manydami zmogeliukai susi... visus santykius tarpusavyje... Parina mane tokie posakiai, gyvates, kiaules ar kokie kiti gyvunai, kada zmones atsimerksite, kad visi esame zmones ir kad tar merginu ir vaikinu nera skirtumo, visi mylime, visi jauciame, visiems skauda, kai palieka, visiems dziugu, kai suranda.. Ir butinai reikia Berlyno sienos?? Nesuprantu idejos, kam nuo to geriau...? Berna palieka, nes jis per geras, tampa kiaule ir vel palieka, tapes kiaule palieka mergina nes ji per gera, ji tampa gyvate, po to jau nebeaisku kas ka?.... Tik va man neaisku.. Kiausinis ar vista pirma?..
Ir atsifutbolinti tokiomis lempomis, nevertos, neverti... Vieni kitu esame verti, kitu atveju, kaip tada sita temas jau kelis menesius rituliojama, jei butu kazkas kazko nevertas, butu iskarto aisku ir taskas, o dabar jug kitaip...
Ir kam nuo to yra geriau as nesuvokiu...???
Evelina, dziaukis, kad jauti, situom pasigirti negaletu nei puse pasaulio zmoniu... Nors tau viskas, ko tereikia tik To vienintelio berniuko jausmu... neutral

91

Virginija, 17 wrote:

Teisingai, merginos dar daugiau nevertos... big_smile
Tik gaila NE VISOS... sad   ;D

92

Evelina, 17 wrote:

del vaikino nes ji jam net neleidzia su manim sveikintis. bet kodel nemanau kad jis pasakoja kad mes ten su jo laika praleidziam ar pan. nesuprantu kodel ji uzdraudzia net sveikintis. taigi kodel ir pati nezinau

merga ne siena pastumk!:D... beto jei jis noretu irgi su tavimi bendrauti o gal net draugauti pats atbegtu:D

93

o jis tau tik draugas? ar kazkas daugiau?

94

Giedrius, 19 wrote:

Heh.. Jei nesame verti, kodel tada jus turetumete tapti, vertesnes, manau vien taip manydami zmogeliukai susi... visus santykius tarpusavyje... Parina mane tokie posakiai, gyvates, kiaules ar kokie kiti gyvunai, kada zmones atsimerksite, kad visi esame zmones ir kad tar merginu ir vaikinu nera skirtumo, visi mylime, visi jauciame, visiems skauda, kai palieka, visiems dziugu, kai suranda.. Ir butinai reikia Berlyno sienos?? Nesuprantu idejos, kam nuo to geriau...? Berna palieka, nes jis per geras, tampa kiaule ir vel palieka, tapes kiaule palieka mergina nes ji per gera, ji tampa gyvate, po to jau nebeaisku kas ka?.... Tik va man neaisku.. Kiausinis ar vista pirma?..
Ir atsifutbolinti tokiomis lempomis, nevertos, neverti... Vieni kitu esame verti, kitu atveju, kaip tada sita temas jau kelis menesius rituliojama, jei butu kazkas kazko nevertas, butu iskarto aisku ir taskas, o dabar jug kitaip...
Ir kam nuo to yra geriau as nesuvokiu...???
Evelina, dziaukis, kad jauti, situom pasigirti negaletu nei puse pasaulio zmoniu... Nors tau viskas, ko tereikia tik To vienintelio berniuko jausmu... neutral

as ir dziaugiosi bet to paciu laiku jauciu labai dideli skausma taigi nezinau ar dziaugtis ar verkti siaip manau verkti nes ner atsakymo i mano jausmus

95

Aurelija, 17 wrote:

o jis tau tik draugas? ar kazkas daugiau?

jis tai tik draugas, bet ir ne toks kad apie viska kalbame ar pan.
jei kazkas daugiau butu tai ne butu man problemos o vat cia kad ir problema kad nieko nera o taip jis man daznai sako/sakydavo tokius zodzius/sakinius po kuriu nuolat galvojau/galvoju kad jis man irgi kazka jaucia ir jis nuolat i mane taip ziuri vienu zodziu net nezinau ka ir pasakyti nes jeigu jam patkciau/myletu tai mestu jo drauge ir ateitu pas mane kitavertus gal nenori vienas likti ir nezino ar jis man irgi patinka vienu zodziu pati nezinau

96

Vienas kelias suzinoti... wink

97

Evelina, 17 wrote:

Susipazinou as su vaikinu ispradziu buvo faina
poto pastebejau kad isimilejau,
o dabar ne zinau ka daryti nes jis turi drauge.
Norejau jam pasakyti kad myliu bet bijau ji prarasti
Ka man daryti???

tu jo negali prarasti jei neturi big_smile

98

nemanau, kad isimylejai... greiciau susizavejai smile nemanau, kad verta kazka daryt, jei jam esi svarbi, savo mergina pamirsh ir atleks pas tave smile bus kaip turi but...

99

Sigitas, 23 wrote:
Virginija, 17 wrote:

Teisingai, merginos dar daugiau nevertos... big_smile
Tik gaila NE VISOS... sad   ;D

nu dar pasnekek nesamones...

100

Echhh...nesikankit zmones..bet zinau kaip jum yra.. Man irgi taip buwo bet gerai kad praejo tongue