101

Re: Myliu, nezinau ka daryti????

Kęstutis, 18 пишет:
Evelina, 17 пишет:

Susipazinou as su vaikinu ispradziu buvo faina
poto pastebejau kad isimilejau,
o dabar ne zinau ka daryti nes jis turi drauge.
Norejau jam pasakyti kad myliu bet bijau ji prarasti
Ka man daryti???

tu jo negali prarasti jei neturi big_smile

haha kokd tu juokingas
as turejau galvoja prarasti ji kaip drauga tongue

102

Evelina, 17 пишет:
Kęstutis, 18 пишет:
Evelina, 17 пишет:

Ka man daryti???

tu jo negali prarasti jei neturi big_smile

haha kokd tu juokingas
as turejau galvoja prarasti ji kaip drauga tongue

Pasakyk jam, juk vistiek tau neuztenka jo kaip draugo, jai pabeks tau nuo to tik geriau bus!

103

gali but ir taip nes pagalvojau kaip drauga nenoriu ji tureti nes skaudu ziureti ir praleisti laika su jo tai gal ir nieko baisaus jeigu pasakysiu jei pabeks tai gal greiciau uzmirsiu :?

104

taip ir padarik ir pasielgsi tesingai

105

man yra lygei tas pats, bet lindau ir ji baigiu susigrazinti smile

106

jo bet ant kiek matau jis labai jo mergina myli tai va blogokai:(

107

na jau ilgai ziuriu evelina su juo kankiniesi , laikas keisti poziuri, pabandyk be jo (ta prasme bendravimo) isbuti pora savaiciu ar menesi, gal pasikeis biski jausmai

108

neiseina nes nuolat ji kurnors matau ir beja mes turime bendru draugu, ir beja pas mane daba toks jausmas kadji pradedu uzmirsti ar uzmirsau bet del sito jausmo man kazkaip baisu . tai yra bijau ji uzmirsti vienu zodziu neapsakomas jausmas

109

vat kokia situacija , na per laika uzsimirsi tikriausei , bet jau ilgai jis tau i sirdi krites

110

jo kai paskaiciau tai net bloga pasidare

111

nuo meiles gelbeja tik meile , tai va pasiieskok kokio kito kuri uzkariautu tave big_smile

112

bandziau bet kazkaip nematau ir negaliu rasti

113

man atrodo jai tuji myli zinai tikrai kad myli tai puijku!... daryk viska kad jis butu tavo...

114

jo bandiciau bet ant kiek matau tai jis myli jo drauge o tai jau sunkiau nors pvz vakar maciau ji tai ir su manim jis irgi neblogai save veda. vienu zodziu bijau nes galvoju kad jis labai jo mergina myli

115

nemeile cia ;] tiesiog bendrauk gal zino jis gal ir del taves pames galva smile Ir issiskirs?;) Juk pasakius gali ir isvis netekti..

116

Geriau tu pirmiausia issiaiskink,o gal jis taip myli savo panele,kad net i kitu puse nepaziuri... O gal jus tapsit lb gerais draugais...;) Bet as nepatarciau skirti poros... Nes kas is to tu tik gali su savo bandymais taip viska sugadinti,kad isvis jo daugiau akyse nebepamatysi... Tokiu atveju belieka laukti,gal dar kada jusu keliai susikirs...Ir svarbiausia bandyti pamilti laisva vaikina,juk smagiau tureti savo,o ne atimta is kazkieno ir zinant,kad panelei galejai daug suteikti skausmo...:)

117

nu mano manymu kad pats leviausias variantas yra skriti jau esamas poras... Nieko levesnio ir but negali :x tai tik vat 16 metu paaugles taip mastyt ir tegali! Labai saunu Evelina, kad nepasiduodi tokiom mintim. Zinok, padarysi gyvenime didziausia klaida, jei taip pasielgsi.... smile Saunuole, laikykis ir toliau ! big_smile~

118

Meda, nu zinai sirdziai neisakisi kad va sitie vaikinai laisvi taigi rinkis viena is ju zinai koki pamilsi toki ir pamilsi cia jau kaip sakiau issirinkti negalima wink
Auri, aciu aciu:) nu ka as pagalvojau mylesiu ji nieko nesakysiu gal konors ir sulauksiu...

119

Evelina, 17 пишет:

Ka man daryti???

... na pagalvok pati... kas pasikeistu, jei jam apie tai uzsimintum? Nebutina dramatizuoti... humoras ...jis man visad padeda..... Ijunk durniuka... shelmishkuma...shiek tiek atskiesk...humoru ir pirmyn.

120

jei myli,tj mylek karstai :DDD prsipazink meileje,gal jis su ja tik del to kad kitos geresnes nerand big_smile