Re: Myliu, nezinau ka daryti????
Tai cia ne meile jai sakytum kad ji pazysti 5men. ir MYLI 1 metus tai kazkas skambetu rimciau o tai tiks susizavejimas
Isauksi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tai cia ne meile jai sakytum kad ji pazysti 5men. ir MYLI 1 metus tai kazkas skambetu rimciau o tai tiks susizavejimas
Isauksi
Susipazinou as su vaikinu ispradziu buvo faina
poto pastebejau kad isimilejau,
o dabar ne zinau ka daryti nes jis turi drauge.
Norejau jam pasakyti kad myliu bet bijau ji prarasti
Ka man daryti???
Patarciau viena, bet gerai patikrinta dalyka : daryk viska, kad jis imtu pavydet, ir bus tavo.
Isauksi
joo, o tu irgi protingas, zmogu pazysti 5menesius o myli ji 1 metus
gal atvirksciai
Evelina, 17 parašė:Susipazinou as su vaikinu ispradziu buvo faina
Ka man daryti???
Patarciau viena, bet gerai patikrinta dalyka : daryk viska, kad jis imtu pavydet, ir bus tavo.
tai as jau bandziau tik juokingiausia yra tai kad kai jis mane pamato su ko nors tada
jis pradeda su kitom merginom kalbeti ir t.t. ir daro taip atseit manes ne mato
tai tada as pradedu ant jo pikti
daugelis is jusu sakot kad tai tik susizavejimas as irgi taip nuolat mano draugei sakiau
bet ji man sake kad as tik bijau jai tiesa pasakyti kad as ji myliu.
bet man ne svarbu ,myliu ar cia tik susizavejimas as tik noriu buti su jo kartu
va cia tai gerai pasakiai
tylek kaip vandens pripilta burna,ir daryk taip ,kad jis noretu taves o ne tu jo
zinau ka reiskia nebuti su mylimu zmogum... butinai pasakyk jam - netylek! jei nepasakysi, tikrai galesiesi... o jei jis tave atstums, tada bent jau zinosi, kad padarei ka galejai ir zymiai ramiau miegosi... kovok uz savo jausmus, mergyt! jei rizikuosi - laimesi arba pralaimesi... jei ne - visada tik pralaimesi! nuosirdziai sakau...
nesuprantu tu, kurie sako tylek...
nesuprantu tu, kurie sako tylek...
O ko cia ner suprasti?
nesamone kaip galima pamilt zmogu per 1.5 menesio? :]]]]]]]]]]] kazkokie skiedalai
nesamone kaip galima pamilt zmogu per 1.5 menesio? :]]]]]]]]]]] kazkokie skiedalai
Erikas jau man rodos tu cia skiedi )) gali zmogu pamilti ir per savaite
skiedalus tu sneki
Ka man daryti???Kiek jus galit isimyleti uzimtus vaikinus?Jai nori brutalaus pasiulymo-prasom: jo mergina ne siena,pastumsi. Kita vertus pasiskaityk ,,Ingos patarimus" Paneles zurnale ir suprasi , kad tavo tokiam klausymui nera konkretaus atsakymo, ir vos ne kas trecia klausia vis to pacios banalaus klausymo.Kada jie pagaliau baigsis!!!!
Dabar prasau tik vieno patarkit pasakyti ar ne?
kaikure sako pasakyk jam kaikure sako kad tileciau
tai irgi nezinau ka reik daryti
Tai ka patarsit ar ne?
Ka man daryti???
Tai reikejo ispradziu pasidomet ar jis turi mergina.....
Ten buvo ne meile o susizavejimas...pradzioi eina susizavejimas o po to atsiranda meile...........
bet koks skirtumas zinociau as ar jis turi mergina ar ne???
tai nieko ne pakeistu
po menesio nebemylesi,tai laikina
nebuvo ka veikti pradejau skaityti mano temas ir perskaiciau tavo zinute kuria tu parasei 17.06.2006 praejo jau lygiai tris menesiai o tai ka tu pasakei neisipilde (iki siol ji myliu)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????