Re: Nekaltas ar patyres?:)
aga.. o tu pirma syk jau labai nusimanei ka darei ??? kazi.. , ar labai rupejo kad partneriui butu suteiktas 100 % malonumas, o ne tau paciai?? .. kazi... , tas pac kas blyna ketp
pirmas visad prikepes
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nekaltas ar patyres?:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aga.. o tu pirma syk jau labai nusimanei ka darei ??? kazi.. , ar labai rupejo kad partneriui butu suteiktas 100 % malonumas, o ne tau paciai?? .. kazi... , tas pac kas blyna ketp
pirmas visad prikepes
pirma karta as pasakiau kad man pirmas bet jis nepatikejo ![]()
Nu logiska kad nepatikejo... matyt nerado to ko tikejosi kaip pirma karta ![]()
kalta ar nekalta
patyrus ar nepatyrus???? kagi as rinkciuasi
zinoma daug maloniau yra su patyrusiu partneriu bet manau noreciau nepatyrusios juk viska galima ismokyti ir ismokti ![]()
nera jokio skirtumo
patyres gerai,nepatyres irgi gerai
esme kad su zmogum butu gera
:]
noreciua kad mano sugulovas butu patyres... o ne kad lovoje vadovauciau as.. mna patinka kj vajkinaj vadovauja :DDD
jei labai nori tai wiskas ymanoma... o galu gale gal tas nepatyres geriau ..
ishpradziu turi nepatyrusy ... paskui jis jau tampa patyres....
ir gaunasi 2 in1
na matai nepatyruziam noresis isbandyti kazka naujo tu jam atsibosi jam bus idomu ka kitos merginos sugeba juk visiems vaikinams reikia issilakstyti jei nori rimtu santykiu geriau yra patyres
o gal jam labai patiks ir kitu neieskos?:))
tai tame ir esme
o negerai patyrusiame yra tai,kad galvoji apie jo buvusias,esi uz jas geresne ar blogesne,koks jis su jom buvo.....
o nepatyrusiame blogai,kad jam dar visko reikia mokytis,ne visada viskas isheina....:)
nereikia galvoti apie jo buvusias, reik dziaugtis, kad tu esi su tuo zmogum ![]()
o gal jam labai patiks ir kitu neieskos?:))
na nepyk bet as su tavimi nesutinku
vaikimans norisi isbandyti viska ![]()
swarbu kad zmogus patiktu ir su juo butu gera, p.s isdraugauti tam tikra laika, kad butu pasitikejimas...
o kaltas, nekaltas, patyres, ar ne - neswarbu ![]()
manau zinant merginu kaprizus tai jos uzsimanys tuoj nekalto bet patyrusio
koks skirtumas patyres ar nepatyres? svarbu kad gera butu kartu, o patirtis su laiku ateis:)
pritariu Deivydui. juk jei visi ieskotume patyrusiu, nepatyrusiems butu nekas ![]()
jo tikrai as dar nepATYRES IR MAN NEKAS:( BET zinau apie kaika daugiau nei kiti tik dar praktikos neturiu:) tik man nepatinka merginos kurios ziuri i tai kad( jei patyres tai jis ir mane islaikys) vienu zodziu linkusios vaikina melsti visa gyvenima (SORRY PER ZIAURIAI PARASIAU , BET MUSU TOKIA VISUOMENE:( ) O AS NORECIAU PATYRUSIOS KAD PRILYGTU MAN:) NORS AS DAR NEPATYURES BET TURIU DAUG KO SAVO SMEGENELESE PRIKAUPES , NE VELTUI TIEK LAIKO BE RIMTU SANTYKIU
krc koks skirtumas po keliu kartu jau bus patyres o nepatyrusi galima mokyti pagal save o patyres pats jau viska moka
![]()
noreciua kad mano sugulovas butu patyres... o ne kad lovoje vadovauciau as.. mna patinka kj vajkinaj vadovauja :DDD
jauciu laisvo elgesio esi
As tai asmeniskai noreciau, kad butu nekaltas, bet tokiu laaabai mazai dabar (:
Patyres nepatyres,koks skirtumas oks jis svarbu,kad tau su uo butu gera,jaustum malonuma,o negalvotum apie kazka kita! ;D
As tai asmeniskai noreciau, kad butu nekaltas, bet tokiu laaabai mazai dabar (:
as dar nekaltas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nekaltas ar patyres?:)