121

Re: Nekaltas ar patyres?:)

aga.. o tu pirma syk jau labai nusimanei ka darei ???  kazi.. , ar labai rupejo kad partneriui butu suteiktas 100 % malonumas, o ne tau paciai?? .. kazi... , tas pac kas blyna ketp wink pirmas visad prikepes big_smile

122

pirma karta as pasakiau kad man pirmas bet jis nepatikejo wink

123

Nu logiska kad nepatikejo... matyt nerado to ko tikejosi kaip pirma karta big_smile

124

kalta ar nekalta smile patyrus ar nepatyrus???? kagi as rinkciuasi
zinoma daug maloniau yra su patyrusiu partneriu bet manau noreciau nepatyrusios juk viska galima ismokyti ir ismokti wink

125

nera jokio skirtumo big_smile patyres gerai,nepatyres irgi gerai big_smile esme kad su zmogum butu gera big_smile:]

126

noreciua kad mano sugulovas butu patyres... o ne kad lovoje vadovauciau as.. mna patinka kj vajkinaj vadovauja :DDD

127

Gerda, 16 пишет:

jei labai nori tai wiskas ymanoma...  o galu gale gal tas nepatyres geriau .. big_smile  ishpradziu turi nepatyrusy ...  paskui jis jau tampa patyres.... big_smile ir gaunasi 2 in1 big_smile

na matai nepatyruziam noresis isbandyti kazka naujo tu jam atsibosi jam bus idomu ka kitos merginos sugeba juk visiems vaikinams reikia issilakstyti jei nori rimtu santykiu geriau yra patyres

128

o gal jam labai patiks ir kitu neieskos?:))

129

Indre, 18 пишет:

tai tame ir esme smile o negerai patyrusiame yra tai,kad galvoji apie jo buvusias,esi uz jas geresne ar blogesne,koks jis su jom buvo.....
o nepatyrusiame blogai,kad jam dar visko reikia mokytis,ne visada viskas isheina....:)

nereikia galvoti apie jo buvusias, reik dziaugtis, kad tu esi su tuo zmogum smile

130

Deividas, 20 пишет:

o gal jam labai patiks ir kitu neieskos?:))

na nepyk bet as su tavimi nesutinku smile vaikimans norisi isbandyti viska smile

131

swarbu kad zmogus patiktu ir su juo butu gera, p.s isdraugauti tam tikra laika, kad butu pasitikejimas... tongue o kaltas, nekaltas, patyres, ar ne - neswarbu smile

132

manau zinant merginu kaprizus tai jos uzsimanys tuoj nekalto bet patyrusio

133

koks skirtumas patyres ar nepatyres? svarbu kad gera butu kartu, o patirtis su laiku ateis:)

134

pritariu Deivydui. juk jei visi ieskotume patyrusiu, nepatyrusiems butu nekas big_smile

135

jo tikrai as dar nepATYRES IR MAN NEKAS:( BET zinau apie kaika daugiau nei kiti tik dar praktikos neturiu:) tik man nepatinka merginos kurios ziuri i tai kad( jei patyres tai jis  ir mane islaikys) vienu zodziu linkusios vaikina melsti visa gyvenima (SORRY PER ZIAURIAI PARASIAU , BET MUSU TOKIA VISUOMENE:(   )  O AS NORECIAU PATYRUSIOS KAD PRILYGTU MAN:) NORS AS DAR NEPATYURES BET TURIU DAUG KO SAVO SMEGENELESE PRIKAUPES , NE VELTUI TIEK LAIKO BE RIMTU SANTYKIU

136

krc koks skirtumas po keliu kartu jau bus patyres o nepatyrusi galima mokyti pagal save o patyres pats jau viska moka wink big_smile

137

Gintarė, 16 пишет:

noreciua kad mano sugulovas butu patyres... o ne kad lovoje vadovauciau as.. mna patinka kj vajkinaj vadovauja :DDD

jauciu laisvo elgesio esi  smile

138

As tai asmeniskai noreciau, kad butu nekaltas, bet tokiu laaabai mazai dabar (:

139

Patyres nepatyres,koks skirtumas oks jis svarbu,kad tau su uo butu gera,jaustum malonuma,o negalvotum apie kazka kita! ;D

140

Jolita, 18 пишет:

As tai asmeniskai noreciau, kad butu nekaltas, bet tokiu laaabai mazai dabar (:

as  dar nekaltas big_smile