Re: merginos, Jus man paaiskinkit.
manau tai reiskia,kad ji nebenori su tawim bendrauti, tik bijo i akis pasakyti, patikek - as zinau
Tu zinai?! Tai gal esi ta mergina?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → merginos, Jus man paaiskinkit.
manau tai reiskia,kad ji nebenori su tawim bendrauti, tik bijo i akis pasakyti, patikek - as zinau
Tu zinai?! Tai gal esi ta mergina?
tiesa pasakiu ta mergina tave tikriausiai uz nosies vezdioja
va niekaip as nesuprantu vieno dalyko... bendravau su viena tokia penele. viskas buvo ok. bet paskutinemis dienomis neis skambucio nei zinios, sako egzam ruosiasi, nors visur online sedi... sako egzam ruosiasi. gal as toks naivus ir nieko nesuprantu?
Zinai richka... esu girdejes labai grazius zodzius apie gyvenima ir jie man labai padejo susireguliuot viska. Paskaityk ir tu juos, gal ir tau pades ir atsigausi
Niekada nenustok sypsotis, net kai tau liudna.. kas nors gali isimyleti tavo sypsena.. gali buti, kad tu siame pasaulyje tik zmogus, bet kam nors tu - visas pasaulis.. neeikvok laiko zmogui, kuris netroksta praleist jo su tavim.. neverk, kad kas nors baigesi, nusisypsok, kad tai apskritai buvo.. nedek sitiek pastangu, patys geriausi dalykai atsitinka netiketai.. tave myli ne uz tai kokia(koks) esi, o kokie visi yra budami su tavimi..
gali buti ir taip,kad mergina tyli todel kad vaikinas rodo mazai ar per mazai demesio,tada ji tiesiog bando tyleti ir laukti kol vaikinukas susiprotes...bet buna kad traukinukas nuvaziavo...tiu tiu tiu jei esuspejai laiku parodyti....
nebuna tu traukinuku, buna tik merginos netinkamos jei nuvaziavo, tai reiskias tokia ir tebuvo ta motyvacija
galbut mergina tikrai ruosiasi egzaminams....o svetainese bendrauja su kolgomis...pvz apie busimus egzaminus....
nu nezinau internetas tai toks dalykas suprantu jeigu ja kur nors lauke pamatitum ar kazkas panasaus. tai tada galeciau suprasti o intenetas tai gal ji konors iesko jug internete irgi galima mokytis o jeigu jau internete tai kodel kam nors neparasyiti
tu nieko nesupranti,ryskiai nusibodai todel tokia uzimta paliko. jei jau patiksi tai nei egzai netrugdys,ras laiko tau parasyt visada
Teisingai Ausra, saunuole
... tai kaip baigesi istorija... egzaminai kaip suprantu baigesi.... laiko ji tau atrado ar ne?
Ytariu baigesi blogai, kad net temos autorius forume nebesilanko...
...... achh uzuojauta autoriui.. bet kaip sakoma... ne pirma ir ne paskutine... jei tai buvo rimta, ish tavo puses... pora metu paskaudes ir praeis... patikek... Stiprybes ir ramybes tau.
aciu zmones, jau seniai praejo man tik dabar zvilgtelejau, kad mano tema i virsu iskelta
beje, aciu visiems uz sugaista laika, tema baigiam
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → merginos, Jus man paaiskinkit.