Tema: instrumentas
taigi su kokiu instumrntu grojate kur koncertuojate ir dalyvaujate gal kas turt ir savo grupe
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → instrumentas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
taigi su kokiu instumrntu grojate kur koncertuojate ir dalyvaujate gal kas turt ir savo grupe
groju gitara bet dar nekoncertavau.Bet gera butu surinkti grupe
siaip as groju gitara, pianinu, saksofonu, klarnetu. Teko ten pakoncertuot su muzikos mokykla.
Siaip noreciau grupej pagrot, bet nelabai randu tokio jaunimo, kuris noretu groti koki trasha, heavy, ar kokia grupes Death muzika. Nepopuliaru dabar tai.
Kartas nuo karto groju su disku grotuwais[+ miksheris, ausines]
o aš groju gitara ir wat dabar aš ir dar 3 klasiokės kuriam savo grupę. gal šita mūsų svajonė nebūtų išsipildžiusi, jei ne vienas mokykloje organizuojamas konkursiukas. taj dabar ruošiamės, nors rimtai dar nesurepetavom...
gitara, juk su ja labai smagu isreiski save
pianinas ir gitara...:V
Groju gitara seip dar moku groti su pianinu ir dudele )
Koncertavau daug,o savo grupes neturiu nors bandem kurti.. nemanau,kad tokiam amziuj imanoma sukurti grupe.. imanoma galbut tiems,kas neskiria daug laiko mokslams...taj vat... Koncertavau ne tik su gitara,bet ir seip dainuodama esu irasiusi keleta dainu. smagu kai svajones pildosi..
grojau su kanklemis ir pianinu...siaube
Vaiva,jei tave kankina muzika,taj negrok
Vaiva,jeigu grojimas kanklemis tave kankina,tai negrok
grojau as Indre nebegroju
na mokiausi groti akordeonu, pianinu ir gitara...taip iki galo ir neismokau...na jei balsas irgi instrumentas tada juo ir groju...
savo burna groju dar daba jau su gitara...
daug kas groja gitara , bet bugnais niekas
violoncele:D o daugiau nieko nesakysiu,nes dar pradesit waryt kad giriuos ar pan...
as groju gitara;D a ir dar elektroniniu pianinu:D
Akardionu ir pianinu...
daug kas groja gitara , bet bugnais niekas
**** burna nedaukas moka maziau nei bugnais...
Rasa tai eik i senuku kokiu ansambli ir grok ten akordionu (senukai megsta kai kazkas groja akordionu)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → instrumentas