21

Re: instrumentas

kaip sake nervais irrr GITARA mmmmmmmm cool:)

22

o as negroju, bet noriu ismokti groti gitara. siaip dar man patinka smuikas, bet tam jau mokslu reikia, o i muzikos mokykla - ne uz ka.:)

23

Vaidotas, 12 parašė:

Rasa tai eik i senuku kokiu ansambli ir grok ten akordionu (senukai megsta kai kazkas groja akordionu)

nenusisnekek ce tu....jaj paklausytum....taj...nzn....o gal tu nesupranti kas ce do instrumentas...

24

Sh groju tik Bossine gitara, kontrabosu, pianinu, klasin gitara ir elektrinia beja turiu subures nedidelia bet lb linksma grupike EX-LYBRIC

25

Rasa, 10 parašė:
Vaidotas, 12 parašė:

Rasa tai eik i senuku kokiu ansambli ir grok ten akordionu (senukai megsta kai kazkas groja akordionu)

nenusisnekek ce tu....jaj paklausytum....taj...nzn....o gal tu nesupranti kas ce do instrumentas...

100 kartu maciau

26

gorju gitara, bet labaj graziai man skamba pianinas, kazkada bandziau bugnus o grom moket noreciau violancele...

27

o as ir groju pianinu ir tuo labai dziaugiuos=) taciau dabar mano svejone yra net prie issipildymo ribos tai afrikietiskas bugnelis=))))

28

Nju kolkas groju elektrine ar akustine gitara.
grupes dar neturiu, bet lajkuj begant ,o gal kas ir isejtu kajp paaugsiu!:)

29

groju girtara,bet dar nera teke koncertuot. neseniai pradejau mokytis ja prisijaukint =] gal pasiseks.

30

as tai gitara pianinu----koncertavau taip pat daug-----bet grupes neturiu, nes sunku surinkti grupe ;/

31

hemnn..groju su pianinu..ir su gitara mokinuosi grot
šeip koncertai tai tik muzikos mokykloi

32

as groju su pianinu ir biskuti moku gitara.. nu o siaip tai muzikalkej ismokau..

33

gitara..) o koncertaj vakare su draugajs..)

34

nu seip su jokiu tik su seses gitara biski kartais pacirskinu :DD

35

grojau su fleita...visais saksofonais..dar kazkiek pianinu...daug koncertuodavau ir vienas scenoj ir su orkestrais... Dabar tai tik su winampu pagroju:D)

36

Zinoma, kad gitara :-] Dauguma ja groja... Pats sauniausias instrumentas big_smile~

37

O su koncertais... :V Teko Dainu dainelej dalyvauti (dainuoti), kiekvienais metais koncertuojam ivairiuose renginiuose savo mieste, taip pat miesto sventese, koncertuose tevams, tarptautiniuose festivaliuose... :] Kartais ir radijo tiesioginiame eteryje tenka pagroti big_smile) Nju tai cia jau su gitara, su savo bureliu is JC Alt. big_smile

38

vaidotai,shimta kart matei,bet tiekpat kartu ziuredamas buvai uzhsimerkes???

tongue:P

39

O man patinka kartais su mokykline dūdele pagrot ;D bet namiškiai žiauriai pyksta

40

groju su fleita ir pianinu..