Re: instrumentas
kaip sake nervais irrr GITARA mmmmmmmm cool:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → instrumentas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kaip sake nervais irrr GITARA mmmmmmmm cool:)
o as negroju, bet noriu ismokti groti gitara. siaip dar man patinka smuikas, bet tam jau mokslu reikia, o i muzikos mokykla - ne uz ka.:)
Rasa tai eik i senuku kokiu ansambli ir grok ten akordionu (senukai megsta kai kazkas groja akordionu)
nenusisnekek ce tu....jaj paklausytum....taj...nzn....o gal tu nesupranti kas ce do instrumentas...
Sh groju tik Bossine gitara, kontrabosu, pianinu, klasin gitara ir elektrinia beja turiu subures nedidelia bet lb linksma grupike EX-LYBRIC
Vaidotas, 12 parašė:Rasa tai eik i senuku kokiu ansambli ir grok ten akordionu (senukai megsta kai kazkas groja akordionu)
nenusisnekek ce tu....jaj paklausytum....taj...nzn....o gal tu nesupranti kas ce do instrumentas...
100 kartu maciau
gorju gitara, bet labaj graziai man skamba pianinas, kazkada bandziau bugnus o grom moket noreciau violancele...
o as ir groju pianinu ir tuo labai dziaugiuos=) taciau dabar mano svejone yra net prie issipildymo ribos tai afrikietiskas bugnelis=))))
Nju kolkas groju elektrine ar akustine gitara.
grupes dar neturiu, bet lajkuj begant ,o gal kas ir isejtu kajp paaugsiu!:)
groju girtara,bet dar nera teke koncertuot. neseniai pradejau mokytis ja prisijaukint =] gal pasiseks.
as tai gitara pianinu----koncertavau taip pat daug-----bet grupes neturiu, nes sunku surinkti grupe ;/
hemnn..groju su pianinu..ir su gitara mokinuosi grot
šeip koncertai tai tik muzikos mokykloi
as groju su pianinu ir biskuti moku gitara.. nu o siaip tai muzikalkej ismokau..
gitara..) o koncertaj vakare su draugajs..)
nu seip su jokiu tik su seses gitara biski kartais pacirskinu :DD
grojau su fleita...visais saksofonais..dar kazkiek pianinu...daug koncertuodavau ir vienas scenoj ir su orkestrais... Dabar tai tik su winampu pagroju:D)
Zinoma, kad gitara :-] Dauguma ja groja... Pats sauniausias instrumentas ~
O su koncertais... :V Teko Dainu dainelej dalyvauti (dainuoti), kiekvienais metais koncertuojam ivairiuose renginiuose savo mieste, taip pat miesto sventese, koncertuose tevams, tarptautiniuose festivaliuose... :] Kartais ir radijo tiesioginiame eteryje tenka pagroti ) Nju tai cia jau su gitara, su savo bureliu is JC Alt.
vaidotai,shimta kart matei,bet tiekpat kartu ziuredamas buvai uzhsimerkes???
:P
O man patinka kartais su mokykline dūdele pagrot ;D bet namiškiai žiauriai pyksta
groju su fleita ir pianinu..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → instrumentas