1

Topic: pirmoje vietoje: mergina ar draugai?

Siaip idomu suzinot vaikinu nuomones...kas jums svarbiau mergina ar draugai? Ir kaip ziurite i pasilinksminimus atskirai?

2

Re: pirmoje vietoje: mergina ar draugai?

O panelem apie vaikinus ir draugus pasireikst galima? tongue

3

Galima;)

4

Nu kaip noretusi kad butu pirmoje vietoje draugai, bet dazniausiai paneles buna pirmoje vietoje wink
priesiekiau sau kad draugu prioritetas nenumazes wink merginos vienas laikas, draugams kitas laikas...
kitaip panom po padu busi;)
reikia joms ribas uzdet

5

O jums ribu nereikia?:D:D:D o kaip ziuri i tai kad pasilinksminimai ir isvykos atskirai??Ji su savo draugais tu su savo?

6

mano nuomone tokia: jei mergina protinga, tai supras, kad kazkiek laiko reikia praleist ir su draugais. jei draugai protingi - supras kad mergina irgi reikalauja laiko. O pasilinksminimai atskirai yra labai gerai! Nes tiek vienas, tiek kitas besilinksmindamas atskirai manau daug labiau issikrauna, atsipalaiduoja. Visgi budamas su antraja puse, nenusilaksi kaip arklys, ant stalo uzsokes nedainuosi "..ir ant auksto kalno, trispalve iskelsiu!", o paskui pasiuntes visus toli toli nenulushi kur nors kampe

7

manau jo paiset atskirau kartais galima bet kad isvikt kur nors manu cia jau ne draugiste cia taip kad tik butu!
draugai yra draugai o mergyna yra mergyna ir draugai turi suprast kartais turi skirt daugiau demesio mergynai nei draugams !!!

8

gerbiamasis kolega Edgarai, jau kuris laikas skaitau jusu postus ir niekaip nesuprantu, ar jus specialiai rasydamas darote daugybe klaidu, ar jus i anglija isvykote taip ir nebaiges pradines mokyklos? Nenoriu izeisti, bet tiesiog nebeislaikiau....

9

Arnas, 19 wrote:

mano nuomone tokia: jei mergina protinga, tai supras, kad kazkiek laiko reikia praleist ir su draugais. jei draugai protingi - supras kad mergina irgi reikalauja laiko. O pasilinksminimai atskirai yra labai gerai! Nes tiek vienas, tiek kitas besilinksmindamas atskirai manau daug labiau issikrauna, atsipalaiduoja. Visgi budamas su antraja puse, nenusilaksi kaip arklys, ant stalo uzsokes nedainuosi "..ir ant auksto kalno, trispalve iskelsiu!", o paskui pasiuntes visus toli toli nenulushi kur nors kampe

Va su siais zodziais visiskai sutinku:) Ner cia ko nei pridet, nei atimt:D

10

Na bent jau man draugai:) Nes geras draugas bus visa gyvenima geras draugas:) O va merginos, keiciasi ir keiciasi:)

11

man vat atvirksciai negu Linui 18 smile draugai ir drauges keiciasi, nes gi naujos mokyklos, nauja gyvenamoji vieta, naujas darbas ir tt. vis nauji zmones, o vat, kaip surandi ta savo meile vat tas tai tikrai nesikeicia niekada gyvenime, nebent tu maniai, kad ten tavo meile ir kas nutiko, bet jug niekada nera per velu ja surasti....:)

12

GERI DRAUGAI GALI ISLIKT IR VISA GYVENIMA,AS TURIU TOKIA DRAUGE,IR MANAU YRA VAIKISKA TA MERGINA,KURI VAIKINUI UZPROTESTUOJA,KAD JIS TIK JAI SKIRTU DEMESI,O DRAUGAMS MAZAI,JUK KAI JIS SU JA SUSIPAZINO,JO GYVENIME BUVO IR KITU ZMONIU,KITU POMEGIU,IR ISKARTO JAU JAI ATEJUS I JO GYVENIMA,JIS TURETU KAZKO ATSISAKYT,NA CIA TIK NEPROTINGOS MERGINOS NORAI,TADA TIKRAI TEN NEBUNA TOS MEILES,TIK PYKCIAI.AS SUPRANTU TAIP,AS TURIE TURET LAIKO IR MANO POMEGIAMS,SUSITIKIMAMS SU MANO DRAUGEMIS,IR DRAUGUI,REIKIA PAPRASCIAUSIAI RASTI KOMPROMISUS,IR DAUG PASITIKEJIMO VIENAS KITU.

13

Arnas, 19 wrote:

Aciu uz nuomone;) Bet ar nemanai kad tavo mergina pramogaudama be taves atskirai susirasti gali kita vaikina? Nes taves tai salia nera,o gal ji kazkam labai krito i aki ir jis uzsokes ant stalo dainuoja jai ko tu niekad nepadarytum( nes kaip suprantu su savo mergina neatsipalaiduoji) Ar tai tikrai netolina santykiu tie atskiri pasibuvimai?
P.S. Nekisu savo nuomes;) kiekvienam savo:)

14

Draugai 1 vieta poto eina paneles ir ner cia net ka kalbet daugiau smile

15

Andrius, 19 wrote:

Draugai 1 vieta poto eina paneles ir ner cia net ka kalbet daugiau smile

kai busi vyresnis, net pats nepastebesi kaip viskas apsivers atvirksciai..:D

16

Na manyciau brangieji kad visgi draugai yra draugai,bet juk su draugais negyvensi,taigi turetume norim,ar nenorim to bet turim daugiau atsiduoti moterims.;D

17

Arnas, 19 wrote:

gerbiamasis kolega Edgarai, jau kuris laikas skaitau jusu postus ir niekaip nesuprantu, ar jus specialiai rasydamas darote daugybe klaidu, ar jus i anglija isvykote taip ir nebaiges pradines mokyklos? Nenoriu izeisti, bet tiesiog nebeislaikiau....

zinai ka as tau galiu atsakyt situo klausimu as kalbu ir rasau 5 kalbom ir jos visos skirtingos!!! rusu lietuviu ukraineciu anglu ir lenku ir daba dar pradejau mokyntis portugalu as rasau bet dauguma ne tikrinu siunciu wink tai kada zinosi tiek kalbu kiek as galesi mane i purva metyt wink

18

Niu niu vaikinai ne apie kalbas ir issilavinima susirinkot pasneket:) kas kiek moka ir kas uz ka geriau moka;)

19

jei merginos neiskeicia i draugus,tai situacija turetu but patenkinama... siaip nesinoretu,kad baxuras visa laika jaustu pareiga but su mergina, o viena diena lepteletu,kad "va,as tai del taves taip ir taip dariau..." Tikrai nemalonu butu..

20

na juk jei kiekwiena diena kartu tai lb atsibosta ,, man patinka bent 2 dienas nesimatyt tada pasiilgsti ir taip faina kai susitinki wink et.. big_smile