Re: pirmoje vietoje: mergina ar draugai?
draugai (bent jau mano) lieka visam gyvenimui o vat merginos ateina ir iseina Skirkit zmones draugus nuo pazistamu.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → pirmoje vietoje: mergina ar draugai?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
draugai (bent jau mano) lieka visam gyvenimui o vat merginos ateina ir iseina Skirkit zmones draugus nuo pazistamu.
O kodel negalima merginos/vaikino kartu su draugais pasiimt? Ar cia jau, jusu nuomone, nesuderinami dalykai?
draugai (bent jau mano) lieka visam gyvenimui o vat merginos ateina ir iseina
Skirkit zmones draugus nuo pazistamu.
O tai tu visa gyvenima su draugais ir gyvensi? O zmonos ir seimos niekad neturesi?
O kodel negalima merginos/vaikino kartu su draugais pasiimt? Ar cia jau, jusu nuomone, nesuderinami dalykai?
Suderinami mano manymu taip ir turetu buti....tik va kiek zmoniu tiek ir nuomoniu:)
Karolina, 18 parašė:O kodel negalima merginos/vaikino kartu su draugais pasiimt? Ar cia jau, jusu nuomone, nesuderinami dalykai?
Suderinami mano manymu taip ir turetu buti....tik va kiek zmoniu tiek ir nuomoniu:)
draugauti poromis lb faina nes susirandi ar daugiau draugu arba tik persinu su kuriais vakara leidi..
Lilija, 22 parašė:Karolina, 18 parašė:O kodel negalima merginos/vaikino kartu su draugais pasiimt? Ar cia jau, jusu nuomone, nesuderinami dalykai?
draugauti poromis lb faina nes susirandi ar daugiau draugu arba tik persinu su kuriais vakara leidi..
Butent.
as asmeniskai skiriu daug laiko savo mergynai (kai turiu ja ) gal net daugeu nei draugams,jei draugai tikri jie supras ir neuzpiks,nes ne su jeis man reikes i zaksa eit,ne su jeis vaukus augint...draugus dazneusia lankom kartu. o pasilinksminimai atskirai tai neblogas atsipalaidavimo budas, bet per tokius pasilinksminimus atskirai dazneusia ir nutinka tai ko labiausia bijei.....isdaviste
as asmeniskai skiriu daug laiko savo mergynai (kai turiu ja ) gal net daugeu nei draugams,jei draugai tikri jie supras ir neuzpiks,nes ne su jeis man reikes i zaksa eit,ne su jeis vaukus augint...draugus dazneusia lankom kartu. o pasilinksminimai atskirai tai neblogas atsipalaidavimo budas, bet per tokius pasilinksminimus atskirai dazneusia ir nutinka tai ko labiausia bijei.....isdaviste
Nius tu saunuolis;)
Draugai vienareiksmiskai, apleisti draugus del merginso beprotybe. Sakykit ka norit bet ce mano nuomone ir kolkas nelabai yra kam ja pakeist.
Draugai vienareiksmiskai, apleisti draugus del merginso beprotybe. Sakykit ka norit bet ce mano nuomone ir kolkas nelabai yra kam ja pakeist.
O pas draugus merginos negali pasiimt?
Niu niu vaikinai ne apie kalbas ir issilavinima susirinkot pasneket:) kas kiek moka ir kas uz ka geriau moka;)
va pagalau teisinga mintys
va teisingai ne su draugais visa gyvenima but ir gyvent
Sergejus, 25 parašė:as asmeniskai skiriu daug laiko savo mergynai (kai turiu ja ) gal net daugeu nei draugams,jei draugai tikri jie supras ir neuzpiks,nes ne su jeis man reikes i zaksa eit,ne su jeis vaukus augint...draugus dazneusia lankom kartu. o pasilinksminimai atskirai tai neblogas atsipalaidavimo budas, bet per tokius pasilinksminimus atskirai dazneusia ir nutinka tai ko labiausia bijei.....isdaviste
Nius tu saunuolis;)
pats sauniausias
nera ko cia ju skirti, draugai ir pazystami tas pats dalykas,:)
Kazkoks debiliskas klausimas, - aisku pirmoje vietoje mergima, o po to jau visa kita, Nes kita jau nebeverta jei mergina nesutiks draugauti
aisku mergina durni klausimai kazkoki
reikia darugus ir mergina suderinti vienu metu vienoje vietoje ir viskas bus O.K.
Lilija, 22 parašė:Sergejus, 25 parašė:as asmeniskai skiriu daug laiko savo mergynai (kai turiu ja ) gal net daugeu nei draugams,jei draugai tikri jie supras ir neuzpiks,nes ne su jeis man reikes i zaksa eit,ne su jeis vaukus augint...draugus dazneusia lankom kartu. o pasilinksminimai atskirai tai neblogas atsipalaidavimo budas, bet per tokius pasilinksminimus atskirai dazneusia ir nutinka tai ko labiausia bijei.....isdaviste
Nius tu saunuolis;)
pats sauniausias
OHO o as manaiu kad tokiu jau nera:D)
Kazkoks debiliskas klausimas, - aisku pirmoje vietoje mergima, o po to jau visa kita, Nes kita jau nebeverta jei mergina nesutiks draugauti
Nu debiliskas ar ne,bet kaip pats matai yra ir tau priestaraujanciu;)
Wat cia yra tiesos....Draugu tureti galima tik kelis(geriausius)....o pazystamu daug...kurie atsiranda ir dingsta!... Niu...bet tu gal truputi per daug jau stipriai pasakei del merginu!...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → pirmoje vietoje: mergina ar draugai?