Re: pirmoje vietoje: mergina ar draugai?
o ka merginos, kazkuo tai isskirtines ? :V
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → pirmoje vietoje: mergina ar draugai?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o ka merginos, kazkuo tai isskirtines ? :V
na as visa laika iki siol prioriteta skyriau draugam... nezinau kaip bus toliau.
Arnas, 19 parašė:mano nuomone tokia: jei mergina protinga, tai supras, kad kazkiek laiko reikia praleist ir su draugais. jei draugai protingi - supras kad mergina irgi reikalauja laiko. O pasilinksminimai atskirai yra labai gerai! Nes tiek vienas, tiek kitas besilinksmindamas atskirai manau daug labiau issikrauna, atsipalaiduoja. Visgi budamas su antraja puse, nenusilaksi kaip arklys, ant stalo uzsokes nedainuosi "..ir ant auksto kalno, trispalve iskelsiu!", o paskui pasiuntes visus toli toli nenulushi kur nors kampe
Aciu uz nuomone;) Bet ar nemanai kad tavo mergina pramogaudama be taves atskirai susirasti gali kita vaikina? Nes taves tai salia nera,o gal ji kazkam labai krito i aki ir jis uzsokes ant stalo dainuoja jai ko tu niekad nepadarytum( nes kaip suprantu su savo mergina neatsipalaiduoji) Ar tai tikrai netolina santykiu tie atskiri pasibuvimai?
P.S. Nekisu savo nuomes;) kiekvienam savo:)
sorry, kad paveluotai atsakineju...
Kad mano mergina pramogaudama be manes, susiras kita vaikina... Na sorry, bet jei ji nores susirasti kita, tai as net kiekviena sekunde budamas salia neprisaugosiu, kad taip neatsitiktu. Kam reikalinga tokia mergina, kuri progai pasitaikius, tave pamirsta? Antra, neipainiokim tokiu dalyku kaip dainavimo del linksmumo, del padurniavimo, ir dainavimo is jausmo, del romantikos, del demesio rodymo. Visiskai skirtingi dalykai...
Arnas, 19 parašė:gerbiamasis kolega Edgarai, jau kuris laikas skaitau jusu postus ir niekaip nesuprantu, ar jus specialiai rasydamas darote daugybe klaidu, ar jus i anglija isvykote taip ir nebaiges pradines mokyklos? Nenoriu izeisti, bet tiesiog nebeislaikiau....
zinai ka as tau galiu atsakyt situo klausimu as kalbu ir rasau 5 kalbom ir jos visos skirtingos!!! rusu lietuviu ukraineciu anglu ir lenku ir daba dar pradejau mokyntis portugalu as rasau bet dauguma ne tikrinu siunciutai kada zinosi tiek kalbu kiek as galesi mane i purva metyt
sveikinu, cia tavo pirmas postas, kur viskas supratau perskaites is pirmo karto! o del kalbu, as kalbu ir rasau keturiomis, nesakau kad visas moku gerai, bet rasydamas LIETUVISKAI stengiuosi, kad tai bent jau is tolo primintu lietuviu kalba...
man tai draugai
vaiva, tikiu kad tau pirmoje vietoje draugai, o tik po to mergina
Edgaras, 19 parašė:Arnas, 19 parašė:gerbiamasis kolega Edgarai, jau kuris laikas skaitau jusu postus ir niekaip nesuprantu, ar jus specialiai rasydamas darote daugybe klaidu, ar jus i anglija isvykote taip ir nebaiges pradines mokyklos? Nenoriu izeisti, bet tiesiog nebeislaikiau....
zinai ka as tau galiu atsakyt situo klausimu as kalbu ir rasau 5 kalbom ir jos visos skirtingos!!! rusu lietuviu ukraineciu anglu ir lenku ir daba dar pradejau mokyntis portugalu as rasau bet dauguma ne tikrinu siunciutai kada zinosi tiek kalbu kiek as galesi mane i purva metyt
sveikinu, cia tavo pirmas postas, kur viskas supratau perskaites is pirmo karto! o del kalbu, as kalbu ir rasau keturiomis, nesakau kad visas moku gerai, bet rasydamas LIETUVISKAI stengiuosi, kad tai bent jau is tolo primintu lietuviu kalba...
o as 5 zinau labai gerai ir todel jie man kartais klistu rasidamas ir daba dar mokinuos portugalu
seip as irgi visada galvojau, kad draugai visam gyvenimui, o vaikinai/merginos ateina ir iseina.. bet kartais net ir zmonems, kuriuos vadini paciais geriausiais draugais ir pazisti ne vienerius ir ne dvejus metus, tie patys vaikinai ar merginos taip susuka galvas, kad zmogaus nebeatpazisti.. ir seip zmones keiciasi=) manau, viskas priklauso nuo santykiu su vaikinu/mergina, jeigu jis/ji ne tik antra puse (kai zmogeliukai kartu ilgiau nei savaite ar menesi), bet ir tikras draugas, tai jis/ji, o ne draugai ir bus pirmoje vietoje
Sergejus, 25 parašė:Lilija, 22 parašė:Sergejus, 25 parašė:as asmeniskai skiriu daug laiko savo mergynai (kai turiu ja ) gal net daugeu nei draugams,jei draugai tikri jie supras ir neuzpiks,nes ne su jeis man reikes i zaksa eit,ne su jeis vaukus augint...draugus dazneusia lankom kartu. o pasilinksminimai atskirai tai neblogas atsipalaidavimo budas, bet per tokius pasilinksminimus atskirai dazneusia ir nutinka tai ko labiausia bijei.....isdaviste
Nius tu saunuolis;)
pats sauniausias
OHO o as manaiu kad tokiu jau nera:D)
nu va matai,yra vienas, gal as koks tavo issvajuotas o tu net neziuri i mane :D
kaip matau nuomones skyriasi nuo amziaus,zmones iki 20metu mano kad draugai jiems yra viskas,o subrende zino kad draugai vaiku jiems is draugiskumo negymdis
kiek zmoniu tiek nuomoniu
seip as irgi visada galvojau, kad draugai visam gyvenimui, o vaikinai/merginos ateina ir iseina.. bet kartais net ir zmonems, kuriuos vadini paciais geriausiais draugais ir pazisti ne vienerius ir ne dvejus metus, tie patys vaikinai ar merginos taip susuka galvas, kad zmogaus nebeatpazisti.. ir seip zmones keiciasi=) manau, viskas priklauso nuo santykiu su vaikinu/mergina, jeigu jis/ji ne tik antra puse (kai zmogeliukai kartu ilgiau nei savaite ar menesi), bet ir tikras draugas, tai jis/ji, o ne draugai ir bus pirmoje vietoje
sveikinu, is taves dar neismuse tikejimo tikra meile :V
o as 5 zinau labai gerai ir todel jie man kartais klistu rasidamas
ir daba dar mokinuos portugalu
Nu jei tu taip moki 5 kalbas ir sitaip rasai lietuviskai, tai gali sakyt, kad nemoki nei vienos:).
Na bent jau man draugai:) Nes geras draugas bus visa gyvenima geras draugas:) O va merginos, keiciasi ir keiciasi:)
o va sitas jau priklauso nuo tavo poziurio ir mergina. Jei keiti merginas kaip kojines tai zinoma draugai - tame nera nei klausimu... Bet jei ieskai rimtu santykiu tai mergino nesikaitalioja
Auste, 18 parašė:seip as irgi visada galvojau, kad draugai visam gyvenimui, o vaikinai/merginos ateina ir iseina.. bet kartais net ir zmonems, kuriuos vadini paciais geriausiais draugais ir pazisti ne vienerius ir ne dvejus metus, tie patys vaikinai ar merginos taip susuka galvas, kad zmogaus nebeatpazisti.. ir seip zmones keiciasi=) manau, viskas priklauso nuo santykiu su vaikinu/mergina, jeigu jis/ji ne tik antra puse (kai zmogeliukai kartu ilgiau nei savaite ar menesi), bet ir tikras draugas, tai jis/ji, o ne draugai ir bus pirmoje vietoje
sveikinu, is taves dar neismuse tikejimo tikra meile :V
aciu uz sveikinimus:D sakai dar neismuse?.. o manai imanoma ismust?:D tikejimo fizinis smurtas neveikia:D
pana paliks...tikri draugai nepaliks...as UZ draugus...
Arnas gerai sneka, o Edgaras galbut nebutinai nebaiges vidurines, bet gal yra rusakalbis ir nelabai jam gaunasi lietuviskai taisyklingai parasyti...
man tai mergina tikrai
nea.. negaleciau pasitiket mergina, jos labai lengvai paveikiamos pinigu, pavydo ir panasiu dalyku. tik vyrai turi savybe neisduot draugu. kaip manot kodel israsta tiek daug kankinimo budu, kad priversti isduoti savus ir tai ne visi pasiduoda, o didyriskai mirsta..
Mergina.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → pirmoje vietoje: mergina ar draugai?