21

Re: Politinės organizacijos

Deje, organizuotumo ir bendro darbo turetu mokyti mokyklos. Kiek pamenu didziojoje ir sviesiojoje Svietimo Ministerijos Deklaracijos metu programoje visada toks dalykas yra irasytas. Tik taip pat deje, bet kazkodel tai nemoko. Nemoko ko reikia, o uzsiema nereikalingais dalykais ir kisa i galva simtus rasytoju, kai butu galima apseit bent puse ju, ir visokia kitokia bereikalinga informacija, kurios net per egzus nereikalauja... smile

Taip pat organizuotumo ir to taip skaniai vadinamo "Bendradarbiavimo" igudziu galima ismokti pasirinkus protinga universiteta ar kolegija, su studentu integravimo ir placia "student life" programa... smile

Ir deje nematau as tikrai jokios naudos buti storu pro-komunistu vergu, talkinti ju rinkimuose, kad sie dar labiau pralobtu. Organizuotu kazkokius kvailus renginius ir linksminti zmones. Ne to Lietuvai reikia... ne pro-komunistu sedinciu valdzioje viska plesianciu ir vogianciu viska kas papuola... ne beprasmiu renginiu ir dar didesnes bandos juokdariu.. Lietuvai reikia protingu zmoniu kurie istaisytu praeities klaidas ir dabarties negandas sukurtas numoralizavusiu politiku ir visu kitu lobistu. smile Reikia teisingos jaunu zmoniu rankos, kad sie nebijotu kilti i kova uz teisinga Lietuva. smile

Tik deje... ir vel tenka nusivilti. Siuolaikinis jaunimas mieliau "deda i kojas" ir isvyksta i Airija. O gyliai liberalu iskiepytas globalizmas visu jaunu zmoniu sirdyse tik ir skamba atgarsiais: "Man Lietuva neturi ka duoti ir as neturiu jai ka duoti. Manes cia niekas nerisa. As nemyliu Lietuvos, ji man tera tik zeme kur augau." sad

Amen.

22

Re: Politinės organizacijos

Auris, 19 parašė:

O vat as tai dristu nesutikti... "Politines Jaunimo organizacijos" uzsiema visisku briedu... Jie nei trupucio nedaro to ka savo deklaracijoje ir teiginiuose teigia. smile Visa ju veikla, tai rekreacija ir renginiu organizavimas. Surengt raudonuju kaspinu akcija. Ar padalint rozes per miesta, mat mes remiam benamius ir norime suaktyvinti visus zmones padalindami jiems rozes kad sie rupintusi benamiais... :? Logikos 0. O ir rekreacinje veikloje, kad ir kaip bekasyciau savo galva, nerandu jokio rysio su Politika.

DAR kas skaudziausia, kad politines partijos ne tik isnauduoja tas organizacijas per rinkimus, taciau ir VAIRUOJA ju vaira. smile Kitaip tariant, tu budamas organizacijoj tiesiog negali nukryptu ar kitaip mastyti negu galvoja tavo virsininkai wink Nes busi pasalintas is organizacijos arba tavo organizacija negaus finansinio palaikymo ;D

Tad protingieji zmones, paaiskinkite man kaip durnam Lietuvos pilieciui, kaip gi tas zmogus apsisviecia "politiskai" ir igauna "politines patirties", organizuodamas rekreacinius renginius ir kitas idiotiskas akcijas?? :? Man visai nekeista kad poto visa ziniasklaida ir juokiasi is politiku. Kad kiekviena diena Politikai vis linksmina ir juokina ziniasklaida. Zinoma, ka ismokoa, ta ir daro seimuose ir tarybose, o gi REKREACIJA !! big_smile

Auri, manau jau koki prijekta rasyti pasirenka patys nariai. Jaigu jie turi noro tegul rengia konferencija ar seminara, prasom, tada ir politikos pasimokys, o po oficialios dalies visalaik buna ir neoficialioji, rekreacine. Ir taip buvo visalaik ir visame pasaulyje. Istiesu salygos pramokti politikuoti yra sudaromos dideles, o jau kaip jomis kas naudojasi tai priklauso nuo kiekvieno asmeniskai, kaip iki 18 metu politikos ten pakankamai.
Na o jai nori tikrai dideliu politikos zaidimu eik i partija.......
O politiskas svietimas prasideda nuo laikrasciu, ziniu ir politologijos pamokeliu !
O antrame savo poste isvis i pievas nuvaziavai! Kaip suprantu tu visus lietuvos politikus vadini pro-komunistiniais hmm drysciau abejoti. Ir nesupratau kuo tu pries paprastus darbus kuriuos juk turi kaskas nudirbti, kaip dalinti skrajutes ar organizuoti renginius. Negi tu nori pasakyti kad  16likiniai vaikai turi spresti lietuvos energetikos, ukio ar monitarinius reikalus? Deda i kojas smile smile smile manau ir tu detum jai pasitaykytu proga, ir migracija naturalus dalykas, visa laika zmones migravo ten kur jiems palankesnes salygos. Vieni juda del pinigu, kiti del klimato treti..... airijoj usidirba ir grysta....
Ir student life nepaspausi rankos nepriklausomybes akto signatarui, nepakalbesi su juo, neisgirsi ir neisakysi savo nuomones jam.
Matyt mazai dalyvavai ju veikloje, kad viska vertini taip pavirsutiniskai, frazes tavo labai skambios, bet tiesos jose matau mazokai.
Taip zingsnelis po zingsnelio ir gimsta populistai, kurie istaiso praeities klaidas ir dabarties negandas sukurtas numoralizavusiu politiku ir visu kitu lobistu (lobistai negandu nekure, mano ziniomis lietuvoje ju yra vos keli sad)

23

Re: Politinės organizacijos

Vilhelmina, 19 parašė:
Arminas, 19 parašė:
Vilhelmina, 19 parašė:


O jei Tu nesidomi politika, tai kokio pypt čia lendi...?
Lįsk į forumus tarp mūsų mergaičių..

nu atsiprasant jeigu tau taip idomu politika tai  lisk i forumus  kur visi politika domisi  cia  faktiskai daugumai forumo lankytoju politika neidomi isvis ka  cia veiki  ?

Tavęs niex čia neklausia... jei nesidomini, tai nxj čia lendi tada...
Yra kas domisi ir parašo... tongue

man idomu kokia tu politika domiesi jeigu sitaip parodai savo netaktiskuma  pas tave ziuriu isvis nerasta diplomatijos  daug dar reike mokytis ir mokytis tada galesi apie savo politika sneket, isvis kam tada foruma terst tokiom temom jeigu temos autorius viskai  neismano apie ka pats kalba, vadinasi  zmogus tema sukure neturedamas pagrindo. gerbemi moderatoriai prasom istrint tema.
beja kiek pamenu forume keiktis negalima  nes cia kartais ateina ir vaiku paklaust apie gyvenima. 

24

Re: Politinės organizacijos

Mielas Lukai,

Leiskite pastebeti, kad nemokate skaityti. Rekreacija paminejau kaip oficialiaja dali. Tai reiskia, kad rekreacija jaunosiose organizacijose vyksta ne neoficialiojoje dalyje, o atvirksciai. Sakote jie mokosi politikos organizuojant dainu daineles rengini ar dalinant rozeles? :] Klystate. Jie mokosi nebent organizuotumo ir visuomenines veiklos, tad taip juos ir reiktu pavadint - VISUOMENININKAIS. Projekta pasirenka rasyti patys nariai, taciau finansavima parenka politines organizacijos, kurios valdo komunistiska Nomenklatura.

Politiskas svietimas prasideda nuo Tevu. Mokyklai siteikiama pirmumo teise itvirtinti politikos moksla i sistema (keista bet mokykla vis tvirtina viska i sumauta sistema). Ziniasklaida tera dabartines politines situacijos suvokimo priemone. Naujienu apie politika ir nauju intrigu misinys. smile Ji nemoko politikos (nzn is kur tai mielasis istraukete), atvirksciai, ji nebent paskleidzia propogandos sekla i zmoniu smegenis. Koks AMB yra saunus ir nuostabus, padares sitiek darbu ! Tiek kalnu nuvertes ir tiek.... nieko nepadares..:))))

Jei pasistengsite paskaityti mano antra "posta" (Lietuviskai pranesima/laiska), tai suprasite jums labai skaudu fakta. Ogi 16 metu vaikezai neemigruoja... big_smile Idomu kodel? hmm.. :? negi del to kad nepilnameciai negali susirast normalaus darbo? big_smile Taip, atspejote. Tad naturalu, kad kalbeta apie didesni cenza zmoniu. Jei sakote, kad ir as isvykciau, tai prasyciau nevertinti kitu zmoniu pagal save, nes galite dar izeisti ka nors...savo zemos morales stoka.:) Skirtingai nuo jusu, ponaiti, as manau, kad Jaunoji Lietuvos dalis turetu ne isvykti kur geriau ir silciau, o kovoti. Kovoti Lietuvoje, kad politiniai kirminai nepadarytu dar blogiau, negu yra. Kad politiniai kirminai zinotu, kad jei savivaliaus ir krausis sau i kisene, gaus per kepure nuo pilietininku. Tik tokiu atveju, jei bus aktyvi jaunoji grandis, bus sugrazintas teisingumas ir morali politika, bei, zinoma, teisingi sprendimai Lietuvos naudai. (Verta pamineti fakta, kad ten kur dabar yra labai gerai (AIrija, Anglija) visa sita musu politini ir tautini kurioza yra taip pat patyrusi, tik geeeerokai veliau nei mes. Skirtingai nuo musu, siu saliu pilieciai nebego "kur silciau". Na meluociau jei sakyciau, kad nebego.. bego jie i ta JAV, bet tikrai ne kas 5 jaunuolis. Tad jie kovojo ir susitvarke, todel pas juos yra dabar gerai. Pas mus yra blogai kaip pas juos kazkada buvo, bet bus dar blogiau, nes niekas nekovoja uz ta "geri")

Verta pamineti fakta, kad nuo 2004 (Kai mes istojome i ES) is lietuvos emigravo 300,000 lietuvos pilieciu. Jaunu, issilavinusiu, baigusiu universitetus ir kitas aukstasias mokyklas. Is ju grizo tik kruopelytes. O ir grizusiu lauke stebuklas - MOKEK MOKESCIUS ! big_smile Taciau, ka cia apie tuos pilnamecius... juk jums taip istrigo 16meciai..

Taigi. Jus teigiate kad jauna zmogu nuo mazens reikia jaukinti isnaudojimui, visokiu skrajuciu nesiojimui ir kitu kvailu partiju uzmojoms? :] Taip pat, kiek pastebejau, jus manote kad masine Emigracija tai yra geras dalykas... Brr, bene busite Liberalas? smile ir, zinoma, labai aktyvus gobalizmo palaikytojas? AR zinote kur veda globalios jaunuomenes auginimas? smile Taip. Tokie jauni zmones uzauge pasako kad jiems tiesiog nera nieko svento. Jie nemyli savo tautos, jiems nieko nereikia seima, nieko nereiskia tevynes zeme. Jiems nerupi niekas, jie juk "pasaulio pilieciai" ir gali sau leisti gyventi kur jiem patogu ir kur jie nori. Taip, automatiskai, nelieka valstybes, nes nera kas ja myli, nelieka seimos, nes nera kas ir tai vertina. Nelieka jokiu amzinuju vertybiu, nes juk jam nusispjaut, jis gali daryt ka nori.

Beto, emigracija vyko visada. Zinoma. Tik pries keleta desimtuku metuku tai vyko pries Prievarta. Zmones bego nuo maro... Sovietu:) Taciau skirtingai nuo dabartiniu jaunu emigrantu, tie zmones begalo mylejo savo tevyne. Mylejo ir puoselejo ja uzsienyje. AKTYVIAI kovojo uz jos nepriklausomybe. PRisidejo kuo galejo ir nei trupucio neuzmirso Lietuviu kalbos... dabar gi kas? Isvyko jaunuolis keleriems metams i uzsieni ir nebemoka savo kalbos... ka bekalbet apie pagalva Lietuvai atsikratyt seseliu?.. Sakote, isvaziuoja ir grizta..? Pasizvalgykite i statistika... liksite sokiruotas;) is tu 300,000 (kuriu dabar bus kur kas daugiau) grizo vos 70,000. wink Ir, zinoma, grize, vel isvaziavo.:)

16 metu vaikai neturi sprest reikalu kurie jie nesupranta, taciau versti juos nesioti laiskus, tas pats kas versti statybininka gaminti valgyt, vietoj to, kad statyt namus. Jauna zmogu reikia supazindint be jokios propogandos apie politines sroves ir ka jos istikruju reiskia. Reikia formuoti forumus, kur jauni zmones galetu istikruju "spresti savo problemas", o ne organizuoti kazkokius renginius... Manote tie seniai esantis valdzioje zino kokias problemas patyria jaunuomene? Ne...;) Manote jiems tai rupi? Ne...:) manote ju demesi kas nors atkreipia i tas problemas? Kartais...kai atsiranda kuris nors is tu neemigravusiu ir pasiryzusiu siek tiek pasispardyt.

Patikekite dalyvavau ir maciau pakankamai, todel taip drasiai is sneku. Matyt pats ziurejo tik pro sona ir skaitete tik ju deklaracijas, kad taip teigiate. Leiskite as apsviesiu ka gero nuveike visos Klaipedos jaunimo organizacijos per visus 2005/2006-uosius. Hmmm... Padalino rozes, atseit palaikom benamius vaikus... (niekaip nerandu rysio tarp roziu ir benamiu vaiku... :?), suorganizavo keleta koncertu... keleta "juoko show" pries ziniasklaida... keleta renginiu, tokiu kaip Dainu Dainele (Keista, bet manau tai turetu organizuot tikrai ne politikai)...hmmm... Na vyko tokie mandri projektu rasymo apmokymai. Hmmm vis dar nesuprantu ka tai turi bendro su politika. Kiek mano tamsi neapsviesta galvele sako, tai projektus raso visuomenines organizacijos, valstybines istaigos ir kitos imones, noredamos gauti finansine parama ju idejoms... Taigi kur ce ta gudrioji politika, kuri skamba taip graziai: "ATSTOVAUTI JAUNU ZMONIU INTERESUS IR SPREST JUS PROBLEMAS!" ??? Ah, taip. Dar vyko balsavimo biliuteniu pildymo apmokymai... ;D Per kuriuos ismokau kaip taisyklingai uzpildyti anketa, kad balsavimo biliete butu pazymetas "socialdemokratai"... big_smile Ah taip. Buvo ir lektoriu apmokymai. Kaip sneket, pliurpt bet ka ir nieko nepasakyt. (Kaip tik to ir reik jauniems politikams ir Lietuvos ateiciai - pliurpt ir nieko nepasakyt). Na sorry. Daugiau nebeprisimenu. Ai, na dar buvo zymiu zmoniu. Taciau man tai nepadare kazkokio fanisko ispudzio ir neklykiau kolidoriais, aaaaa atvaziavo brazauskas aaaaaa! kaip faina...aaaa.... :DDD

Mano frazes tikrai skambios, nesigincyju, bet viska vertinu kur kas gyliau ir pasiremiu kur kas daugiau faktu, nei jus mielasis. smile Zinoma, tikiuos geros kontraatakos, kad ir vel galeciau uzverst jus faktu lavina. smile

Tesiam toliau. Sakote populistai gimsta is noro padaryti Lietuvai kazka gero ir naudingo, be atlygio atgal..? Na as sakyciau populistai gimsta vienas is kito. Ogi yra tokia labai skambi populistine teorema, leiskit apsviesiu. Kai valdzioje esantis imbicilai ir kiti trogolitai nesugeba padaryti tai ka prisizadejo per rinkimus, liaudyje kyla nepasitenkinimas jais. Ji tampa jautri tam ir ja lengva pasinauduoti. Tada iskyla garsusis kilnusis populistas riteris, kuris pasizada visus "sudubasint" ir padaryt "tvarka". Visi susunka "Ura ! Ura!" ir populistas valdzioje. Zinoma... jis to nepadaro, ir stai jums antrasis populistas, kuris sako, kad sumusias ta pirmaji populista... ir vel "ura! ura!". taigi... Pupulizmas neturi nei pradzios nei pabaigos ir jie negimsta. Jie tiesiog yra. Visa politika yra vienas didelis populizmas, ispustas iki padangiu.

Mhm... Mano demesi patrauke jusu siulymas: "Nori dideliu politikos zaidimu - eik i partija..." Taciau ji staiga nustelbe dar idomesnis posakis: "Lobistai gandu nekure ir mano ziniomis ju yra vos keli". Oh. Kvieciu padiskutuoti si dalykeli plateliau:

Taigi. Lobistai yra zmones, kurie nori pralobti ir "uzsikalti" turtu, kai atsiduria valdzioje ar igauna kokia nors galia. Jeigu kalbame apie politika, tai lobistai joje atsiranda pateke i "valdzia". Tad panagrinekime tada politines partijas, ir paieskokime lobistu.

Taigi. Demesi traukia SocialDemokratai. Ar zinojote kad iki pat 1990m egzitavo toks dalykas kaip LKP (Lietuvos Komunistu Partija), kurios pats pirmiausias Pirmininkas buvo Algirdas Mykolas Brazauskas (Idomu gi kodel dabar jo autobiografijoje staiga isnyko tas faktas, m?). Manau visiems suprantama, kad tokia draugiska partija tikrai nesutiko su Lietuvos nepriklausomybe ir atsiskyrimu nuo SSRS. wink Tai buvo jega, pries kuria ir kovojo Lietuvos Sajudis. Taciau palaukit, cia dar ne viskas. Lietuvai igavus nepriklausomybe, mielieji LKP staiga persivadino LDDP (tie patys zmones, tik kazkodel kitas pavadinimas? :DD). Ups, kojines pakeistos. Mielieji LDDP teigia, kad sie neturi nieko bendro su LKP. Veliau LDDP staiga patapo LSDP (Lietuvos SOcialDemokratu Partija), kurie jau teigia kad neturi bendro nei su LKP, nei su LDDP. smile)) Oho.. na ir kojiniu miklumas. Paieskokime lobistu sioje partijoje. Idomus vaizdelis su mielu AMB (taip tiap tas pats statybininkas). Kadaise buves aktyvus Komunistas ir KGB iskaitoje irashytas beveik pirmu numeriu, kaip itin svarbus ir daug "padejes" jis staiga tampa tikru Lietuviu ir tarnauja "Lietuvos naudai"... nagi. Is tamsos i sviesa. :? Ka gi mes su juo turime..? smile Parduoda mazeikiu nafta... tragiskai... isparduota taip kad beveik nebera ka ir be parduoti... Parduodas Lietuvos telekomas... manau sios skaudzios temos nereik liest, nes piniginiai reikalai labai skaudus visiems... smile Parduota dar begale belekokiu imoniu, ne siaip sau, o pusvelciui.;) Ir staiga sis prisitaikelis chameleonas kirmeliukas sakosi, kad jis ne komunistas... :? Ar bereikia dar ka nors pridurti, kad sumenkinti sia ir taip menka asmenybe?

Koncervatoriai... hm. Kas sie tokie? :] Paziurekim kada gi jie valde ir ka nuveike. Lietuvai igavus nepriklausomybe išrinko Aukščiausiąją Tarybą, kuri paskelbė Kovo 11-osios nepriklausomybės atkūrimo aktą, Vytautas Landsbergis iš tiesų tautos vardu atliko tikrą žygdarbį, kuris dar nėra tinkamai įvertintas. Bet čia viskas ir baigėsi. Valdžia ėmė kurti "fiks idėjas", atsiribojo nuo Sąjūdžio ir nuo tautos. Netinkamai parengtas ir vėliau priimtas Konstitucijos projektas, neleidęs apsaugoti Lietuvą, kad ji nebūtų išgrobstoma ir išvagiama.

Ydinga buvo pirminė privatizacija. Išdalijo žmonėms investicinius čekius ("baltuosius popierius") ir tuojau pat leido kurtis investicinėms akcinėms bendrovėms, kurios beveik veltui ar pusvelčiui surinko iš žmonių tuos čekius ir dingo! Vyriausybė jų veiklos nekontroliavo. Žmonės liko apvogti. Antras žingsnis - Vyriausybė suteikė bankams savivaldą ir į veiklą nesikišo. Bankai apgaulės būdu išviliojo iš gyventojų santaupas, žadėdami 50-60 procentų palūkanų. Žmonės tikėdamiesi pelno pardavinėjo butus, pinigus nešė į tokius bankus. Nei palūkanų, nei indėlių. Patys bankų pavadinimai bylojo apie ketinimus: "Sekundės", "Holdingo" kompanija. Vienas, pinigus paėmęs, tik sekundę gyvavo, kitas taip pat dingo... Fabrikai, gamyklos, gyvulininkystės, paukštininkystės kompleksai kaime sužlugdyti. Išnaikintos darbo vietos. Ir dabar dar kiekvieną dieną sugriaunama, išvagiama po įmonę, kasdieną mažinama darbo vietų. O pabandyk ką nors įkurti, pradėti statyti - valdžios biurokratija uždusins nė neįpusėjus.

Bankai... cekiai... kas dar.. hmm ai taip. Ogi Lietuvos Nafta. Ne, ne Mazeikiu nafta. O musu naturalusis resursas. Taip, gi Lietuva turi naftos, nezinojote? Si nafta ratifikuot UNESCO, kaip labai aukstos kokybes, tokios aukstos, kad ji tiesiog netinkama kurui. Matyt tuometiniai valdzios atstovai buvo ant tiek apsisviete, kad si posaki suprato kaip: "Ji visiskai niekam tikus". Nagi. Pardave mieli zmogenai si turta uz 1lt... ir atleido nuo mokesciu. Labai ilgam. wink Mielas zmogelis nusipirkes toki dziaugsma is Lietuvos big_smile pasistate naftos ciaupu, prisiciaupina naftos, issiveza i Lekija. Ten pasigamina garsiu kvepalu (mat naftos tai kurui nepanauduosi, bet kvepalams ir kitai parfumerijai tai eina kai per sviesta) ir ramia sazine pardavineja. Juk nei mokesciu, nei atsakomybes nera? big_smile

Kas dar? big_smile ah taip. Lietuvos Laivynas. Po sovietmecio jame liko simtai Sovietiniu laivu, kurie visi veike kuo puikiausiai. Jie buvo vertinami Milijardais. Turtas buvo nezmoniskas. Taciau mieli koncervatoriai eme ir... pardave;) Ne bet kaip, o pasistenge supjaustyt dalimis laivus ir parduot uzsienin kaip metalo lauza.. Nuostoliai padaryti nezmoniski. Lietuva nebeturi nei tanklaiviu, nei kitu kariniu ir moksliniu laivu. Jai reikia viska nuomotis... pirkti per naujo... Tapo kitu valstybiu nuomos auka. Zinoma, nesigilinkim kas ten Vokietijoje yra isteiges Laivu nuomos firma ir nuomoja Lietuvai laivus... smile

Ech. apie tuos gudrius konvervatorius ir ypac ju vada Kubiliu, kuris visiskai neismano Koncervatoriu doktrinos, galima butu sneket iki ryto ir dar ir dar... smile Pavargciau.

Kas toliau ten eina..? Liberalai? Che. Juos galima jau oficialiai vadint ne liberalais o UABu kuri uzsiema veikla: "Buy, sell, buy, sell". manau nereikia niekam primint Zuoko zygdarbiu ir paslaptingojo Abonento? big_smile

Next. Darbo partija? big_smile Hmmm... argi tai ne tas pats Uspaskichas, kuris "dejo i kojas" Rusijon su pilnu traukiniu "asmeniniu daiktu", nuo kuriu sis traukinys net girgzdete girgzdejo big_smile (kazi kiek ten milijonu buvo..?) Argi tai ne tas pats zmogelis, subures bene didziausia partija, kuri neturejo jokios logikos, ateities vizijos ir IDEJOS? smile Ji laikesi ant V. Uspaskich pinigu, o sis, juos pasidarydavo is Lietuvos pilieciu kisenes... (juk nereik primint man dabar vokeliu skandalu ir visu kitu marazmu ar ne?) Naturalu kad tokia partija subyrejo. Tai buvo sutve neturinti nei aiskaus tikslo nei ideologijos... nieko. smile Kaip greitai susikure, taip pat greitai ir isnyko.

Kitas. Krikscioniai Demokratai..? Hmm... Argi tai ne tas pats uolusis Daktaras Bobelis? big_smile ah taip. smile Idomu kaip zmogui staiga i galva galejo sauti kad jis nebenori dalyvauti valstybes valdyme... smile Tikriausiai del to kad Krikscioniskoje Demokratijoje turbut nera tokio dalyko kaip PILIETINE PAREIGA. smile Ir tuo labiau nera suvokimo uz ka zmones isrinko ta Bobeli...:)

Ech... Tai sakete yra vos keli lobistai...? Vaje, matyt smarkiai apsirikote, as ne neipusejau o jau vos ant pirstu telpa... Brazauskas, Zuokas, Uspaskichas... baisu wink

Pykstate kad as vadinu politikus Pro-komunistais? smile Zinoma, nera jie visi komunistai, taciau nedriskite teigti, kad jie patys nekalti, jog tarp ju vis dar tokiu yra. smile Jeigu prisiminsite neseniai nuvilnijusi "seimo privilegiju" skandala... Ar zinote is kur ir kada atsirado toks unikalus dalykas kaip "privilegijos" ?:) Taip, ogi sovietmeciu. Tad pasakykite man, Mielasis, kaip gi cia dabar taip gudriai imantriai nutiko, kad visus 16 metu, kaip Lietuva yra nepriklausoma, o pacioje valstybes valdymo organe, is ten, kur valdoma visa Valstija, vis dar egzistuoja toks komunistinis reiskinys kaip PRIVILEGIJOS? smile Leiskite drasiai bet bjauriai paklausti: Kas tuomet sedi valdzioje, jei valstybes organas tebevaldomas komunistiskai? smile Siam klausimui nereikia atsakymo.

Pagarbiai,
Aurimas

25

Re: Politinės organizacijos

Auri, as neskaiciau shito tavo ilgojo posto bet ish tavo ankstesniu postu matosi kad galbut kazkada priklausei kazkokiai jaunimo organizacijai ir veliau atsitiko kazkas... arba tu pamatei kad ten negali saves realizuoti arba tave del kazkokiu kitokiu priezascius pashalino ish jos... ar dar bala zino kas.. ir todel dabar mes skaitom tokia tavo nuomone apie shias organizacijas.

--->Lietuvoj egzistuoja labai daug jaunimo organizaciju, ir APIE VISAS shneketi tu negali ir neturi teises nes vargu ar esi susipazines su jomis, ir ka jos veikia...

--->Ka veikti jaunimui kurie paliktu tas organizacijas? sedeti namie ir zaisti kompiuteriu tokiu budu bukinant savo smegeneles. SHios organizacijos suteikia galiybe jaunimui realizuoti save, savo mintis, idejas. Tai viena ish jaunimo uzimtumo krypciu. kad vaikai nesitrintu gatvej jiems suteikiama galimybe papolitikuoti. Ir tegu tai ir REKREACINIS pokrypis. bet cia taip pat yra Team work, darbu pasiskirstymas, ir dar begale visokiu dalyku. Jei sakysi kad renginiu organizavimas visishkai nieko nelavina vaikuose busi tikrai neteisus.

--->Dabar apie bendravima. Ish kur pas zmones atsiranda bendravimo problemos? Jos atsiranda todel kad pagal viska tai juo bendrauti turetu mokyti mokykla... o dabar atspek ar ji tai daro? ar bent vienam ish jusu kasnors ir kadanors mokykloje shnekejo apie bendravima tarp zmoniu? (ishskyrus mokytoju aishkinima apie pagarba vyresniems zmonems)>.?? abejoju... taigi, bendravimas mokykloje yra paliekamas tarsi savaime supratnamas dalykas, ir kaikuriems jis visai nesuprantas. big_smile taip, gaila, bet tai tiesa. O i universiteta jau ateina zmones susifomrave kaip asmenybes... ir jei tu busi meme nemokantis bendrauti vargu ar surasi savo laime ir univere.. smile Jaunimo organizacijos ir moko bendravimo, darbu pasidalinimo ir t.t

---> Ar jaunimo organizacijos tampa aukshtesniu organizaciju vasalemis? taip. O kaip kitaip? nori ishkaro buti super kietos organizacijos vadovu? sekmes meginant. to niekada nebus... visi pradeda nuo apacios ir kyla i virshu.. tai naturalus piramidines organizacijos desnis...

---> ar Jaunimo organizacijos daro visokias maklias? (planauna pinigucius)... dalinai... yra organizaciju kur visa tai paplite ir priimtina.. yra organizaciju kur tai yra tabu.

Juk tu ir pats viska puikiai supranti tiesiog esi iskaudintas...

Ir pabaigai noriu pasakyti kad as ir pats pakankamai ilga laika sukausi visuomeninio darbo srityje, bet viena diena supratau kad uz tai negaudamas jokio financinio atlygio ir veikdamas tik "ish idejos" nieko gero nepasieksiu... todel pasukau privatau verslo sektoriaus link... dabar esu labai laimingas dirbdamas beveik toki paty darba ir uz tai gaundamas pinigus. Linkiu visiems "jauniesiems politikams" neuzsisedeti vietoje ! Nes galbut kazkur kitur jusu galimybes ir ambicijos bus financuojamos..

26

Re: Politinės organizacijos

Che. Neatspejai smile is organizacijos nebuvau pasalintas. Atvirksciai, sukuriau savo organizacija kuri neuzsiema renginiu organizavimu smile Kitavertus su tavim visiskai sutinku ir tikrai nepriestarauju, kad organizacijos labai puikiai moko bendravimo ir "team work" smile Siaip sis gincas yra gana tuscias, nes ginco uzsakovas nepasake tikslios temos del ko mes cia gincytis turetume big_smile As tai ginca priemiau labai placiaja savoka smile ir prisikabinau kad jos nepelnytai vadina save politinemis organizacijomis, nes ju veikla 100% visuomenine big_smile renginiai, rekreacija... nieko politisko smile

Taciau tokiu organizaciju reikia. Net labai. smile Butu nuobodu gi gyventi jei niekas neorganizuotu tu renginiu tu rekreaciju smile Beto, kaip sakei pats, yda su mokyklomis... Ne tik mokyklos taip merdeja. Visa svietimo sistema paluzus ir sugriuvus big_smile Duok Dieve kad viena diena koks protingas zmogus sutvarkytu ja, kitaip visi vaziuosim zemyyyyn wink

Kas cia dar... Del universiteto tavo teisybe taip pat:) jei istvere zmogus iki universiteto tai univere jis jau zino ko jis nori ir ka jis veiks jame.

O del plovimo... smile Tai labiau panasu siaip istikruju i partiju plovima. Partijos praplauna pinigelius per jaunimo organizacijas:) juk reikia kazkaip isgryninti pinigus big_smile

O PABAIGAI, isgryninam ginca:

Politines organizacijos (bent tos apie kurias as zinau, o zinau daug) tinka zmogui net labai, jei jis nori:
1) Smagiai praleisti laika vietoj to kad slaistytis gatvese.
2) Ismokti bendravimo igudziu
3) nuveikti si bei ta visuomenisko ir kad turetu kuo pasididziuoti;)

Taciau bent mano subjektyvia nuomone tos organizacijos neturi nieko kas padetu "uzauginti" politika. smile Vienintelis dalykas ka jos gali dar duoti tam jaunam, perspektyviam zmogui, tai rysiai ir kontaktai. smile Bei keli susitikimai su keliais zymiai zmonemis smile tai tiek.

27

Re: Politinės organizacijos

Niekas nenorejo, kas mes cia pradetume gincytis, norejo kad papasakotume apie jaunimo organizacijas.

28

Re: Politinės organizacijos

istikruju... tai isviso tragedija tada :DDD na bet pasigincijus ir gavosi savotiskas papasakojimas kas tai per daiktas ir su kuo jis valgomas big_smile ypac isgryninus ginca :]

29

Re: Politinės organizacijos

Arminas, 19 parašė:
Vilhelmina, 19 parašė:
Arminas, 19 parašė:
Vilhelmina, 19 parašė:


O jei Tu nesidomi politika, tai kokio pypt čia lendi...?
Lįsk į forumus tarp mūsų mergaičių..

nu atsiprasant jeigu tau taip idomu politika tai  lisk i forumus  kur visi politika domisi  cia  faktiskai daugumai forumo lankytoju politika neidomi isvis ka  cia veiki  ?

Tavęs niex čia neklausia... jei nesidomini, tai nxj čia lendi tada...
Yra kas domisi ir parašo... tongue

man idomu kokia tu politika domiesi jeigu sitaip parodai savo netaktiskuma  pas tave ziuriu isvis nerasta diplomatijos  daug dar reike mokytis ir mokytis tada galesi apie savo politika sneket, isvis kam tada foruma terst tokiom temom jeigu temos autorius viskai  neismano apie ka pats kalba, vadinasi  zmogus tema sukure neturedamas pagrindo. gerbemi moderatoriai prasom istrint tema.
beja kiek pamenu forume keiktis negalima  nes cia kartais ateina ir vaiku paklaust apie gyvenima.


paprasčiausiai, Tu dar nelabai supratai kas buvo Tau pasakyta ir nematai kas čia vyksta...
jei Tu sakai, kad niex čia politika nesidomi, tai ką šie žmonės čia daro rašydami į šį forumą..?
jei Tau įdomiau kas ką ar kaip išdulkino, tai ir eik į tam tikrus forumus..
ir negaiškk čia laiko...
aš nieko blogo nedarau, jei leidžiu žmonėm padiskutuoti, jei tik jie nori..
pasikartosiu, jei nepatinka politika, tai ko tada čia lendi..?

30

Re: Politinės organizacijos

Vaikai mieli nesipykit. Diskusija baigta, o jus dar pykstates... smile))

31

Re: Politinės organizacijos

karstos mintys ziuriu cia issakytos!

32

Re: Politinės organizacijos

Ne karstos mintys. O tiesiog tikri faktai kuriu niekas nesugebes paneigti smile

33

Re: Politinės organizacijos

Vilhelmina, 19 parašė:
Arminas, 19 parašė:
Vilhelmina, 19 parašė:
Arminas, 19 parašė:
Vilhelmina, 19 parašė:


O jei Tu nesidomi politika, tai kokio pypt čia lendi...?
Lįsk į forumus tarp mūsų mergaičių..

nu atsiprasant jeigu tau taip idomu politika tai  lisk i forumus  kur visi politika domisi  cia  faktiskai daugumai forumo lankytoju politika neidomi isvis ka  cia veiki  ?

Tavęs niex čia neklausia... jei nesidomini, tai nxj čia lendi tada...
Yra kas domisi ir parašo... tongue

man idomu kokia tu politika domiesi jeigu sitaip parodai savo netaktiskuma  pas tave ziuriu isvis nerasta diplomatijos  daug dar reike mokytis ir mokytis tada galesi apie savo politika sneket, isvis kam tada foruma terst tokiom temom jeigu temos autorius viskai  neismano apie ka pats kalba, vadinasi  zmogus tema sukure neturedamas pagrindo. gerbemi moderatoriai prasom istrint tema.
beja kiek pamenu forume keiktis negalima  nes cia kartais ateina ir vaiku paklaust apie gyvenima.


paprasčiausiai, Tu dar nelabai supratai kas buvo Tau pasakyta ir nematai kas čia vyksta...
jei Tu sakai, kad niex čia politika nesidomi, tai ką šie žmonės čia daro rašydami į šį forumą..?
jei Tau įdomiau kas ką ar kaip išdulkino, tai ir eik į tam tikrus forumus..
ir negaiškk čia laiko...
aš nieko blogo nedarau, jei leidžiu žmonėm padiskutuoti, jei tik jie nori..
pasikartosiu, jei nepatinka politika, tai ko tada čia lendi..?

Na jeigu tu tik dvi temas matai  "kas ka isdulkino" ir "politika" tai cia jau liga, beja jeigu ka cia tau reike specialiu forumu ieskot nes daugiau  neturi apie ka kalbet  tik politika ir dar karta politika naik i politika.lt ir ten sedek  nes sitas forumas tikrai nera skirtas politiniu partiju formavimui, tu pazek kaip lietuvoi balsavimo reitingai smunka  ir delko  ? niekam nebeidomu ta tavo politika. pazek kaip jauni zmones bega is lietuvos nes cia visa sistema senai supuvus, paksas bande kaska tai pakeist greit  ismete is valdzios  tai kam cia dar kaska diskutuot ? Lietuvoi politine situacija greitu laiku nepasikeis.

34

Re: Politinės organizacijos

Arminai, galiu dar N kartų Tau pakartot.. - jei Tau neįdomu, tai pzdnk nxj iš čia.. jasna?
Tupas ir tuščias žmogus atrodai, kai rašai į forumą, kuriame negali nieko pasakyti į jo temą...

35

Re: Politinės organizacijos

Vilhelmina, 19 parašė:

Arminai, galiu dar N kartų Tau pakartot.. - jei Tau neįdomu, tai pzdnk nxj iš čia.. jasna?
Tupas ir tuščias žmogus atrodai, kai rašai į forumą, kuriame negali nieko pasakyti į jo temą...

kiek as tau kartu galiu kartoti forume nesikeikema, jeigu nusikeikiai nuo to protingesne pasidariai   ?  cia tavo intelekto iq pakilo mazdaug  10 balu  ? ne man toks jausmas kad kol banonegausi tol neismoksi  cenzurotai kalbet, nors gal pas jus ten kaime nemoko cenzuros.

36

Re: Politinės organizacijos

Siaip as kaip suprantu sitas forumas yra skirtas Viskam. todel jo pavadinimas ir yra APIE VISKA. smile Tad atsok su savo neapykanta politikai, jei jos neismanai, mes tikrai del to nekalti.

O mielasis, Paksas tik sake, kad nori viska pakeist. wink Jis buvo populistas ir pasinaudojo tokiais naiviais zmogeliais kaip jus;) o ismete ji tikrai ne uz tai, kad jis norejo kazka pakeist, o uz tai, kad jis dar labiau pridirbo. Nori pavyzdziu? big_smile Pasiklausk savo mociutes kaip Paksas jos pencija pavoge ;D ir iki siol jokia vyriausybe nesiteike grazint jos;) Pavyzdziu simtai. wink tingiu net rasyt.. reikejo laikrascius skaityt smile

37

Re: Politinės organizacijos

skaityt nupirktus laikrascius su uzsakytais straipsniais ? big_smile retas atvejis, kad laikrastis parasytu tikra teisybe, arba jie patys nezino arba dakuria savo istorijas, kad tik idomiau skaityt butu.

38

Re: Politinės organizacijos

MIelas Auris butent apie viska tik mane nervina tokie zmones kur raso vien delto kad ju postu skaicius butu didesnis, o tu nenaivus jeigu taip pasityki musu   spauda?  juk spaudoi irgi zmones dirba beto galima sakyt valstybe valdo  ne prezidentas kuris valdzios isvis neturim o siap prie pakso buvo mazinamos pensijos tik dirbantiems pensininkams, nu jeigu jau pensininkas tai kam tau dirbti duok jaunimui pasireiskt, juk siais laikais zmones visi nori buti savarankiski  pensininkai gali ir pailset, beto pastebejai kad adamkus isvis zodzio neturi  ?  sedi seneliukas vos ne miega darbo vietoi  seimas sau algas keliasi ir aiskina kad lietuvoi gyvenimo ligis gereja,  per televizija politikai tik aksentoja kad gaudo susikompramitavisius politikus nes reike liaudziai parodyt kad dirba, o ka jau tokio blogo paksas prisidirbo  ? nu gerai pazedejo posta uz parama tik biski  susipyso kad ta pazada vos neivykde, bet  siais laikais visi politikai ka nors pazada.

39

Re: Politinės organizacijos

eh... Kad spauda juoda jau seniai aisku wink ir as nesakau kad ja pasitikiu bet tiesiog labai tingejau tau rashyt viska, sian paxmelas ir nera jegu big_smile Siaip Paksas isdave labai daug valstybiniu paslapciu kitom salim, ypac Rusijai. Jis buvo Rusijos statytinis, kaip ir Uspaskichas buvo toks pats. O del Adamkaus... Prezidentai ir taip neturi tos galios, o Adamkus yra marionete, todel visiems taip ir patinka ir vis isrenkamas per naujo, nes niekam nekliudo ir visiem gerai. Graziai atrodo, ir visi patenkinti... wink

40

Re: Politinės organizacijos

kaskodel as nesmerkiu nei  pakso nei uspaskicho, bet zek dabar spauda trimituoja  kad  soselini mokesti sumazino  pamatysi po kokio menesio  koki nauja mokesti ives o poto soselini vel padidins, tas pats buvo ir verslininkam   tipo keliu mokesti sumazino  o poto staigiai kita  ivede. koki mum is to nauda ? nu gerai uspaskchikas gal ir sueina su rusijos valdzios atstovais, bet tai pazek ka zuokas daro  su vilnium kaip su savo kiemu elgesi ir visiem gerai visi patenkiti.