1

Tema: Forumo itaka

vat gerbiami forumieciai, pasakykite ar sis forumas jums turi siokia tokia itaka, pvz. ar jusu bendravimo, ir galvojimo manieros pasikeite, po visu siu karstu diskusiju? ka manote rasykite cia smile

2

Re: Forumo itaka

Xa xa, as cia budamas, pakeliu sau nuotaika, juk cia pastebi, kad pasaulis apsivertes aukstyn kojom... big_smile

3

tas tai tiesa ;D

4

na neikiek nepasikeite smile

5

Ai tiesa sakant labai pasikeite forumo deka tapau negailestingas zudikas maniakas , vagis ir plesikas , vienu zodziu ne zmogus ;D ;D ;D

6

nu kodel taip ziauriai?> smile

7

Darius, 19 parašė:

Ai tiesa sakant labai pasikeite forumo deka tapau negailestingas zudikas maniakas , vagis ir plesikas , vienu zodziu ne zmogus ;D ;D ;D

cia ne forumo.. o genu deka... big_smile big_smile big_smile joke..

8

Jokios itakos..visiskas nulis..Paspaudi "exit" ir dinxta viskas..:D

9

a man tai nedingsta...  prisigaudau cia tokiu neblogu minciu....(kartais) smile

10

mano bendravivime sitas forumas nieko nepakeite pakeite biski kitas forumas.. 

11

man jokios itakos nedaro tik tiek gerai kad kartais randi ko naudingo

12

Pakeicia nuotaika isai kai cia ieinu, kai visokiu geniju minciu prisiskaitau smile)))

13

smile  jei esi durnas ir liksi durnas:D o jei esi protingas po sio FORUMO liksi DURNAS big_smile :::223 :PP :::223 tai vat tokia FORUMO YTAKA musu SMEGENELEMS :::223 smile :PP  :::223

14

man patinka kitu zmoniu isdestytos mintys kartais jos man banalios kvailos...nieko nuostabaus visi mes zmones..bet snd viena eilerasti paskaiciau ir pasijutau nekaip...

15

tik tiek kad daznai nuotaika pakelia=)) ypac kai pasiskaitai kokiu "iki 18" dalyviu minciu:D:D tikri genijai, visko gyvenime patyre....=)) o seip rimtesnem temom diskutuojant forumai gal kazkiek lavina gebejima apginti savo nuomone, argumentuoti savo teiginius, o kartais pateikia idomiu faktu:V nors cia tokiu temu nera daug=)

16

bla bla bla....
jau koks esi toks ir liksi wink

17

na ka zinau.. idomu paskaityt buna.. zinau, kad del keliu dalyviu esu net savo nuomone pakeitus del kai kuriu dalyku.. tik jau nesakysiu del ko ir kam tuos medalius cia teiksiu tongue

18

Stiprios itakos neturi, taciau cia vienintele vieta kur susidarau nuomone apie dabartine Lietuvos visuomene, taigi kazkiek itakoja poziuri i pacia Lietuva. Zinoma sitas forumas tikrai ne pats geriausiais saltinis, bet abejoju ar daug geresniu galima rasti.

19

Nedaryti jokios įtakos bet koks forumas gali tik tuo atveju, jei "užėjęs" užsimerki.
Neįmanoma spoksoti kaip veršiui į naujus vartus, kai matai diametralias savąjai nuomones arba kažkokią smulkmeną, kuri užkabina ir baksnoja pasiknaisioti apie reikalą kiek giliau.
Bent jau aš prieš ką nors lepteldama pagalvoju, ar vėliau dėl to nebus nesmagu (prieš įlendant į forumą man būdavo iš esmės tas pat). Žodį ištari ir jo įrodymų nelieka, bet čia viskas juodu ant balto.
O bendravimą vargiai gali įtakoti, nes vienas dalykas, kaip čia bendraujama, t.y. oficialiai ir apsimetant protingais (aišku, ne visiems tas galioja), ir visai kitas, kai su tuo pačiu forumiečiu pasikeiti asmenine žinute.

20

Loreta, 17 parašė:

vat gerbiami forumieciai, pasakykite ar sis forumas jums turi siokia tokia itaka, pvz. ar jusu bendravimo, ir galvojimo manieros pasikeite, po visu siu karstu diskusiju? ka manote rasykite cia smile

Pasikeite nebezudau zmoniu ,o zudau savo nemirtingais bajeriais apie burokus :::036
taip pasikeite :? arba nepasikeite ...galbut atsiskleidziau :::912.. o gal but ir ne galbut pritapau galbut labiau isisokau galbut ismokau gerbti pasnekova ir isiklausyti galbut kazkas ivyko centrinei galvos dalyje ir pradejau labiau nusisneketi :::036
o jei rimtai rintai......................................... nu kas cia gali pasikeisti:? nebent pritampi prie forumo esancios tvarkos ir tiek :::111