Re: Forumo itaka
... kol kas jokios..... itakos.... :-) .. gerai laikui prastumti...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Forumo itaka
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
... kol kas jokios..... itakos.... :-) .. gerai laikui prastumti...
gal tik atrodo, kad nedaro? as kai tik isigijau kompiuteri visada rašydavau tik lietuviškomis raidėmis, o db lietuviskai rasau tik i Worda
normali ta itaka ...as rasyti ismokaU KOMPIUTERIU
Nemanau kad pats mastymas gali pasikeisti nuo forumu buvimo, bet tiesa tai, kad tiesiog kaikurios temos gal vercia susimastyti...
itaka sokia tokia padare, suzinojau, kad kuo mazesnis vaikas, tuo daugiau nori jis tureti antra puse:D
na mane kaip ir Fiodora forumas ismokino greitai spauzdinti
Nezinau kokia itaka galetu man padaryti sis forumas...Na jeigu sedeciau per naktis ir dienas,tai jau butu nekas....O kai uzsuku kartais,vietoj to kad paziureciau meksikietiska muilo opera,tai del to tikrai nepasidarau,nei geresne,nei blogesne.Absoliuciai jokiu jausmu nesukelia...
jokios itakos gal per mazaj cia sedziu tik kartais sunervina visokie nepilnaprociai taj tada jau matyt bloga itaka ;D bet kartais paskaitau kazka idomaus ar linksmo ir tada tikrai fajniau gyvent pasidARO ;D
Aga pritariu pasakiusiems, kad cia gali rasti naudingos informacijos ir seip gali isreiksti nuomone. Beto cia vyksta ivairios diskusijos, paskaitai daug idomiu nuomoniu
na mane kaip ir Fiodora forumas ismokino greitai spauzdinti
ir dar ismokau ant dvieju raidziu N. ir H. nereikia viso zodizo rasyti ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Forumo itaka