181

Re: Oralinis seksas

naman nemegino dar kisti big_smile   na jai man kistu turbut as ir kisciau atgal big_smile   juokauju .... smile 

182

Arunas, 19 parašė:

naman nemegino dar kisti big_smile   na jai man kistu turbut as ir kisciau atgal big_smile   juokauju .... smile

dvigubai smarkiau big_smile big_smile

183

ar cia yra tokiu kuriem tai slykstu ?

184

:::636Skaitau ir net pikta darosi kad vaikinai dažniausiai užsikrečia nuo merginu, o jei mažiau gultumet su tom kurios eina su visais "pad ret", tai neperneštumet tu ligu kurios merginoms tenka gydytis visa gyvenima, nekalbu aš visiskai apie AIDS ar kitas mirtinas. Kiek besidomiejau vaikinai nevisada užsikrečia dažniausiai buna taip kad tik perneša kitai merginai liga nuo kitos buvusios savo partnerės.:::243

185

Jolanta, 20 parašė:

:::636Skaitau ir net pikta darosi kad vaikinai dažniausiai užsikrečia nuo merginu, o jei mažiau gultumet su tom kurios eina su visais "pad ret", tai neperneštumet tu ligu kurios merginoms tenka gydytis visa gyvenima, nekalbu aš visiskai apie AIDS ar kitas mirtinas. Kiek besidomiejau vaikinai nevisada užsikrečia dažniausiai buna taip kad tik perneša kitai merginai liga nuo kitos buvusios savo partnerės.:::243

ko tu cia pergyveni - labai daug LPL kurioms galime tapti nesiotojais. Bijai vilko - neik i miska. Bijai ligu - eikit kartu tikrintis wink

186

jei labai nori tai ir daryk

187

o tu jau ne uz ka ne?

188

kaip sakoma"as tau - tu man". taip turetu buti smile ir paivairinimui kas cia blogo...nieko gi.

189

Ieva, 17 parašė:

jei labai nori tai ir daryk

o tu, kad ir nenori pabandyk wink gal visgi patiks big_smile big_smile big_smile

190

jooo ... ;D

191

karta pabandes negali sustot big_smile

192

karta pabandzius negalesi sustot big_smile

193

Andrius, 24 parašė:

Be oralinio neisivaizduoju isvys sexo, ji man, as jai... mergaites, jei jums tai profesionaliai atliktu, jus be to nebegaletumet gyvent! smile aisku, jei koks stuobrys jums pabande skersai isilgai laizyt, tai ir supykint galejo smile)  o pakramsnot ir paciulpt pati klitoriuka yra skanu ir vaizdelis jaudina... tongue

as visiskai sutinku su andriumi, oralinis yra puikus dalykas, kai ji darai gerai... kai myli zmogu malonu daryti jam bet ka, kas ji pamalonins. kai yra tikri dvieju zmoniu santykiai, oralinis paivairina sekso zaidimus ir tai daryti labai malonu.... vaizdas tikrai labai jaudinantis

194

ka nemegsta? dauguma merginu tai megsta, tik bijosi pripazhinti tai

195

ir apskritai. jei nesi megines abibusio oralinio, galim asakyti, kad aapskritai sexo nsi turejes

196

surado apie ka kalbiet... smile

197

oralinis tai sexo paivairinimas ir be jo lovoje butu nuobodu...dauguma vaikinu ji megsta,bet pazistu ir tokiu kurie kategoriskai pries...nezinau nuo ko tai priklauso...

198

nuo isdidumo ir lietuwisku paneciu...

199

Teresė, 18 parašė:

surado apie ka kalbiet... smile

Na, kaip pastebi, tai tikrai surado apie ka kalbet ir daugeliui puikiai sekasi tai daryti, o jei Tau kazkas netinka, nepatinka ar seip kazko nesupranti, juk gali cia net nerasyt ir neskaityt... trumpiau tariant visai nesikist... big_smile

200

Danguole, 20 parašė:

oralinis tai sexo paivairinimas ir be jo lovoje butu nuobodu...dauguma vaikinu ji megsta,bet pazistu ir tokiu kurie kategoriskai pries...nezinau nuo ko tai priklauso...

Tai priklauso nuo daugelio dalyku, nuo poziurio ir supratimo i tokius dalykus, nuo aplinkos, del kurios jis kategoriskai nusistate pries tai, anksciau ir as buvau kategoriskai pries tai nusistates, taciau laikui begant daug kas keiciasi, tiek gyvenimo aplinka tiek poziuris tiek supratimas ir t.t.