Re: Oralinis seksas
nieko nes to nemegstu kai kas daro !
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
nieko nes to nemegstu kai kas daro !
alexandras 21 ka tu cia susvaigai tai tik pats ir supranti turbut aba net pats nesupranti..:D Cia tema apie oralini, tai ir pasakok kaip tu darytum ta oralini...:D
alexandras 21 ka tu cia susvaigai tai tik pats ir supranti turbut aba net pats nesupranti..:D Cia tema apie oralini, tai ir pasakok kaip tu darytum ta oralini...:D
as daryciau taip: nusimauni kelnes ir atsipalaiduoji, o jau kam priklauso tas tegu ir daro.
o kad bajeriu nesupranatat tai tikrai, kiekvienam poste iziurit kazkokiu priekabiu, nors zmones kartais ir pajuokaut ateina, ne vien rimtai pasneket.
na prisipazistu,esu kelis kart susigundziusi pabanddyt,bet...greit persigalvodavau
na kad ne pas mane ypatingas shvaruolis pasitaike ) ir kvepia jis man skaniai ir shiaip,mielas man jo visas kunas ir pan.,bert kazkaip...na nzn...mes net aoie tai nebuvom kalbeje...ta prasme,apie oralini//
na kadanors pabandysi...siaip turejau panele kuri nebuvo nei karto dariusi...pabande, nemokejo gal kam neteko dantu jausti, bet man teko... negerai negerai... bet ishmokinau, jau nedraugaujam su ja pora metu, bet pashnekam vis.....sake bande ant kito vaikino bet niekada daugiau nedarys ant jo...nepabreze kodel, bet paciam idomu pasidare... kitai panelei labai nepatiko daryti... del to ilgai nedare man, bet kai pajaute mano auskarely liezuvyje, kaskaip savaime pabande vel po ilgo laiko, patiko...kiekviena karta ivykdavo tas...bet visada atsidekoju tuo paciu...zinau kad man patinka begalo...panelems irgi patinka...plius geras zaidimas priesh sexa... aiskiai negerai kai fontana i nosi gauni...hmmm...negerai tada buna haha..bet ka padarysi:p life is life...
o indrei dar karteli, nesakyk kad niekados nedarysi, jeigu jau buvo noras pabandyti, tai pabandysi, beje ka prisiskaitei pripasakojo tau, viskuom netikek, o jeigu apie ligas turi omeny, tai cia vienas ish daug zmoniu gauna...plius turetum zinoti ar pasitiki zmogum ar ne ar jisai shvarus ar ne... arba nuvesk pasitikrinti ar kokiu ten nesamoniu neturi:)
na kad ne pas mane ypatingas shvaruolis pasitaike ) ir kvepia jis man skaniai ir shiaip,mielas man jo visas kunas ir pan.,bert kazkaip...na nzn...mes net aoie tai nebuvom kalbeje...ta prasme,apie oralini//
apie ji kalbeti ir nereikia, ji daryti reikia
o indrei dar karteli, nesakyk kad niekados nedarysi, jeigu jau buvo noras pabandyti, tai pabandysi, beje ka prisiskaitei pripasakojo tau, viskuom netikek, o jeigu apie ligas turi omeny, tai cia vienas ish daug zmoniu gauna...plius turetum zinoti ar pasitiki zmogum ar ne ar jisai shvarus ar ne... arba nuvesk pasitikrinti ar kokiu ten nesamoniu neturi:)
na nemanau,kad mano berniukas kazka turi )) Nes buvau jam pirma ir kaip ir vienintele kolkas (lovos srityje) ne tame cia esme gal man dar tiesiog per anksti tai
na ne tau gal anksti bet gal jusu draugysteje galvoji kad per anksti... draugavau su tokia panele... tai nebuvo oralinio...t.y as negaudavau...jinai gaudavo beveik kiekviena karta kaip myledavomes... tai sakydavo kai jos shirdis mane begalo myles tada ir bus taip ishejo...kad pamilo kiek supratau, bet jau buvo per velu...po 3 menesiu draugystes pas manes jau viskas atshale buvo
as kalbu uz save, o ne uz visus brangioji
nezinau su kuo ir kaip tau ten yra, bet pas mane tik taip
maladec bahuras,nepasimetes, sitame reikale turi but abipusis atsidavymas,jei kaska imi turi kasa duot o kad panele ten rase kad organai neskirti laizimui ir panasei... o kas jai taip pasake? gal kur parasita buvo? aisku viskam savo laikas, negali to daryt bilekam, bet... as manau kad tarp dvieju mylinciu zmoniu neturi buti juokiu tabu,juokio varzimosi,lovoje zodzio "negalima" niera.... bent jau mano lovoje
Egidijus, 24 пишет:as kalbu uz save, o ne uz visus brangioji
nezinau su kuo ir kaip tau ten yra, bet pas mane tik taip
maladec bahuras,nepasimetes, sitame reikale turi but abipusis atsidavymas,jei kaska imi turi kasa duot o kad panele ten rase kad organai neskirti laizimui ir panasei... o kas jai taip pasake? gal kur parasita buvo? aisku viskam savo laikas, negali to daryt bilekam, bet... as manau kad tarp dvieju mylinciu zmoniu neturi buti juokiu tabu,juokio varzimosi,lovoje zodzio "negalima" niera.... bent jau mano lovoje
bachurs mana mintis skaita
nu respektas didelis
O mano buves vaikinas grieztai buvo pasisakes pries oralini, tipo jis mane per daug gerbia kad leistu man tai daryti, tai taip ir neteko to pabandyti Turbut teks palaukt geresniu laiku
na nemanau,kad mano berniukas kazka turi )) Nes buvau jam pirma ir kaip ir vienintele kolkas (lovos srityje) ne tame cia esme gal man dar tiesiog per anksti tai
keisciausia kai visame pasaulyje oralinis seksas buna PRIES vaginalini seksa, o pas mus pirma mylimasi bijoma kazko, o po to "kai pasitikima" ir t.t. - tada jau daroma. Juokina Kazkoks sovietmecio tabu ;]
ir aplamai uzsimink merginai apie oralini tai paziures kaip i nesveika ...
gintarai , padek dievuliui kad is to tabu pavyktu isaugt
Pagal tave amerikoje tai pirma oralinis . Optimistas vienok...
Manau, kad lb zm pasitiket rejktu.. ir tik 2 zm cia rejkalas, lb skirtingu santykiu yra..
Pagal tave amerikoje tai pirma oralinis . Optimistas vienok...
O tu paziurek UK statistika. Vienur yra optimizmas, kitur - faktai
Manau, kad lb zm pasitiket rejktu..
tai nors vienas paaiskins prie ko cia pasitikejimas? pasitiket tuo, kad i aki neidurs ar kokio velnio? )
TAIP nu pati pagalvok, argi kazko neparagavus galima sakyti, kad tai neskanu ? taip daro tik mazi vaikai, kurie suka veida nenoredami paragaut, ir rekdami kad neskanu, kol per prievarta burnon neikisi ir pajaucia, kad tikrai skanu pamenu gi as.. jaunesniu broliu turejau zodz, daugiau mastyk, maziau snekek, mano pozicija tokia
o jei tu shudo neragawai tai is kur nz kad jis neskanus?
Edvinai, maziau kliedesiu ir isvis tau si tema netinkama.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas