281

Re: Oralinis seksas

kas nori daro , kas nenori nedaro. cia tas pats kas vegetarui sakytum valgyk mesa, o mesedziui grauzk morka:)  kiekvienas atsirenka kas jam geriau, o kitu nuomones ar ten ikalbinejimu kazkokiu klausytis neverta, ir nereik cia sakyt kad  madinga ar nemadinga. seksas 2-ju zmoniu reikalas ir jie patys susitars kaip jiems priimtina. O ne kiti dar aiskins apie kazkoki senamadiskuma ar naujamadiskuma.

282

Erikutea parašė:

kas nori daro , kas nenori nedaro. cia tas pats kas vegetarui sakytum valgyk mesa, o mesedziui grauzk morka:)  kiekvienas atsirenka kas jam geriau, o kitu nuomones ar ten ikalbinejimu kazkokiu klausytis neverta, ir nereik cia sakyt kad  madinga ar nemadinga. seksas 2-ju zmoniu reikalas ir jie patys susitars kaip jiems priimtina. O ne kiti dar aiskins apie kazkoki senamadiskuma ar naujamadiskuma.

Is dalies teisi. Bet po to skundziates, kad vyras negali patenkinti. Nes pacios moterys dazniau sudaro tokia situacija, kad visa kita apart misioneriaus yra slykstu. Nu ir kokia moterys po 2 metu santuokos nekalbetu savo draugem, kad vyras nevykelis ir blogai tenkina? O kas tada butu po 10 metu santuokos? Tada vyras ir begtu pas kitas, kurios neturi kompleksu.

283

Alvydas parašė:

bet koks seksas  ne su mylimu prilygsta masturbacijai. jokio ten malonumo....

Nusisneki totaliai

284

Erikutea parašė:

Na taip jei abu zmones yra aseksualus ir jiems sekso galetu ir visai nebuti tai gal jiems ir slykstu, jei zmones aistrinti tai to manau neturetu buti.

285

a man p**ui

286

Erikutea parašė:

O cia Tu. kuri neciulpi . atsimenu Tave....   pries 10 metu Tave emiau. nejau dar neismokai...

287

Keista publika,bet dar keistesni klausimai,,,,,,,,Kaip galima aptarineti kas kam daro????Yra moteru,kurios kitaip nepatiria normalaus orgazmo,kitoms(mazuma)oralinis-niekai......
Viskas pagal situacija,manau,kad dzentelmenas privalo daryti visa tai,kas patinka partneriai.......nuo ko ji praranda ama.......

288

tai nuostabu,galeciau daryti amzinai:::104:::104:::104:::104:::104:::104:::104

289

Man tai nereik oralinio geriau ja padarit visa laiminga ir jai ji nores kita kart pati uzsims

290

nu dievaži, jumoras ir tiek.....tai yra normali sekso dalis. Visdėlto žemas seksualinis išsilavinimas Lietuvoje. Arba ištvirkę iki beprotybės arba iš vis nesuvokia nei ką kalba nei ką daro...

291

Mano vaikinui pvz oralini daryti man yra nemalonu, as taippat nesmagiai jauciuosi kai man tai atlieka. Taciau man burna maloninti vaikina patinka. Nematau cia nieko blogo. smile

292

vida parašė:

nu dievaži, jumoras ir tiek.....tai yra normali sekso dalis. Visdėlto žemas seksualinis išsilavinimas Lietuvoje. Arba ištvirkę iki beprotybės arba iš vis nesuvokia nei ką kalba nei ką daro...

Pritariu !!!! Seksualinis Išsilavinimas Lietuvoje tai kaip pataikysi ):):),
   Gyvenime taip susikauste kad net lovoje nemoka atsipalaiduoti ):):),

293

Nepakantus parašė:
Estela, 20 parašė:

Ka  vaikinai padarytu del oralinio sekso?

ko tu tikiesi to klausdama? big_smile

manau,kad nieko nedarytu,klausimas dar ar man tai patiktu su tavimi visur reik patirties mergyt!

294

nezinau ar aplamai ka darytu,nes nezino ka tu sugebetum padaryti ar tai butu gera?visur reik jausti ir tureti patirties mergyt!

295

visi laizo ir visos ciulpia tik mazai apie tai garsiai sneka big_smile viskas yra normalu.... laize,laizo ir laizys smile

296

Neringa parašė:

Mano vaikinui pvz oralini daryti man yra nemalonu, as taippat nesmagiai jauciuosi kai man tai atlieka. Taciau man burna maloninti vaikina patinka. Nematau cia nieko blogo. smile

Tu dar kiekvienam forume taip viesai parasyk.

297

Ka norit vaikai kalbekite , nera lietuvoje sexsualines brandos, todel ir svarstome tokius naturalius dalykus, oralinis sex jaudinanti preliudijos dalis. o tu vaikinu kurie nemegsta moterim to daryti, uzjauciu ju paneles smile paklius jos normalem ismananciam ka daro smile ir sudie skylutes

298

Jei pana nedaro oralinio sekso iki galo, ji ir ne pana, tokia mesti ir pamiršti reikia.

299

Nieko neskaiciau iskyrus pirmus komentarus. Ir man idomu kaip jos taip nusistato pries situs reikalus? Sakyciau frigides, nu bet buciau neteisus itariu. Myletis yra malonumas ir viskas kas i tai ieina irgi yra malonumas. Taip pat ir oralinis. Paskaicius susidaro toks ispudis jog oralinis vyrui yra baisiausias nusidejimas, bet gi tai turetu buti malonumas... taip pat kaip standartinis ir nestandartinis seksas lauke, extremaliose vietose ar namie... Peace people big_smile

300

Vida, 16 parašė:

man taip pat nepriimtinas oralinis ... dar nebandzius, bet ir po 20 metu tikrai nebandysiu...

nu tai matosi kad 21metukai mergytei ir dar su vaikiskom panetkem gyveni,bet paminesi mano zodi kaip sutiksi sau skirta ir lb mylima vaikina ar vyra tai daryti tau bus pats malonumas ir nekalbek nesamoniu kad ir po 20metu to nedarysi