Re: Oralinis seksas
Visos ir visi jie daro, tik ne visi apie tai kalba garsiai. O tos kur labiausia baidosi, tai didžioji dalis dar ir ekspertės tame reikale
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 14 15 16 17 18 … 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Visos ir visi jie daro, tik ne visi apie tai kalba garsiai. O tos kur labiausia baidosi, tai didžioji dalis dar ir ekspertės tame reikale
ne visos , ne visos !! Toli gražu ne visos !
Vida, 16 parašė:man taip pat nepriimtinas oralinis ... dar nebandzius, bet ir po 20 metu tikrai nebandysiu...
nu tai matosi kad 21metukai mergytei ir dar su vaikiskom panetkem gyveni,bet paminesi mano zodi kaip sutiksi sau skirta ir lb mylima vaikina ar vyra tai daryti tau bus pats malonumas ir nekalbek nesamoniu kad ir po 20metu to nedarysi
paskaitytum tu ta nesmaone po 10 metu Vidute butu tau juokinga
arba jeigu nebutu juokinga tai as garantuoju kad tavo vyras tures drauge tokia kuri tai darys su malonumu ir vyras megausis ne tavo lupomis
nu dievaži, jumoras ir tiek.....tai yra normali sekso dalis. Visdėlto žemas seksualinis išsilavinimas Lietuvoje. Arba ištvirkę iki beprotybės arba iš vis nesuvokia nei ką kalba nei ką daro...
100 procentu tiesa kalbi - FAKTAS KAIP BLYNAS
manau nei prasyti nei siulyti oral nereikia jai turi mylima zmogu .jis pats to nores ir pasims .ir pats tai padarysi draugei ar zmonai. tai daroma tik su mylimu zmogumi .tada viskas tinka ir patinka
man labai patinka savoka mylima zmogu siandiena myliu darau ryt su kita pamtau nekenciu ir nedarau.
Ne visi vienodo "kurpalio", kokias čia išvadas ir pamokslus skiedžiat :]
Pezesiai ir tiek... Imk is gyvenimo maksimuma- ciulpk, laizyk, spausk prie sienos ir uzpildyk visas skylutes. Raktas i tai- moters galvoje. Zinoma, ne visiems ji rupi...
Vida, 16 parašė:man taip pat nepriimtinas oralinis ... dar nebandzius, bet ir po 20 metu tikrai nebandysiu...
nu tai matosi kad 21metukai mergytei ir dar su vaikiskom panetkem gyveni,bet paminesi mano zodi kaip sutiksi sau skirta ir lb mylima vaikina ar vyra tai daryti tau bus pats malonumas ir nekalbek nesamoniu kad ir po 20metu to nedarysi
ja ja )
iskrypeliai kokie kam is vis tas seksas..
nu ka jau ka,bet vyrai juk alpsta del oralinio,ir pasakysiu paprastai jei abiems partneriams priimtina oralinis,tai super jei ne tai kaip visada vyras ras kuri tai padarys...Ir juk 69,ar 96 pozos jos ir geros,tik nereikia bijoti saves ir partnerio,jei bijai,tai ir bijok kvepuoti,nes oras ir ne isvariuju,tai va oralinis ir pozos su juo susisija nera blogas dalykas,kaip tik ikaitina kunus...
tikrai taip ir net geriau
vaikai jus vaikai :D:D: Juk apie tai nekalbama. Tai arba yra arba ne. Su vienu/a gali buti su kita/u tiesiog nera. Tai rysys - o ne filmo su "s" raide istraukos
lerua parašė:manau nei prasyti nei siulyti oral nereikia jai turi mylima zmogu .jis pats to nores ir pasims .ir pats tai padarysi draugei ar zmonai. tai daroma tik su mylimu zmogumi .tada viskas tinka ir patinka
man labai patinka savoka mylima zmogu siandiena myliu darau ryt su kita pamtau nekenciu ir nedarau.
Juokas, bet pataikei kaip pirštu į akį Tokia ta moteriška logika
man asmeniskai sexas be oralinio,tai lyg kazko truktu,abipusis,vienpusis,nesvarbu,jo man visad reikia.Malonu,kai ji gauni,malonu daryti,jaudina..kaitina..Atsipalaiduokim ir megaukimes.
vulgarybes
man rodos cia vyrai labiau prisigalvoja negu yra is tiesu ,sako kad visos "tai daro ? kiti net paprasto sekso negauna, o giriasi kad daug panu tureje ir kad oj kaip jiems ta oralini daro , juokinga ka su simtais panu miegojo ar tukstanciais kad sneka pievas, gal statistika rinko viena ten kokia girta padare budama kokia ar siaip kokia noredama isiteikti, del tam tikru priezasciu ir viskas jau bernai peza nesamones
man rodos cia vyrai labiau prisigalvoja negu yra is tiesu ,sako kad visos "tai daro ? kiti net paprasto sekso negauna, o giriasi kad daug panu tureje ir kad oj kaip jiems ta oralini daro , juokinga ka su simtais panu miegojo ar tukstanciais kad sneka pievas, gal statistika rinko viena ten kokia girta padare budama kokia ar siaip kokia noredama isiteikti, del tam tikru priezasciu ir viskas jau bernai peza nesamones
Tai jau geriau jokio sekso negu paprastas seksas. Kam reikalingas seksas jei jis malonumo neteikia.
Erikutea parašė:man rodos cia vyrai labiau prisigalvoja negu yra is tiesu ,sako kad visos "tai daro ? kiti net paprasto sekso negauna, o giriasi kad daug panu tureje ir kad oj kaip jiems ta oralini daro , juokinga ka su simtais panu miegojo ar tukstanciais kad sneka pievas, gal statistika rinko viena ten kokia girta padare budama kokia ar siaip kokia noredama isiteikti, del tam tikru priezasciu ir viskas jau bernai peza nesamones
Tai jau geriau jokio sekso negu paprastas seksas. Kam reikalingas seksas jei jis malonumo neteikia.
tai jau cia tavo bedos kazkokios jei nejauti malonumo is sekso rei pas daktaru eit
Arturas parašė:Erikutea parašė:man rodos cia vyrai labiau prisigalvoja negu yra is tiesu ,sako kad visos "tai daro ? kiti net paprasto sekso negauna, o giriasi kad daug panu tureje ir kad oj kaip jiems ta oralini daro , juokinga ka su simtais panu miegojo ar tukstanciais kad sneka pievas, gal statistika rinko viena ten kokia girta padare budama kokia ar siaip kokia noredama isiteikti, del tam tikru priezasciu ir viskas jau bernai peza nesamones
tai jau cia tavo bedos kazkokios jei nejauti malonumo is sekso rei pas daktaru eit
Dauguma daro, aišku nevisos Bet manau iš sexo reikia imti viską kas įmanoma
pritariu kad be oralinio tai ne seksas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 14 15 16 17 18 … 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas