Re: Oralinis seksas
Saunuole Juste
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Saunuole Juste
Oralinis seksas vadinamas kunilingu arba feliacija. Jis kyla natūraliai, partneriui užuodus feromonus. Tačiau toks procesas reikalauja atitinkamo lytinio išprusimo. Jo neturintys žmonės oralinį seksą gali palaikyti pažeminimu.
Dažniausia klaida - grubumas. Malonumas virsta skausmu ir kančia.
Patarimas - niekada neprašykite partnerio (-ės) suteikti oralinio malonumo. Tai gaunama tik jo arba jos iniciatyva. O pakoreguoti atliekančiojo veiksmus galima švelniais patarimais.
Mergos ciulpe, ciulpia, ir ciulps!
Sergio, na kam tu jas nervini. Jei jau tavo tokia nuomonė, tai kam ją garsini. Mes apie moteris blogai kalbėsim - jos mums keršys. Kam tas karas?
O moterys ,kurios vyru mastymo neperpratusios ir "soka pagal vyru duda". Juk ne moteru tera ismislas(oral, ypac anal)...☺tikiuosi sitokios forumu temos daugeliui akis atvers.
Oralinis, - tai kai prota zodziais pi..
nesuprantu, kaip galima nenoreti oraliniio daryti ar ji priimti.....
man nelabai pasiseke xD pats esu dares trims panelems, ale nesu gaves grazos labai jau tos lietuves lauzosi xD uzknisa
O moterys ,kurios vyru mastymo neperpratusios ir "soka pagal vyru duda". Juk ne moteru tera ismislas(oral, ypac anal)...☺tikiuosi sitokios forumu temos daugeliui akis atvers.
Cia yra nzn kas yra orgazmas realus mastymas kaip tu mastai kai suzinosi tada ir oralinis ir analinis patiks tau
tik itariu su tokiu mastymu kaip tavo nenuvaziuosi iki orgazmu
o tai reiskia esi viena ios daugelio kurios tik teorija zino o praktikos nifiga arba daznaiusiai tik savanaudzius turejusi lovoje
Kadangi tos kurios zino ka yra orgazmas paprastai kiek zinau nesilauzo siuo atveju
nesuprantu, kaip galima nenoreti oraliniio daryti ar ji priimti.....
Cia protingos merginos mintys Pritariu jos mintims, tik priezasciu buna ivairiu ir pagrindine, tai bernu savanaudiskumas, bei nenoras patenkinti merginu, o tik patiems pasitenkinti
Nes normalus bernas pirmiausiai turi noreti mergina patenkinti o tik veliau pats pasitenkinti
Juk tai malonumas... Malonumas ir gauti, ir kitam suteikti... Ir aplamai koks seksas be oralinio
Juk tai malonumas... Malonumas ir gauti, ir kitam suteikti... Ir aplamai koks seksas be oralinio
Ne malonumas o noras experimentuoti ir zeminti moteris ...
Loretta parašė:Juk tai malonumas... Malonumas ir gauti, ir kitam suteikti... Ir aplamai koks seksas be oralinio
Ne malonumas o noras experimentuoti ir zeminti moteris ...
Tu itariu net nzn ka reiskia zeminti moteri, va tokiu idiotisku bernu as isvis nesuvokiu, na kai jis daunas ir smurtauja suvokiu kad jis nesveikas psichinis ligonis ir zenina, be kai malonuma suteikia ir aiskinti kad zemina cia jau isvis virsune. Tu bent pamegink kada iki orgazmo davesti mergina suvoksi ka tu padarei gero ir koks tu VYRAS o ne isigimelis kuris neismano kas tai yra
Dauguma vyru yra susikauste, bijo, gedinasi kalbet, daryt oral. Nes galvoja suzinos kiti, vadins "pizdalyzu", juk Lietuvio maniera sumenkint kita, pasipizdavot ar tai, draugas, kaimynas, priesas, nepazystamas.
oralinis man yra pats didžiausias malonums.. tiek daryt, tiek pačiam gaut... neįsivaizduoju savo lytinio gyvenimo be oralinio.. tai bene pats intimiausias veiksmas tarp dviejų žmonių
Susikurti feikine netikra anketa ir prikelineti senas vulgarias temas kad kas nors akreiptu demesi ir i privata pradetu asmeniskai savo fantazijas reiksti, kaip kvailu zmoniu zingsniai lengvai nuspejami tokiu veikeju su netikrom nuotraukom gaisinancius kitu zmoniu laika pilnas ieskokas, bardakas kazkoks
Na jo gyva tema
Na jo gyva tema
Barbara gerai moki?
Blemba man zmona pasake, ale jokiai mergai nepatinka vyrui daryt oralini ir jos daro tiknoredamos itikti vyrams:)Man sugalvojo to nebedaryt ji.Nusisneka, tai jai ir pasakiau, kad esu sutikes N merginu, kurios tai daro puikiai ir jei nejaustu malonumo, nebutu taip istobulinusios to meno
Blemba man zmona pasake, ale jokiai mergai nepatinka vyrui daryt oralini ir jos daro tiknoredamos itikti vyrams:)Man sugalvojo to nebedaryt ji.Nusisneka, tai jai ir pasakiau, kad esu sutikes N merginu, kurios tai daro puikiai ir jei nejaustu malonumo, nebutu taip istobulinusios to meno
istobulintas menas nebutinai reiskia, kad tai joms patinka. ka duoda merginai kunilingo darymas? manau, dazniausiai tik malonuma matant, jog jos pagalba vyras kaifuoja, kaip jau minejai...noras itikti, gal dar del geresnes jo erekcijos. tas pat, ko gero, ir vyrams darant ta pati merginai. gal todel ir ismoksta tobulai. o kai kurioms/kuriems tai tik profesija...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas